Jump to content
php.lv forumi

printful atsauksmes


Zefirs

Recommended Posts

On 2018.03.26. at 12:11 PM, e-remit said:

Ko pats esmu pamanījis - agrāk viņi negatīvi izteicās par attālinātu strādāšanu. Tagad tas ir mainījies, jo pat sludinājumā piedāvāja tādu iespēju - laikam jau trūkst darbinieki.

Tā gan, es arī nobrīnījos. Man šķiet tepat forumā var atrast postu, kurā Ingus Rūķis stāstīja par attālināto strādāšanu un slikto pieredzi tās sakarā. Varbūt @briedis var labāk pastāstīt, kādi ir iemesli politikas maiņai.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tas attālinātais darbs ir nosacīti attālināts. No mājām gluži nevarēs strādāt, bet var izvēlēties vietu, no kuras to darīt - Cēsu birojs, Starta iela 1 (Printful ražotne) vai galvenais ofiss Ojāra Vācieša 6b. Ir arī Printful vakance Barselonas ofisam (Mapon ofiss). Dotajā brīdī mums jau ir viens programmētājs, kas strādā no Cēsīm. Parasti pirmais mēnesis būtu tāpat no galvenā ofisa, tīri lai vieglāk iebraukt sistēmā, utt.

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Zefirs said:

Dīvaini. Es pieteicos kā full remote programmētājs. Intervijas laikā arī man teica, ka šī ir pirmā tāda full remote vakance. 
Pirmais mēnesis apmācībām gan uz vietas birojā būšot.

Ok. iespējams, neesmu 100% kursā par visām vakancēm :)


Edit: šī vakance? https://draugiemgroup.com/lv/vacancies/adef1d0eb1ac/fd1314b22fcb

Tur minēts, ka izvēloties kādu no birojiem. Te gan varētu strīdēties, vai tā īsti skaitās "attālināta" vakance. Teorētiski, tā nav vakance kopā ar komandu, bet tai pat laikā, tā nav arī vakance no mājām..

Link to comment
Share on other sites

On 2018.03.26. at 11:11 AM, e-remit said:

[...] Jālieto DeskTime [...]

>:( Tas gan jau kāds joks ir, ne? Ne?

Man bija iekritis kādu brīdi atpakaļ piedāvājums no Printful, ofisam te pat Barselonā. Gribējās jau apsvērt, kazi būtu interesanti, bet tīri PHP darboties, web lapas utml brīnumus taisīt, "meh" ((c) nice1) ... Kur nu vēl uz Yii un Laravel.

Link to comment
Share on other sites

Kāpēc tādi pārsteigums par DeskTime? Kaut kā ikdienā tas nerausta, ka viņš tur griežās... Pats paskatos viņā, lai saprastu, kad paņemt pauzi no darba, vai lai saprastu, cik stundas jau darbā esmu (ņemot vērā elastīgo 9-11 darba laika sākumu)

Link to comment
Share on other sites

Šitie intrusīvie time trackeri (vai vispār kaut kādi time trackeri) ir "instant deal breaker", vismaz man. Tas nozīmē to, ka uzņēmums neuzticas saviem darbiniekiem un nepastāv darba kvalitātes kontrole. Un ja pastāv, tad šādi tūļi nav nepieciešami jebkurā gadījumā.

Also, es saprotu ka LV pamatā nevienam ne bū ne bē, bet es ļoti apšaubu ka ES kāds šitādus tūļus pacietīs. ES darbiniekiem ir tiesības uz "privāto dzīvi darba vietā". IT sistēmas var vai nu aizliegt lietot ar darbu nesaistītiem mērķiem vispār, vai nu jābūt "acceptable use policy". Jebkurā gadījumā, šāds monitorings var notikt tikai ar darbinieka piekrišanu, un "līdzsvaroti". Piemēram, skrīnšotot un keylogot darbiniekus vispār ir aizliegts, ja ir acceptable use policy. Ja nav - veiksmi atrast kādu, kas strādās, jo uz kaut kādu superfluous monitoringu te cilvēki pārsvarā šņauc degunu. :)

Link to comment
Share on other sites

Nu paziņa teica, ka paši dr.lv grupas programmētāji lieliski māk piemānīt Desktime, piemēram, internetu pārlūko caur iframe... Īsu brīdi, kad mana priekšniecība gribēja patestēt, kā tas Desktime darbojas, tad uzjautrinājos par tā appa kļūdām, ka viņš man uzrāda, ka pusi dienas esmu uz New Tab lapu skatījies. Bet nu, tas viss bija pirms gadiem pieciem.

Edited by e-remit
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...