aaxc Posted May 7, 2016 Report Share Posted May 7, 2016 Tātad, esmu mazliet iestrēdzis ar pliku PC un 2Gb flashku ( pareizāk sakot 1.8Gb ). Ir idejas, kā, neinstalējot sākumā linux, es varētu clean win10 uzinstalēt uzreiz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted May 7, 2016 Report Share Posted May 7, 2016 Bootable usb? Man gan liekas, ka win10 iso ir kkur 3.5gb. Ar 2 būs par īsu... Un kāds sakars linux? Kā viņš var palīdzēt uzinstalēt win? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaxc Posted May 7, 2016 Author Report Share Posted May 7, 2016 Ubuntu prasa 2GB. Uzliek Linux, pēc tam nokačā Windu un instalē Windu jau lokāli caur Ubuntu. Es gan biju cerējis, ka kādam būs zināms kāds mazāks softiņš, kas ļauj iestartēties/sainstalēt tīkla draiverus un caur netu uzinstalēt. Vai kautkā tamlīdzīgi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasspars Posted May 7, 2016 Report Share Posted May 7, 2016 Ja tev ir win10 iso, tad to jāvar iecept bootable flashā. Tā pat kā to dara ar linux, kad instalē no flash Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Val Posted May 7, 2016 Report Share Posted May 7, 2016 Viņam flash ir pa mazu ietilpība. Jāsavelk ciešāk jostu un jānopērk tik "dārgais" dvd-r disks. Ja tomēr patīk jāties ar brīvo laiku, tad pamēģini šo: http://www.digitalcitizen.life/how-install-any-version-windows-other-network-computers Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaxc Posted May 7, 2016 Author Report Share Posted May 7, 2016 Te nav runa par pirkšanu vai nē, bet paldies. Es pats arī tieši to pašu biju uzgājis. Būs šāda fīča jāuzliek uz mājas miniservera lai citreiz var ar vpn pieslēgties un attālināti instalēt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts