Mr.Key Posted May 7, 2016 Report Share Posted May 7, 2016 Pa tēmu: uzdūros interesantam blogam. https://jenssegers.com/ Daži īsi temati par laravel, composer utml. viltībiņām. Varbūt kaut kas noder kādam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted May 7, 2016 Report Share Posted May 7, 2016 > DO konti ir 10/20/40 USD mēnesī. Kādi kuponi, dafuck? Es tagad maksāju apmēram 17 EUR mēnesī par trim dropletiem. Kāpēc gan man neizmantot iespēju dažus mēnešus iztikt bez šī tēriņa, F3llony? > Kāpēc maksāt, ja var nemaksāt? Tieši tā. Varbūt tiešām Matīsam nauda no, ehkm, aizmugures aug, es nezinu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted May 7, 2016 Author Report Share Posted May 7, 2016 Kas tie par kuponiem vispār? KKādi akciju kodi jau darbojas tikai 1x, esmu meģīnājis iebarot, bet neņem pretī, sakot, ka tikai 1 kodu kontam var izmantot ever... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted May 7, 2016 Report Share Posted May 7, 2016 Nu ja, nu ja, kāpēc maksāt ja var nemaksāt. DO sisadminiem, supportam, developeriem utt. algas maksā no Zimbabviešu dimantu raktuvēs izraktajiem akmeņiem... Tajā pašā laikā, kad kaut kāds pilsonis te forumā uztaisīja topiku par velti pastrādāt pie kaut kādas figņas, visi uzreiz spārnos - kā tad tā, strādāt un nesaņemt samaksu? Ko jūs, cienītais, iedomājaties? Tā arī dzīvojam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted May 7, 2016 Report Share Posted May 7, 2016 Es DO tērēju gandrīz 1k/mēn., bet vienalga bija patīkami, kad pirms pāris dienām piešķīra 50$ referral bonusu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted May 7, 2016 Report Share Posted May 7, 2016 F3llony, mazliet pārprati. Ja man ir iespēja, piemēram, nopirkt vienu kafiju un otru pārdevējs dod par brīvu - kāpēc gan no tā atteikties? Vai, ja viena stāvvieta ir domāta slinkiem vai steidzīgiem, un par to ir jāmaksā, bet ja ir vēlme mazliet pastaigāt, tad var izmantot bezmaksas stāvvietu. Protams, ka par darbu un ērtībām ir jāmaksā un to tikai atbalstu, bet tā laiski svaidoties ar naudu arī nekas labs nesanāk(-s)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted May 7, 2016 Report Share Posted May 7, 2016 Es ar Tevis teikto nopratu atbalstu Toma "Lētāk ir izmantot DO kuponus un nemaksāt.". Pardon me if I'm wrong. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted May 7, 2016 Report Share Posted May 7, 2016 http://speaking.ioold but still relevant. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasspars Posted May 7, 2016 Report Share Posted May 7, 2016 @codez, ja nav noslēpums, kāda ir peļņas attiecība pret samaksāto DO rēķinos? 1:1 vai vairāk? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted May 7, 2016 Report Share Posted May 7, 2016 (edited) DO ir zem 5%. Tas sanāk virs 20:1. Iepriekšējos mēnešos bija gandrīz miljons unikālo apmeklētāju katru mēnesi. Edited May 7, 2016 by codez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurgenzz Posted May 8, 2016 Report Share Posted May 8, 2016 Mr. Key., labāks salīdzinājums būtu, ja ietu uz to pašu kafitēriju iegādāties kafiju, bet tur pat pie stūra dala kuponus, kur attiecīgo kafiju var iegādāties par brīvu. Mēs aiziesim, paņemsim šo vienreiz lietojamo kuponu un dosimies atpakaļ pakaļ kafijai. F3llony kafiju iegādāsies bez kupona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted May 8, 2016 Report Share Posted May 8, 2016 Atšķirība tikai tā, ka DO nedala kuponus uz ielas stūra pie DO koffeešopa, DO kuponi ja pareizi saprotu ir promotion jauniem useriem, ko izsūta referāļiem :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted May 9, 2016 Report Share Posted May 9, 2016 Pie zināma līmeņa pienāk pohujs, jo ir lielāks kaifs nevis 2x stāvēt rindā, 1. reizi pēc kuponiem, 2. pēc kafijas, ja tu vari vnk aiziet un paņemt kafiju, kamēr rindas nav vispār, jo lohi vēl uz kuponiem nav izstāvējuši. Bet tu jau sēdi ādas dīvānā un izbaudi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurgenzz Posted May 10, 2016 Report Share Posted May 10, 2016 (edited) Kur problēma? Pilns internets ar bezmaksas apmācībām. Izmanto "PSP systems" a.k. pacel savu pakaļu :D Nav ko spamot citu topikā :D Kā reiz tikko nonācu pie secinājuma, kā ir būt front-end devam > tas čista nav vairs tikai html/css un nedaudz JS. Taisu te vienu aplikāciju, ar kuru plāns nopelnīt pensiju >> izmantoju IONIC, piejūdzu facebook loginu. Bet lai līdz tam nonāktu, izrādās, ka tas nav 1. click install :x Pirmkārt jau key hashes, ar native login (lai ielogotos automātiski caur FB aplikāciju), vesels saraksts ar CLI komandām, 100 un viena konfigurācija, visa funkcionalitāte aplikācija.. kamēr backendā šobrīd ir jāizveido pāris API kas komunicē ar DB, get, post, put, delete, no katra pa 3-4 api :x Jāsaka, ka fronts man šobrīd izskatās sarežģītāks Edited May 10, 2016 by jurgenz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted May 10, 2016 Author Report Share Posted May 10, 2016 Jāsaka, ka fronts man šobrīd izskatās sarežģītāks Frontends ir sarežģīts, kad jāuztur sarežģīts stāvoklis, jātaisa UI/UX tā, lai lietotājs tur nevar samudrīties, kā asinhroni izpildīt N lietas utt. Backends ir salīdzinoši vienkāršs tāpēc, ka tas sinhrons. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts