jurgenzz Posted April 14, 2016 Report Share Posted April 14, 2016 (edited) nu, priekš manis normāls terminālis ir viss, kas ir git bash un uz augšu :) t.i., bez problēmam atverot termināli varēšu uzrakstīt git pull origin branch node app.js Vairāk neko neizmantoju :) Edited April 14, 2016 by jurgenz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasspars Posted April 14, 2016 Report Share Posted April 14, 2016 Parastis cmd.exe visu šito var izdarīt :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted April 14, 2016 Report Share Posted April 14, 2016 Uz Linux man pietiek ar Konsole. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuu Posted April 14, 2016 Report Share Posted April 14, 2016 Parastis cmd.exe visu šito var izdarīt :) PowerShell > cmd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted April 14, 2016 Report Share Posted April 14, 2016 Tmux un Tmuxinator pagaidām ir normālākie multiplekseri ko esmu atradis, a kādā bļin termināļa loga jamo palaist jau pamatā ir pofig - vai tas ir xterm vai iTerm2. Citi lieto arī byobu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spainis Posted April 14, 2016 Report Share Posted April 14, 2016 urxvt + zsh + tmux Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasspars Posted April 14, 2016 Report Share Posted April 14, 2016 (edited) ^ šis ir labs! Tikai nedaudz bremzīgs Iesaku visiem kuri uz win pamēģināt. Atver dir un rāda git branchu un package name, version no package.json. Patīkami Edited April 14, 2016 by Kasspars Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted April 14, 2016 Report Share Posted April 14, 2016 Windauzim: http://cmder.net/ Hmm, es līdz šim, ja ļoti vajadzēja, izmantoju ConEmu, šim tikai fonts un dažas Clink fīčas nāk klāt... Meh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasspars Posted April 14, 2016 Report Share Posted April 14, 2016 Jopcik, React pārlēca no v0.14 uzreiz uz v15 Sākumā likās, ka gļuks tekstā, bet nē tā arī ir https://facebook.github.io/react/blog/2016/04/07/react-v15.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted April 14, 2016 Report Share Posted April 14, 2016 Es kaut kā biju ieņēmis savā tukšajā paurī, ka tāds mazohisms kā development on Windows vairs nav tik izplatīts... :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted April 14, 2016 Author Report Share Posted April 14, 2016 Es kaut kā biju ieņēmis savā tukšajā paurī, ka tāds mazohisms kā development on Windows vairs nav tik izplatīts... :/ Pag, šas būs bash uz win :) Bet anyway, kur problēmas? node/npm/gulp/git/composer utt utt var darbināt uz win bez problēmām. Ja vajag specifisku vidi - kur problēma piešķilt vagrantu? Ja vajag kkādus vipendronus, tad gan ir sarežģītāk. Piemēram, upgreidot imagick ekstensiju ir mērens marazms :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ieleja Posted April 14, 2016 Report Share Posted April 14, 2016 dažreiz uz Win gadās dīvainas lietas, nesenākā - ir JBoss bezmaksas versija, no Eclipse taisi Publish, Eclipse stāsta, ka nevarot izdzēst iepriekšējo versiju, neesot tiesību. tiešām - izveidots folderis, kuru pat Administrators nevar izdzēst, Windows saka, ka neesot pat tiesību apskatīties, kam tas folderis pieder. interneti saka, ka gadoties, ieteikums publicēt .WAR nevis atarhivētu folderi. ok, tas strādā, bet kāpēc tā? ne Linux, ne OSX tā neuzvedās Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted April 14, 2016 Report Share Posted April 14, 2016 Man kaut kā liekas, ka tur vaina nav tikai Windows... Bet ja jau runājam par permissions, tad IMO Linuxī ar to ir daudz lielākas problēmas. Piemēram, ir PHP projekts, kas taisa projekta subfolderī log failus (skripts, loģiski, tiek palaists ar user www-data), bet tavs jūzeris nav www-data grupā (jo tā it kā neesot smuki, lai gan hz kāpēc). Rezultātā tu tos log failus labākajā gadījumā vari lasīt, bet izdzēst nevari. >tāds mazohisms kā development on Windows Man, strādājot 2 mēnešus uz Linux, bija jārisina vairāk problēmas, nekā uz Windows vismaz gada laikā, pie tam vairums no tām bija reāli stulbas un neloģiskas (bet Linuxā jau tā pieņemts - man patika, es tā uztaisīju, enjoy or roll your own). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuu Posted April 15, 2016 Report Share Posted April 15, 2016 (edited) Jopcik, React pārlēca no v0.14 uzreiz uz v15 Sākumā likās, ka gļuks tekstā, bet nē tā arī ir https://facebook.github.io/react/blog/2016/04/07/react-v15.html Ir ok, bet jāpagaida vismaz 15.1.X , es šobrīd uz 0.14.0 :> Un runājot par Windows development vidi, ko darīt ja izvēles nav, jo lielā korporācija uzskata ka Windows ir drošāks par Linux :> Edited April 15, 2016 by Wuu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spainis Posted April 15, 2016 Report Share Posted April 15, 2016 Man kaut kā liekas, ka tur vaina nav tikai Windows... Bet ja jau runājam par permissions, tad IMO Linuxī ar to ir daudz lielākas problēmas. Piemēram, ir PHP projekts, kas taisa projekta subfolderī log failus (skripts, loģiski, tiek palaists ar user www-data), bet tavs jūzeris nav www-data grupā (jo tā it kā neesot smuki, lai gan hz kāpēc). Rezultātā tu tos log failus labākajā gadījumā vari lasīt, bet izdzēst nevari. ACL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts