briedis Posted March 27, 2018 Report Share Posted March 27, 2018 Tas attālinātais darbs ir nosacīti attālināts. No mājām gluži nevarēs strādāt, bet var izvēlēties vietu, no kuras to darīt - Cēsu birojs, Starta iela 1 (Printful ražotne) vai galvenais ofiss Ojāra Vācieša 6b. Ir arī Printful vakance Barselonas ofisam (Mapon ofiss). Dotajā brīdī mums jau ir viens programmētājs, kas strādā no Cēsīm. Parasti pirmais mēnesis būtu tāpat no galvenā ofisa, tīri lai vieglāk iebraukt sistēmā, utt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zefirs Posted March 28, 2018 Author Report Share Posted March 28, 2018 Dīvaini. Es pieteicos kā full remote programmētājs. Intervijas laikā arī man teica, ka šī ir pirmā tāda full remote vakance. Pirmais mēnesis apmācībām gan uz vietas birojā būšot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted March 28, 2018 Report Share Posted March 28, 2018 3 hours ago, Zefirs said: Dīvaini. Es pieteicos kā full remote programmētājs. Intervijas laikā arī man teica, ka šī ir pirmā tāda full remote vakance. Pirmais mēnesis apmācībām gan uz vietas birojā būšot. Ok. iespējams, neesmu 100% kursā par visām vakancēm :) Edit: šī vakance? https://draugiemgroup.com/lv/vacancies/adef1d0eb1ac/fd1314b22fcb Tur minēts, ka izvēloties kādu no birojiem. Te gan varētu strīdēties, vai tā īsti skaitās "attālināta" vakance. Teorētiski, tā nav vakance kopā ar komandu, bet tai pat laikā, tā nav arī vakance no mājām.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted April 5, 2018 Report Share Posted April 5, 2018 Update: mums tiešām ir vakance, kas ir pilnīgs remote kaut vai no mājām :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-remit Posted April 5, 2018 Report Share Posted April 5, 2018 Tā ir kāda īpaša vakance vai arī mainās attieksme pret attālināto darbu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zefirs Posted April 5, 2018 Author Report Share Posted April 5, 2018 Šobrīd ir liels darbinieku trūkums. Uzņēmumi kas iepriekš bija pret remote tagad sāk pieņemt skarbo realitāti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted April 5, 2018 Report Share Posted April 5, 2018 Gan trūkums, gan fakts, ka mēs augam ļoti strauji. Pēdējā ceturkšna laikā vien nākuši klāt kādi 5 programmētāji. Kopā esam jau 26 programmētāji tieši Printful. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alb Posted April 6, 2018 Report Share Posted April 6, 2018 Kādas teholoğijas/ valodas lietojat neironu tīkliem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted April 6, 2018 Report Share Posted April 6, 2018 3 minutes ago, alb said: Kādas teholoğijas/ valodas lietojat neironu tīkliem? Caffe frameworks, kā arī tika lietots arī PHP priekš modeļu trenēšanas utt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted April 8, 2018 Report Share Posted April 8, 2018 On 2018.03.26. at 11:11 AM, e-remit said: [...] Jālieto DeskTime [...] >:( Tas gan jau kāds joks ir, ne? Ne? Man bija iekritis kādu brīdi atpakaļ piedāvājums no Printful, ofisam te pat Barselonā. Gribējās jau apsvērt, kazi būtu interesanti, bet tīri PHP darboties, web lapas utml brīnumus taisīt, "meh" ((c) nice1) ... Kur nu vēl uz Yii un Laravel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted April 8, 2018 Report Share Posted April 8, 2018 Kāpēc tādi pārsteigums par DeskTime? Kaut kā ikdienā tas nerausta, ka viņš tur griežās... Pats paskatos viņā, lai saprastu, kad paņemt pauzi no darba, vai lai saprastu, cik stundas jau darbā esmu (ņemot vērā elastīgo 9-11 darba laika sākumu) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted April 8, 2018 Report Share Posted April 8, 2018 Šitie intrusīvie time trackeri (vai vispār kaut kādi time trackeri) ir "instant deal breaker", vismaz man. Tas nozīmē to, ka uzņēmums neuzticas saviem darbiniekiem un nepastāv darba kvalitātes kontrole. Un ja pastāv, tad šādi tūļi nav nepieciešami jebkurā gadījumā. Also, es saprotu ka LV pamatā nevienam ne bū ne bē, bet es ļoti apšaubu ka ES kāds šitādus tūļus pacietīs. ES darbiniekiem ir tiesības uz "privāto dzīvi darba vietā". IT sistēmas var vai nu aizliegt lietot ar darbu nesaistītiem mērķiem vispār, vai nu jābūt "acceptable use policy". Jebkurā gadījumā, šāds monitorings var notikt tikai ar darbinieka piekrišanu, un "līdzsvaroti". Piemēram, skrīnšotot un keylogot darbiniekus vispār ir aizliegts, ja ir acceptable use policy. Ja nav - veiksmi atrast kādu, kas strādās, jo uz kaut kādu superfluous monitoringu te cilvēki pārsvarā šņauc degunu. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-remit Posted April 9, 2018 Report Share Posted April 9, 2018 (edited) Nu paziņa teica, ka paši dr.lv grupas programmētāji lieliski māk piemānīt Desktime, piemēram, internetu pārlūko caur iframe... Īsu brīdi, kad mana priekšniecība gribēja patestēt, kā tas Desktime darbojas, tad uzjautrinājos par tā appa kļūdām, ka viņš man uzrāda, ka pusi dienas esmu uz New Tab lapu skatījies. Bet nu, tas viss bija pirms gadiem pieciem. Edited April 9, 2018 by e-remit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coofen Posted April 9, 2018 Report Share Posted April 9, 2018 Ja galvā jums nebūtu doma, ka tik kādu appi$t, tad būtu labi, kārtējā latviešu bāleliņa doma.. Cik strādāju, ne reizi neviens nav piekasījies par Desktime time tracking.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alb Posted April 9, 2018 Report Share Posted April 9, 2018 On 6.4.2018. at 10:27 PM, briedis said: .....tika lietots arī PHP priekš modeļu trenēšanas utt. Jūs šim nolūkam lietojat/ plānojat lietot arī ko citu nevis PHP? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts