Jump to content
php.lv forumi

Sleeping desk?


nesija

Recommended Posts

Kā zināms eksistē standing deski, bet man radās doma kam jaunam - sleeping desk. Proti, tas ir galds, pie kura iespējams lietot datoru guļus pozīcijā. Doma taču pavisam loģiska - guļus poza ir vienīgā, kurā PATIEŠĀM tiek noņemta slodze no kakla/muguras muskuļiem. Neko gatavu neatradu, tāpēc tagad domāju kā tādu sameistarot pašam. Faktiski tā būtu gulta savienojumā ar monitora roku, kas paceļ monitoru pretī acīm. Varētu to monitora roku iestiprināt sienā, gultu piebīdīt pie sienas. Tastatūru var vai nu turēt uz saliektiem ceļiem vai arī kāds papildus plauktiņš jāpierīko.

 

Kā jums mana ideja?

Link to comment
Share on other sites

Pa lielam tev vajadzētu lapsi, remote klavu un peli, tos tu turi ērtā pozā, bet monitoru tu vienkārši piestiprini pie tāda \/\/\/\/ izvelkama stieņa (tādas ir arī galda lapas) un lieto parastā gultā, neko citu tev nevajag, monitors tev būs norm lenķī, peli varēsi kustināt. Bet enyway, ja domā strādāt no gultas tad tas ir FAIL, ok e-pastus rakstīt, skype calls, čatus, kaut ko apskatīt var, bet kodēt, nu nē. 

Link to comment
Share on other sites

Tajās bildēs ir dažas labas idejas. Es domāju ka guļot gribas grozīties mazāk nekā sēžot. Es "pareizā" pozā esmu kādas 30min, tad 1h nepareizā, tad atceros par pareizo pozu un uz 30min atkal iztaisnojas, pēc tam viss sākas no jauna.

Link to comment
Share on other sites

Man personīgi šķiet "nepareizā" poza rodas no "nepareiza" krēsla. Mājās ir problēma ar krēslu jo nedaudz atspiežoties nonāku tuvu guļus stāvoklim + krēslam ir tieksme pie mazas spēka pielietošanas braukt atpakaļ kā rezultātā viss arī ir meh. Darbā krēsls tādas muļķības nepieļauj kā rezultātā arī nerodas nepareizā poza.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...