Jump to content
php.lv forumi

HTML, CSS programētājs. Alga?


Martikoko

Recommended Posts

Normālam griezējam kurš ir sagriezis ap 300 projektu, ar neskaitāmiem skatiem: 2 K noteikti. Atkarībā viss ir no projekta. Tev var iedod arī projektu ar 60 skatiem un teikt, ok divi mēneši par fiksēto 700 EUR alga, tad rēķini ka kantoris no tevis nosūks smuku summu. 

 

Vidēji ir tā:

 

Responsive home: 150 - 200 EUR

Responsive Iekšlapa - 85 EUR, ja nu tur kāds popskats, 20 EUR. +/- šī summa var variēt, ja projektam ir līdzīgas iekšlapas, piemēram 3 atsevišķi skati, kur kaut kas tabos, dinamiski mainās, tad par visiem 3 kādi 100 EUR. 

 

Vidēji mēnesī vienu projektu tu veidosi priekš algas, pārējos priekš bosiem. Gadiem pierādīts fakts. 

 

Mazā kantorī, griežot vidēja līmeņa webus: 1K

 

Protams, jāskatās no javascript puses, jo reti kādam vajag vispār pliku html, vai pliku JS, kaut gan JS cilvēki ir pieprasītāki. 

 

Pats jau 7 gadu html griežu. 

 

Nezinu vai mūsdienās kantorim atmaksājas turēt htmlistu uz vietas, jāpērk visi softi, darbavieta, alga, nodokļi, vieglāk ir outsourcēt to profiem.

Link to comment
Share on other sites

Strādāju jau 8 mēnešus kā front-ends (sāku ar html / css / js + angular vienā firmā, tagad GWT + vēlāk angular (1 || 2) citā firmā).

 

Pēc esošās pieredzes - algas sākas ar 600€ (teorētiski bez prasībām js) un beidzas līdz ar tavu iztēli (kad jau vari paradīt, ka strādāt māki (vai ātri apgūt) ar visām front-end tehnoloģijām + esi UI/UX zinošs cilvēks, ne tikai griez gatavu bez sava viedokļa).

Link to comment
Share on other sites

Nu, priekš bilžu galerijām vai kādiem sīkumiem var jau gatavus JS kodus atrast un ielikt. Bet pašam uztaisīt, galīgi JS nerubīju, nav arī mācīts savā laikā, tikai HTML, CSS 

 

Nav arī mācīts savā laikā. Sorry, normāls front-end cilvēks visu pats iemācās, neviens tev šitās lietas nekad, nekur nemācīs. 

 

Drīzāk šo topiku vajadzēja sākt ar to, kas ir jāmāk, lai pelnītu un pieteiktos konkurētai vakancei, nevis ar to, cik šāds cilvēks pelna. 

 

Tēmas autorām: Tev pašam nav ienācis prātā, kāpēc esoša kantora programmētāji, džeki nevar sagriest dizainu, utt,.,? Stulbi jau viņi nav, vienkārši katra sfēra dalās savās visādas specifikās, tāpēc bieži arī es pats saskaros ar to, cilvēks var php, dajebko saveidot, bet CSS utt.. viņš pat nevarētu saveidot kaut kādu izlecošo logu no nulles, vai arī uzgriest kādu papildus skatu. Un atkal mēs front-end, izdarīt to ko back-end nevar. 

 

Es tik nesaprotu kur var atrast tādu darbu no mājām?

No mājām būtu, protams, perfekti.

 

 

 

Es nekad savā mūžā neesmu sēdējis offisā. Offiss man ir mājas jau 7-8 gadus. Strādāju pats uz sevi. Ja tev ir piedāvājums, būs arī pieprasījums. Jāmāk sevi pierādīt, tad arī darbu tev būs daudz un bieži un nauda pati atnāks un ar laiku pat iespējams varēsi diktēt savus noteikumus :)
 
Ja tu pats gribi to vakanci, ieteiktu pašam pateikt, esmu zaļs, māku to un to, mani apmierina 400 EUR EUR sākumā uz rokām. Pēc 3 mēneši varēsi prasīt jau 500 un tad jau viss atkarīgs no uzņēmuma, kurā tu strādāsi. 
Link to comment
Share on other sites

Nu, priekš bilžu galerijām vai kādiem sīkumiem var jau gatavus JS kodus atrast un ielikt. Bet pašam uztaisīt, galīgi JS nerubīju, nav arī mācīts savā laikā, tikai HTML, CSS 

Kas tev liedz viņu iemācīties? Beisikus iemācīties aizņem aptuveni 10min (ja grūta galva tad 20)..

Link to comment
Share on other sites

Kā kas liedz? Aizspriedumi liedz.

 

Vispār jau, daudz kur dzīvē pietiek, ja kāds pasaka - "Tu to vari! Dari! Būs labi!". Bet tas var tiešām cilvēku aiznest ļoti tālu, tāpēc mazie cilvēciņi viens otru nievā un velk uz leju, lai kāds neuzrāpjas par augstu. ;)

 

Kā iemācīties? Rēķinies, ka vajadzēs laiku un dienas, nedēļas paies bez būtiska progresa. Kaut ko nopietnāku varēsi rakstīt tikai pēc mēnešiem. Bet sāc tagad un ej uz priekšu.

 

Mozilla Developer Network var būt labs sākums.

Edited by Mr.Key
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...