jurchiks Posted June 7, 2016 Report Share Posted June 7, 2016 (edited) Ir ~4.5 gadu darba pieredze ar dažāda lieluma un sarežģītības projektiem (vizītkaršu lapas, e-veikali, dokumentu uzskaites sistēmas, kredītu sistēmas, utt), gan frontend, gan backend, bet pēdējā laikā esmu sapratis, ka mūsdienu frontend pasaule nav priekš manis. Meklēju darbu pilnībā vai lielākoties no mājām (dzīvoju Rīgas centrā), pastāvīgā darbā, pie viena vai dažiem lielākiem projektiem. Zinu, ka tas ir iespējams, jo 3 darbos, kopumā vairāk par 2 gadiem, esmu tā strādājis. Prasu 1200€/neto (bet ja piedāvā vairāk, neatteikšos). Sīkāka info privāti. Edited June 7, 2016 by jurchiks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Леший Posted June 8, 2016 Report Share Posted June 8, 2016 Tu dempingo vai kā? Ar tavu pieredzi jāprasa sākot ar 2k. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemito Posted June 8, 2016 Report Share Posted June 8, 2016 (edited) https://www.draugiem.lv/work/ Mapons pilns ar vakancēm. Ļoti laba vieta kur strādāt! P.S. Tagad tikai izlasīju, ka gribas sēdēt mājās. my bad. Ja nu izdomā izskustēties no mājas krēsla, tad iesaku apsvērt domu uzrakstīt tur. Edited June 8, 2016 by Kemito Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemito Posted June 8, 2016 Report Share Posted June 8, 2016 Čakarīga tikšana ir iziešana cauri HR standarta jautājumiem, vai aiziešanu uz interviju kur Tev pajautā pāris normālus jautājumus? Cik zinu, cilvēki, kas tur nonākuši vēl ir dzīvi, un nav sūdzējušies par to, ka HR nomoca viņus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 8, 2016 Report Share Posted June 8, 2016 Čakarīga tikšana as in "atrodas tālāk no gultas par tualeti". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted June 8, 2016 Author Report Share Posted June 8, 2016 Tu dempingo vai kā? Ar tavu pieredzi jāprasa sākot ar 2k. Kur tad Latvijā man maksās tādas summas darbā no mājām? Viņš jau reiz ņaudēja ka tikšana uz to kantori esot čakarīga blablabla. (Cerams nesajaucu ar citu ņaudētāju :) ) Es viennozīmīgi negribu vasaras karstajā laikā vairāk par pusstundu svīst sabiedriskajā transportā ceļā uz viņu ofisu (vai jebkuru ofisu). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemito Posted June 8, 2016 Report Share Posted June 8, 2016 Varbūt izmēģini freelancu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted June 8, 2016 Author Report Share Posted June 8, 2016 Jau izmēģinu. Pagaidām ne parāk veiksmīgi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuu Posted June 8, 2016 Report Share Posted June 8, 2016 (edited) Mēģini vēl, nevar jau, pie pirmās problēmas, mest klaviatūru krūmos :D Edited June 8, 2016 by Wuu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted June 8, 2016 Report Share Posted June 8, 2016 Varbūt pamēģini pa taisno dabūt klientu - kādu uzņēmumu, kuram kaut ko vajag. Tā, protams, random doma, nezinu, cik praksē tas reāli. (Reāli tas noteikti ir.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted June 8, 2016 Author Report Share Posted June 8, 2016 Ir ieteikumi, kur meklēt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 8, 2016 Report Share Posted June 8, 2016 Es viennozīmīgi negribu vasaras karstajā laikā vairāk par pusstundu svīst sabiedriskajā transportā ceļā uz viņu ofisu (vai jebkuru ofisu). Ja kājas par švaku velo, nokārto A/B kategoriju un laid komfortā, nevis mucā ar pārējiem zemniekiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted June 8, 2016 Author Report Share Posted June 8, 2016 Nav īsti vietas veļukam dzīvoklī. Un mašīnu Rīgā jau tā pietiek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roze Posted June 8, 2016 Report Share Posted June 8, 2016 Tādu true-remote-only kompāniju esmu redzējis tikai Gitlabu / attiecīgi https://about.gitlab.com/jobs/ .. filozofējot par programmētājiem, transportu un sastrēgumiem droši vien kādā brīdī uzņēmumam varētu būt interesanti iegādāties kaut kādu elektroautoparku un tad pa sabtransa joslām ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted June 8, 2016 Report Share Posted June 8, 2016 Hahaha. Hahahahahaahaha... HAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts