Jump to content
php.lv forumi

bilžu pievienošana lietotājam


Llama
 Share

Recommended Posts

Labdien, cenšos datubāzē katram lietotājam no sesijas pievienot sev bildi, bet sanāk pievienot bildi bet ne pie lietotāja, bet izveido jaunu ierakstu. Cenšos sākumā uztaisīt SELECT un salīdzināt session ar user un tad pievienot bildi, bet tad nekas nenotiek.

 

P.S Atradu kļūdu ka vajag nevis insert bet update uzlikt, tad kods ir šāds. (2. kods)

if(!isset($errMSG))
  {
  	$result3 = mysqli_query($connect, "SELECT *FROM members WHERE login = '" . $login_session . "'");
				$row2 = mysqli_fetch_array($result3);
   $sql = "INSERT INTO members (pic) VALUES ('$userpic') ";
				if(mysqli_query($connect, $sql)){
    				echo "You have successfuly registered.";

				} else{
    				echo "ERROR" . mysqli_error($connect);
				}

if(!isset($errMSG))
  {
  	$result3 = mysqli_query($connect, "SELECT *FROM members WHERE login = '" . $login_session . "'");
				$row2 = mysqli_fetch_array($result3);
				if ($result3 = 1) { 
					mysqli_query($connect, "UPDATE members SET pic = '$userpic' WHERE login= '" . $login_session . "'");
    				echo "You have successfuly added image.";
				}
   else{
    				echo "ERROR" . mysqli_error($connect);
				}
   
  }

Edited by Llama
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 38
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kāds vēl nafig intval, vnk (int) un miers.

Implying there's a huge difference. Manuprāt intval utml izskatās labāk un ir ērtāki, jo kastojot kaut kādu garāku variabli, piemēram, intval($foo['bar']['baz']), tev nav jāmeklē, kur tas brīnums beidzas - uzklikšķini pie atverošās iekavas un iekrāsosies aizverošā. (int) utml nekā tāda nav. + izskatās old-fashioned. Bet, protams, tūlīt mani te sāks apliet ar žulti, jo funkcijas izsaukums, old-school is best school, utml. Idgaf, folks. intval ftw.

 

 

Laikam jau tad sūdīgi programmētāji izdomājuši veidot tās dinamiskās valodas, jo viņi vienkārši nespēja pakodēt striktā valodā....

Ja pieredze ir pietiekami liela, tad noteikti pats esi redzējs kodu, kurš loose comparison dēļ nestrādā korekti, jo kaut kas kastojas uz nepareizu štelli. Internets pilns ar tādiem reportiem. Nevajag tēlot idiotu.

 

"===" neizmanto tikai tie, kuriem ir bailes/neuzticība/neizpratne par savu kodu.

QFT.

Link to comment
Share on other sites

Ja pieredze ir pietiekami liela, tad noteikti pats esi redzējs kodu, kurš loose comparison dēļ nestrādā korekti, jo kaut kas kastojas uz nepareizu štelli. Internets pilns ar tādiem reportiem. Nevajag tēlot idiotu.

 

Neatceros pēdējo reizi, kad šis būtu bijis keiss. Problēmas ir ar copy-paste kodu, funkcijām ar 1k rindiņām, 10 nestotiem if'iem, vienkārši samudrītu, nelasāmu kodu.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share


×
×
  • Create New...