Kavacky Posted April 20, 2016 Report Share Posted April 20, 2016 Lokāli faili visi, protams, RAMā vienmēr stāv un viss ir noparsēts un inicializēts. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted April 20, 2016 Report Share Posted April 20, 2016 Ir sanācis nesen vienu ionic app spaidīt no gala lietotāja viedokļa. Vismaz tai aplikācijai bija vāāāāāājprātīgi ilgs startup laiks. Tā, ka uz +/- moderna telefona vismaz 30sec rādās splash screen. Programmētājs apgalvoja, ka tas esot laiks, kamēr ionic ielādējas. Ja tā tiešām ir, tad bēdīgi. Nesteigtos izdarīt secinājumus, jo liela iespēja, ka programmētāja pārliecība iet strauji pa priekšu varēšanai. :) Vai tad nav zināmi webiņi, kur programmētāji plāta rokas un gudri runā, bet risinājums ir pat tik primitīvs, kā noindeksēt dažus laukus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurgenzz Posted April 21, 2016 Report Share Posted April 21, 2016 Tieši tā un ne tā. Arī parasta, viena un tā pati, single page webapp var atvērties 3 un 30 sekundēs, atkarība no programmētāja roku leņķa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted April 21, 2016 Report Share Posted April 21, 2016 Un no izmantotā softa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted April 22, 2016 Report Share Posted April 22, 2016 Sanāca vajadzība pēc kaudzītes datiem no Wikipedia "List of X by Y". Biju par slinku čakarēties 1by1, uzrakstīju šo - Chrome extension kas ļauj pagrābt jebkuru wikipedia tabulu kā CSV. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurgenzz Posted April 23, 2016 Report Share Posted April 23, 2016 Tikko sapratu kas ir jurchiks un ka strādāju ar viņu kopā un pilnībā piekrītu viņa viedoklim un ka es eju prom +/- tā paša iemesla dēļ. F3llony, nice work Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurgenzz Posted April 23, 2016 Report Share Posted April 23, 2016 Tikko ieraudzīju šito promo code: 'ALLSSD10' priekš DO Nostrādāja, dabūju +10$ kredītu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuu Posted April 23, 2016 Report Share Posted April 23, 2016 Tas kods paredzēts jauniem lietotājiem. https://m.do.co/c/d800e007ff41 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted April 23, 2016 Report Share Posted April 23, 2016 (edited) Tikko sapratu kas ir jurchiks un ka strādāju ar viņu kopā un pilnībā piekrītu viņa viedoklim un ka es eju prom +/- tā paša iemesla dēļ. F3llony, nice work Wait, what? Edit: oh yeah, 1337 posts! Edited April 23, 2016 by jurchiks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurgenzz Posted April 23, 2016 Report Share Posted April 23, 2016 Tu man priekšā sēdēji, kad status monitoram pusi koda izdzēsi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted April 23, 2016 Report Share Posted April 23, 2016 (edited) Te arī paši dati. https://github.com/Addvilz/data Es tā padomāju, moš saspamojiet savus Githubus/Bitbucketus/Gitlabus, kurš nu kuram? Kazi kas noderīgs atradīsies...? Edited April 23, 2016 by F3llony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted April 23, 2016 Report Share Posted April 23, 2016 (edited) Tu man priekšā sēdēji, kad status monitoram pusi koda izdzēsi Kaut kā pēc bildes neatpazīstu... Pirms vai pēc tam, kad es pārvācos? Status monitoram frontendu beidzot apdeitoja vai nē? Tur pirms manas aiziešanas viens čalis pieslēdzās, viņš tur sāka revertot manus reworkus, lai gan tie bija sarunāti ar priekšniecību un vajadzēja tikai frontendu pielāgot (fukken separation, es pats varēju elementāri uztaisīt, bet mani tur bezmaz vai nolamāja par to, ka vispār gribēju to darīt). Par Github runājot - man liekas, visi tāpat jau zin manu Github. Edited April 23, 2016 by jurchiks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted April 23, 2016 Author Report Share Posted April 23, 2016 Man vienīgais tāds publiskais projekts githubā - API struktūras ģenerēšanai (dokumentācijai, validācijai): https://github.com/briedis/api-builder Reāls rezultāts, kā izskatās ģenerēts skats: http://rekonekt.com/api/docs Doma tāda, ka var reusot API struktūras, piemēram, nosūtot vēstuli, tu saņem atpakaļ ziņas objektu, kas ir tas pats objekts, kuru vari saņemt arī pieprasot visu saraksti, utt. Iesākts arī mehānisms, kas validētu padoto/atgriezto struktūru pēc dokumentētās, pateiktu kurš konkrēti lauks neatbilst utt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurgenzz Posted April 23, 2016 Report Share Posted April 23, 2016 Kaut kā pēc bildes neatpazīstu... Pirms vai pēc tam, kad es pārvācos? Status monitoram frontendu beidzot apdeitoja vai nē? Tur pirms manas aiziešanas viens čalis pieslēdzās, viņš tur sāka revertot manus reworkus, lai gan tie bija sarunāti ar priekšniecību un vajadzēja tikai frontendu pielāgot (fukken separation, es pats varēju elementāri uztaisīt, bet mani tur bezmaz vai nolamāja par to, ka vispār gribēju to darīt). Par Github runājot - man liekas, visi tāpat jau zin manu Github. pirms pārvācies. Nemācēšu pateikt par to frontendu vai updatots, sen neesmu tur slēdzies klāt, bet nu nekas spīdoš tur nav un separation ir vēl lielāks, kāds bija. Tagad backends pat JS nedrīkst aiztikt un mēs PHP nedrīkstam pieskārties un arī ar menedžeriem pa tiešo nedrīkstam runāt, pārāk aizņemti tur visi esot. Visu dienu pavadi lasot un sūtot šurpu taskus un labojot citu pieļautās kļūdas, tikko svaigi izveidotiem template. Nevar uzreiz man iedot :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted April 23, 2016 Report Share Posted April 23, 2016 Kas tā ir par bedri, par ko iet runa? Citiem par brīdinājumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts