Jump to content
php.lv forumi

PHP Programmētājs (Amsterdamā vai strādāt attālināti)


Aichels

Recommended Posts

MEKLĒJAM

Galveno programmētāju priekš E-komercijas modes platformas.
 

ASADRA ir Amsterdamā dibināts uzņēmēmums, bet pati platforma apkalpo starptautisko tirgu. Starp uzņēmuma dibinātājiem ir divi Latvieši Adrians Silenieks un Dana Pukaine. Sadarbība iespējama arī no Latvijas. Meklējam kādu kas varētu kļūt par neatņemamu sastāvdaļu no mūsu uzņēmuma, bet vēlamies sākt ar pāris uzdevumumu izpildi. (Pirms precamies labprāt aizietu uz pāris randiņiem.)
 

Vēlamā pieredze:

  1. PHP
  2. Continous Development
  3. JavaScript
  4. React.js
  5. HTML and CSS
  6. GIT
  7. API integration
  8. Labas Angļu valodas zināšanas

 

ASADRA ir veidota uz Cake PHP framework ar nelielām modifikācijām lai savienotu tehnoloģijas ko lietojam. Kodam ir pieejema tehniskā dokumentācija un tas ir uzlikts uz online GIT, kam esam pieslēģuši one click Deploy uz lapas testa versiju.

Tuvākajā laikā būs nepieciešami uzlabojumi personalizācijas rezultātos, API integrēšana un satura vilkšana no citas platformas, datu analīzes un “customer journey” tūļu integrācija, SEO un lapas darbības optimizācija.
 

 
PIEDĀVĀJAM

 

Pašlaik:

  1. Konkurēt spējīgu attalgojumu no 1600 līdz 2300 (atbilstoši pieredzei un zināšanām)
  2. Pilna vai nepilna laika pozīcīja
  3. Darbu pie jaunu tehnoloģiju izstrādes
  4. Ne tikai izpildīt, bet arī radīt jaunus risinājumus

 

Nākotnē:

  1. CTO pozīciju uzņēmumā un vadīt dev komandu
  2. Uzņēmuma daļas
  3. Vadīt jaunu ASADRA projektu izstrādes procesu

 

 

Vairāk informācijas http://blog.asadra.com/php-programetajs/ 

 

Edited by Aichels
Link to comment
Share on other sites

Gribēju jautāt php.lv lietotājiem kas nepieciešams lai padarītu sludinājumu pievilcīgāku potenciālajiem kandidātiem?

Mēs piedāvājam:
-  Elastīgus darba nosacījumus (Pilna laika, puslodze un darbs no LV vai pārvākties uz Amsterdamu)
-  Labu atalgojumu (Atbilstoši darba nosacījumiem un pieredzei)
-  Uzņēmuma daļas
-  Lieliskas izaugsmes iespējas (Vadīt IT komandu un jaunu projektu izstrādi)
-  Izaicinājumu izstrādājot jaunas tehnoloģijas 

Manuprāt piedāvājums ir diezgan pievilcīgs, bet esam saņēmuši diezgan maz pieteikumus. Vai ir kaut kas tāds ko esam palaiduši garām ko vajadzētu iekļaut lai piesaistītu labāko speciālistu interesi? 

Paldies

 

Link to comment
Share on other sites

Gribēju jautāt php.lv lietotājiem kas nepieciešams lai padarītu sludinājumu pievilcīgāku potenciālajiem kandidātiem?

 

Mēs piedāvājam:

-  Elastīgus darba nosacījumus (Pilna laika, puslodze un darbs no LV vai pārvākties uz Amsterdamu)

-  Labu atalgojumu (Atbilstoši darba nosacījumiem un pieredzei)

-  Uzņēmuma daļas

-  Lieliskas izaugsmes iespējas (Vadīt IT komandu un jaunu projektu izstrādi)

-  Izaicinājumu izstrādājot jaunas tehnoloģijas 

 

Manuprāt piedāvājums ir diezgan pievilcīgs, bet esam saņēmuši diezgan maz pieteikumus. Vai ir kaut kas tāds ko esam palaiduši garām ko vajadzētu iekļaut lai piesaistītu labāko speciālistu interesi? 

Paldies

 

 

 

Manuprāt, kad kļūsti pieaudzis, vairs netici pasakām - ja uzņēmums uzreiz piedāvā daļas, tātad, ar ļoti lielu varbūtību, reizēm nemaksās algu (ja gadīsies kāda ķibele). Ja tiktu uzrunāts konkrēts cilvēks, balstoties uz atsauksmēm vai iepriekšēju sadarbību, tad varētu saprast, bet nav pārāk bieži dzirdēts, ka parastam programmelim, kurš tiek meklēts kādā publiskā forumā, tiek piedāvāta daļa nopietnos uzņēmumos. Bet mazliet pa punktiem:

1) Elastīgi nosacījumi ir visiem, tātad liekvārdība, tāpat strādāsi acis pārgriezis, ja gribēsi labi nopelnīt. Ja vienlaicīgi piedāvājat arī pusslodzi, izklausās, ka paši nezinat ko meklējat (ko varēsiet atļauties). Par pārvākšanos te jau citi minēja - kā ar dzīvošanu, kas nokārtos papīrus, kādas garantijas, kā tiks maksāti nodokļi...;

2) "Labu atalgojumu" (var rakstīt "ļoti labu atalgojumu" vai vismaz "konkurētspējīgu atalgojumu") vienmēr jāraksta bez piebildēm, vienīgā pieļaujamā (vēlamā) piebilde ir algas diapazons. Ja sākas atrunas par pieredzi un iemaņām - tātad nemaz negribat labi maksāt;

3) Par tām uzņēmuma daļām jau rakstīju - labāk to pateikt vēlāk, kad redzēsiet, ka cilvēks tam atbilst, kad būs pastrādājis kādu laiku. Tad arī viņš zinās, vai šāds piedāvājums viņu vispār interesē. Mani neinteresētu piedāvājums saņemt daļas kaktu kantorī, kas nodarbojas ar kaut ko puslegālu;

4) Kāda vēl izaugsme, ja jau ir iedotas uzņēmuma daļas - ja tas mazais uzņēmums augs, būs arī developerim izaugsme, bet, kā te reiz kāds minēja - pietiekami nācies strādāt finishupos;

5) pēdējais punkts ir tik pat liela liekvārdība kā "jauki kolēģi", "ofiss centrā" u.tml.

 

Sanāca gari, bet īsumā - sāc ar algas diapazonu te un tur.

Link to comment
Share on other sites

Liels paldies par atbildēm šis tiešām palīdz saprast labāk kāda informācija nepieciešama lai sludinājumu padarītu pievilcīgāku. 

1) Attalgojums no 1600 līdz 2300 (Atkarībā no pieredzes un nosacījumiem uz kādiem vienojamies) . Kādēļ minēta puslodze vai pilna laika pozīcīja ir jo negribam iedot uzņēmuma daļas, pārcelt uz Amsterdamu un tad saprast ka vai nu kvalitāte neatbilst vai personība neiederās komandā. Tādēļ vēlamies sākumā iedot parīs uzdevumus, kas attiecīgi būtu puslodze un tad ja redzam ka ir iekšā tad varam virzīties tālāk. 

2) Uzņemuma daļas - šeit CTO neatrast ja nedod uzņēmuma daļas. Protams ja nav nepieciešamas varam bez tā iztikti un pielikt pie algas. 

3) Par kaktu kantori :) - pašreizējais investīcīju apmērs ir 100K, nākamēnes planots noslēgt vēlvienu fondu uz 150K. Viens no mūsu investoriem un advisoriem ir eenmedia.nl īpašnieks un viņam arī pieder Venture Capital kompānija. Kas attiecīgi ir ienteresēta investēt 2018 gadā daudz nopietnāku summu ja sasniedzam plānotos mērķus. Viņi arī mūs pašlaik atbalsta iepazīstinot ar pareizajiem cilvēkiem industrijā. 

Esam uzsākuši sadarbību ar Zalando, kas ir lielākais Eiropas online fashion tirgotājs - peļna 2,9 miljardi. Mums ir pieeja viņu saturam kuru varēsim importēt mūsu lapā (tie nav affiliate links, checkout paliek mūsu lapā). Mums būs nepieciešams pilnveidot šo tehnoloģiju kopā ar Zalando Innovation komandu kā arī vēlāk gribam izstrādāt sistēmu kur šādu "stock and sales" sinhronizāciju var pieslēgt citiem partneriem.

4) Kādēļ php.lv - izsūtīju arī piedāvājumu vairākiem Linkedin kontaktiem un saviem paziņām, ja ir kādi ierosinājumi kā vēl varu sasniegt potenciālos kandidātus būšu pateicīgs. 

5) Pārvācoties uz Amsterdamu dzīvesvietu palīdzētu atrast un ričuks dāvanā. :) 

Ceru ka šis sniedz vairāk informācijas, bet ja jums ir vēl jautājumi droši jautājiet labprāt atbildēšu. 




 

Link to comment
Share on other sites

PS: ir manīti arī varianti, kur tiek piedāvāta konkrēta summa (200-400€) apmērām cilvēkam, kurš ir palīzējis atrast darbinieku.

 

Vai arī, teiksim, tiek iedots atlases testa uzdevums, par kuru, veiksmīgas izpildes gadījumā, tiek samaksāti 100€ neatkarīgi no tā, vai cilvēks pēc tam pievienojas kolektīvam vai nē. Šis dod iespēju kandidātam apliecināt savas spējas un neizmest liekā savu laiku (kā arī radīt nopiektāku pieeju darba ņēmēja acīs) + potenciālajam darba devējam uzreiz redzēt, vai kandidāts būs noderīgs un tad jau izteikt tieši viņam specifisku piedāvājumu, kā teikt, nodarboties ar "pārpirkšanas" aģitāciju.

 

Ja tad nespēj tomēr darbiniekus pārliecināt, tad jau tā ir nopietnāka iekšējā uzņēmuma problēma.

Link to comment
Share on other sites

Pāris papildjautājumi, kas kādam varētu likties svarīgi:

- Cik liela ir vadāmā komanda?

- Cik liels kopumā ir kolektīvs?

 

Pie reizes - investīciju apjoms maz ko pasaka par projektu/uzņēmumu. Daudz vairāk pasaka tas, vai jūs spējat dzīvot tikai no investīcijām vai arī jums ir savs stabils cashflow, kas nosedz pamata biroja/algu izmaksas. Elementāra matemātika: investīciju apjoms 100k, uzņēmumā ir 10 darbinieki, katram izmaksāt algu maksā, piemēram 3000 EUR mēnesī (alga no tavas norādītās apakšējās robežas + nodokļi). Tie ir 30k mēnesī un jūsu 100k ir beigušies 3 mēnešu laikā. Ja nav sava stabila cashflow, potenciālais kandidāts var meklēt citu vietu Amsterdamā vai braukt mājās. Šis ir arī iemesls, kāpēc virkne cilvēku vispār neizskata startupus kā potenciālu darba vietu.

Link to comment
Share on other sites

Paldies, mēs jau sākam skatīties LV IT personāl atlases specialistus lai sasniegtu labākos kandidātus. 

Komandā pašlaika esam 4 cilvēki bet tuvāko mēnešu laikā paplašināsimies līdz 10. Strādājam no offisa kur eenmedia.nl savākuši kopā ap 15 startupiem tādā kā coworking space. Sākumā mums nepieciešams tikai viens programmētājs, bet augot projektam attiecīgi Dev komanda augs. Lielākajiem konkurentiem dev komanda pat sasniedz 70 cilv. 

Papildu ienākumu avots ir pats projekts. Lapa ir gatava tirgošanai un lēnām audzējam saturu un testējam marketing kanālus. 

Mēs meklējam cilvēku kas ir pieredzējis profesionālis, bet ir izsalcis pēc jauna izaicinājuma un ir ar ambīcijām. Šāds cilvēks vislabāk iederēsies mūsu komandā. 

Vienmēr variet arī man privāti jautāt [email protected] 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...