Zefirs Posted March 18, 2018 Report Share Posted March 18, 2018 Vai kāds var padalīties ar atsauksmēm par darbu šajā uzņēmumā? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted March 18, 2018 Report Share Posted March 18, 2018 Kas tieši interesē? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zefirs Posted March 18, 2018 Author Report Share Posted March 18, 2018 Intersē: 1. Kāda ir vadība, kolēģi, kopējā atmosfēra? 2. Kādas tehnaloģijas tiek izmantotas ikdienā? 3. Kā ar izaugsmes iespējām? 4. Vai komandējumi reāli arī? 5. Vai ir kaut kas negatīvs novērots? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasspars Posted March 18, 2018 Report Share Posted March 18, 2018 Kas ir tās mistiskās "izaugsmes iespējas"? Tu domā, ka tev tur neļaus apgūt jaunu programmēšanas valodu, vai arī tu sagaidi, ka tev teiks tagad apgūsti šito tehnoloģiju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zefirs Posted March 19, 2018 Author Report Share Posted March 19, 2018 Ar izaugsmi saprotu iespēju kāpt augstāk vai arī attīstīties citā virzienā uzņēmuma iekšienē. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted March 19, 2018 Report Share Posted March 19, 2018 1. Diezgan čill, nevaru sūdzēties, patīk. 2. Yii2, laravel, php, vuejs, composer, ir pat go, neironu tīkli, mysql, git, phpunit, laravel dusk, aws (s3, sqs, etc). 3. Ja ir vakance, vēlme, prasmes, noteikti var kko mainīt. Es gan nezinu, kur var augstāk kāpt pēc programmētāja? Projektu vadītājs, CTO (cik tad tos vajag?)? Ir bijuši precedenti, bet meh, kodēt tomēr forši :). (Cilvēki ir migrējušo no/uz citiem uzņēmumiem, ja šeit/tur nepatīk) 4. Komandējumi depends no pienākumiem. Komandējumos brauc cilvēki, kas strādā ar ražošanas lietām. Ja strādā ar frontendu, nu īsti nav jēgas braukt. Ja jāievieš jauni produkti, ražošanas flow'i, tad komandējums visdrīzāk būs. (Pats esmu bijis 2 komandējumos 3 gadu laikā, bet ir cilvēki kas brauc vismaz 2-3 reizes gadā). 5. Īsti nezinu kā šo atbildēt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zefirs Posted March 19, 2018 Author Report Share Posted March 19, 2018 Paldies par info. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
werd Posted March 19, 2018 Report Share Posted March 19, 2018 @Zefirs Vai nebūtu efektīvāk šo visu pajautāt viņiem pašiem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted March 20, 2018 Report Share Posted March 20, 2018 Mhm, jautājumi welkomēti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuu Posted March 23, 2018 Report Share Posted March 23, 2018 @briedisNo cik sākas ~alga jums frontendā? Kaut kādi 1.7k - 2.5k uz rokas ir? Vai es te kaut ko sadomājies? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurgenzz Posted March 24, 2018 Report Share Posted March 24, 2018 @Wuu, es esmu arī grupā (maponā gan, ne printfulā kā frontends). Neredzu šķēršļus, ja intervijā pārliecināsi cilvēkus par savām prasmēm, algu prasīt šajā diapazonā. Par printfulu varu tikai minēt to, ka cilvēki kas tur atrodās, kad redzu tos staigājot pa ofisu - neizskatās bēdīgi un neapmirināti ar dzīvi. Un ārā pīpētavā reizēm sanāk reizēm dzirdēt sarunas, kur var noprast, ka printfulā programmēt noteikti ir interesantāk par kādu vietējo wp kantori. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemito Posted March 26, 2018 Report Share Posted March 26, 2018 @jurgenz Vai tad jāsalīdzina ir tikai "vidējo wp kantori"? :) Atalgojumu nosaka paša darbinieka spējas, nemācēšu teikt precīzi par DG / printful, bet vai tik nav tā, ka beigās atalgojumu "nogriež" dēļ fakta, ka ir bezmaksas pusdienas, soc. apdrošināšana, it kā forši, bet tai pat laikā - "spiesta lieta". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-remit Posted March 26, 2018 Report Share Posted March 26, 2018 Esošie darbinieki var nokomentēt precīzāk, cik tas aktuāli, bet viens bijušais darbinieks par pāris darvas pikām reiz stāstīja. Jālieto DeskTime, kuru pašu darbinieki gan labi māk apjāt. Ar pusdienām esot tā, ka, ja pasūti ko sev ko īpašu, tad nevar gaidīt, kad citi paēdīs un tikai tad iet ēst, jo kāds cits jau būs apēdis un nāksies ēst to, kas palicis. Diezgan tiekot spiests uz dažādiem pasākumiem (pusdienas, apdrošināšana, dažādi kolektīvie pasākumi), kā dēļ algu nemaz tā necenšas pacelt. Bet to man stāstīja jau pirms vairākiem gadiem, turklāt jau aizgājušais darbinieks, tāpēc esošie darbinieki lai precizē, kas un kā ir tagad! Ko pats esmu pamanījis - agrāk viņi negatīvi izteicās par attālinātu strādāšanu. Tagad tas ir mainījies, jo pat sludinājumā piedāvāja tādu iespēju - laikam jau trūkst darbinieki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coofen Posted March 26, 2018 Report Share Posted March 26, 2018 2 hours ago, e-remit said: Esošie darbinieki var nokomentēt precīzāk, cik tas aktuāli, bet viens bijušais darbinieks par pāris darvas pikām reiz stāstīja. Jālieto DeskTime, kuru pašu darbinieki gan labi māk apjāt. Ar pusdienām esot tā, ka, ja pasūti ko sev ko īpašu, tad nevar gaidīt, kad citi paēdīs un tikai tad iet ēst, jo kāds cits jau būs apēdis un nāksies ēst to, kas palicis. Diezgan tiekot spiests uz dažādiem pasākumiem (pusdienas, apdrošināšana, dažādi kolektīvie pasākumi), kā dēļ algu nemaz tā necenšas pacelt. Bet to man stāstīja jau pirms vairākiem gadiem, turklāt jau aizgājušais darbinieks, tāpēc esošie darbinieki lai precizē, kas un kā ir tagad! Ko pats esmu pamanījis - agrāk viņi negatīvi izteicās par attālinātu strādāšanu. Tagad tas ir mainījies, jo pat sludinājumā piedāvāja tādu iespēju - laikam jau trūkst darbinieki. Par DeskTime: Jālieto ir, ir cilvēki, kam nav, bet reāli neviens neko sliktu nav teicis DeskTime sakarā, pašam ērtāk arī sekot līdzi savām darba stundām. Par pusdienām: Nav nekāda pasūtīšana individuāli, kas ir to liec. Par spiešanu un algu - nepiekrītu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codehighriga Posted March 27, 2018 Report Share Posted March 27, 2018 On 2018.03.26. at 12:11 PM, e-remit said: Ko pats esmu pamanījis - agrāk viņi negatīvi izteicās par attālinātu strādāšanu. Tagad tas ir mainījies, jo pat sludinājumā piedāvāja tādu iespēju - laikam jau trūkst darbinieki. Tā gan, es arī nobrīnījos. Man šķiet tepat forumā var atrast postu, kurā Ingus Rūķis stāstīja par attālināto strādāšanu un slikto pieredzi tās sakarā. Varbūt @briedis var labāk pastāstīt, kādi ir iemesli politikas maiņai. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts