Jump to content
php.lv forumi

Vai jūs apstiprināt recruiterus Linkedinā?


nesija

Recommended Posts

Domāju katrs kuram ir profils linkedinā zina, ka regulāri vēlmi piekonektēties izrāda personas kam kā profesija norādīta "recruiter" vai tml. Protams ka jūs šo kadru personīgi nepazīstat. Tādi gan no Latvijas, gan no ārzemēm. Intereses pēc - jūs viņus apstiprināt vai arī bloķējat? Līdz šim esmu visus atšuvis, bet varbūt kādu labu iespēju esmu palaidis tā garām, kas zina..

Link to comment
Share on other sites

Ja ir konkrēts piedāvājums, tad jau uzraksta kaut kādu tekstu, nevis vienkārši konektē. Bez konkrētas norādes ir priekš tā, lai tu redzētu taimlainā ierakstus. Vai redzētu tavus, ja nu izdomā uzrakstīt, ka "I am open to new opportunities!"

 

Bet nu jā, tiešām jocīgi - būt vietā, kas paredzēta networkošanai, bet darīt tieši pretējo.

Link to comment
Share on other sites

Kā Mr. Key saka. Apstiprinu gandrīz visus rekruiterus, izņemot acīmredzamus spamerus.

 

Uz doto brīdi uztaisīju profilu par privātu, neko nemeklēju un līdz ar to rekruiteru pieprasījumi daudz mazāk - līdz profilam nonāk tikai tie rekruiteri, kuri sapirkušies super duper rekruiteru packages Linkedinā. 

Link to comment
Share on other sites

Vot jā, es arī apstiprinu tikai tādus, ko pazīstu / ar ko esmu strādājis. Un ir tā, ka ta recruiteri tiešām vienkārši masveidā grib konektēties, nesūtot nekādu konkrētu piedāvājumu. Ja es viņus visus apstiprinātu, tad tad man profilā tikai 50% no konekšeniem būti tādi cilvēki ar ko reāli esmu strādājis.

Link to comment
Share on other sites

Neapstiprinu nevienu, ko nepazīstu vai neesmu kopā strādājis. Jēga man no tās reqruiteru gūzmas, kas man piedāvā random bullshit darbus, kur 99.99% ir instant decline? Nespēju iedomāties, ka man spētu piedāvāt requiteris darbu, par ko es neuzzinātu pats kkādā ceļā, ja arī tiešām meklētu darbu. Iespēja, ka man random requiteris iedos pēkšņu mega piedāvājumu, par ko es neuzzinātu pats researchojot kko, kad meklētu darbu, ir praktiski tuvu nullei, līdz ar to tas priekš manis ir vienkārši noise.

 

Man ir pārāk specifiskas prasības pret darbavietām, lai tāds random vidējais reqruiteris man kko piedāvātu par ko es pats neuzzinātu, ja meklētu, vismaz LV līmenī noteikti. Ja grib reallocate`oties uz kkurieni, tad, protams, var noderēt kkādi ārvalstu sakari, bet nu tas man galīgi pašlaik nav un diez vai būs plānā.

Edited by yuppio
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...