Wuu Posted May 5, 2016 Author Report Share Posted May 5, 2016 Kur tad, 1,7k? Nepavilkšu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted May 5, 2016 Report Share Posted May 5, 2016 Ja ņem to XPS, tad ņem Developer Edition. Jamam ir Intel Wireless (standartā ir Broadcom), so nebūs problēmu ar draiveriem. Also, ubuntu ir full support, so arī tur nebūs brīnumu. Man dažiem ir parastais XPS un dažiem DE, uz parastā ir reported problēmas ar vairākiem moņiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted May 5, 2016 Report Share Posted May 5, 2016 XPS 1.3k pa 4gb ramu, i5 un 128SSD? Izklausās kkā baigi pārsālīti. Apmēram 2-3x pārsālīti. Kas viņam vēl ir tik labs? Nu neskaitot svaru... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasspars Posted May 5, 2016 Report Share Posted May 5, 2016 Es par to pašu. Macbook ar 8gb ram un 128ssd maksā 1.5k Tāds pats xps jau 1.7k Xps developer edition gadījumā nenāk ar ubuntu un cena tam ir vēl augstāka kā parastajam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted May 5, 2016 Report Share Posted May 5, 2016 Kur jūs raujat tās specifikācijas? Mazākais XPS DE ir i5/8G/256G un maksā USD$1099 Tāda i5/4GB XPS nemaz nav (ir ar I3 par 799$), vismaz ne pēdējos modeļos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roze Posted May 5, 2016 Report Share Posted May 5, 2016 Apmēram 2-3x pārsālīti. Ūja .. alumīnija ultrabooki nav kaut kā redzēti 300-500 robežās .. Kad beidzot nomirs mans m1330 xps tad noteikti next būs šis (šī sērija). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted May 5, 2016 Report Share Posted May 5, 2016 Alumīnija monobloks, okei, bet kuram vel noutbukam palmrest ir carbon fiber composite? :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuu Posted May 6, 2016 Author Report Share Posted May 6, 2016 Man vairāk priecē, ka monitoram nav bezjēdzīgās - milzīgās malas apkārt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted May 6, 2016 Report Share Posted May 6, 2016 Kur LV var to DE versiju atrast, no dell lapas rāda, ka tikai USA var nopirkt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty Posted May 6, 2016 Report Share Posted May 6, 2016 Jūs tos portatīvos nesat uz darbu līdzi? Es savā prātā iedomājos ka var iztikt ar vienu stacionāro darbā, vienu mājās, un tad vēl vienu lētu portatīvo ko paņemt kaut kur līdzi ja 2-3 reizes gadā nākas pakodēt ārpus mājas. Bet nu jau virs tūkstots euro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurgenzz Posted May 6, 2016 Report Share Posted May 6, 2016 Sev ieķēru lenovo y50-70 (900€). Lietoju kā stacionāro (ar pieslēgtu vēlvienu monitoru, normālu klavieri un peli), ko vajadzības gadījumā var gan spēles uzbliezt, gan līdzi paņemt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted May 6, 2016 Report Share Posted May 6, 2016 Kur LV var to DE versiju atrast, no dell lapas rāda, ka tikai USA var nopirkt? Kas to lai zina. Es domāju, ka LV uz Dell radara ir tikai tāds 1x1px blips. ES jamie jau ir kādu brīdi pasūtami no Dell pa tiešo, es pieņemu DE, UK, FR utt. arī. So, ja ir vēlme, pasūta no ārzemēm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted May 6, 2016 Report Share Posted May 6, 2016 Kaut kā stulbi iedomāties, ka viens dators jāizmanto visam. Kā tur bija, "kas der visam, tas neder nekam"? Spēlēt spēles uz portatīvā, ko vajag nēsāt uz pludmali? Nopietni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alnis Posted May 11, 2016 Report Share Posted May 11, 2016 Tu gribi teikt, ka editorā neizmano home/end/pg up/down ? Šo pogu izkārtojums kodēšanai ir diezgan vitāls, kad skatījos portatīvo, šo pogu novietojums bija viens no lielākajiem kritērijiem.. lūdzu iedod linku uz kādu prtatīvo, kur šīs pogas ir Tavuprāt ideālā nobietojumā, paldies! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted May 11, 2016 Report Share Posted May 11, 2016 lūdzu iedod linku uz kādu prtatīvo, kur šīs pogas ir Tavuprāt ideālā nobietojumā, paldies! Tādu nav, visiem viņiem ir tizli novietotas pogas. Ideālā gadījumā ir klavaitūra bez numpad'a, tiem nedaudz jēdzīgāks izkārtojums, bet nu tādu ir grūti atrast... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts