jurgenzz Posted April 19, 2016 Report Share Posted April 19, 2016 Jautrākais ir tas, ka ir pilna dibenpuse tādu "foršo" vakanču, es pat šeit iepostēju. Cik man uzrakstīja? Nulle. 6 projekti, katram pa 2, sanāk 3 cilvēki. Liela komanda where? Nē, 6 projekti, katram projektam ir 2 frontendi, kādi 3-4 backendi, dizaineri, menedžeri, menedžeru asistenti, testeri 6. Izstrādātji ir kaut kādi 80, pie katra projekta vismaz 10-15. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted April 19, 2016 Report Share Posted April 19, 2016 Izklausās pēc software house kaut kāda, Accenture vai tamlīdzīgs brīnums? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurgenzz Posted April 19, 2016 Report Share Posted April 19, 2016 Kaut kas līdzīgs kā accenture, bet liekas, ka visi ir vairāk in-house projekti. Tagad jāiet uz vēl lielāku uzņēmumu, bet tur ir apsolīts, ka vienlaicīgi tikai pie 1, max 2 projektiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty Posted April 19, 2016 Report Share Posted April 19, 2016 right right right, bet kā paliek ar react native? Man liekas (izklausās) samērā kruti ka var ar to pašu reactu taisīt ar mobilās appas. Izklausās ļoti parocīgi. pieredze kādam ar šito ir? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted April 19, 2016 Author Report Share Posted April 19, 2016 right right right, bet kā paliek ar react native? Man liekas (izklausās) samērā kruti ka var ar to pašu reactu taisīt ar mobilās appas. Izklausās ļoti parocīgi. pieredze kādam ar šito ir? Kruti arī izklausās phonegap, ka var lietot vienu visam, bet kaut kā tāpat lielākoties kodē native lietas :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurgenzz Posted April 19, 2016 Report Share Posted April 19, 2016 Iepriekš tika spēlēties ar šo - http://ionicframework.com/, patika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuu Posted April 19, 2016 Report Share Posted April 19, 2016 (edited) right right right, bet kā paliek ar react native? Man liekas (izklausās) samērā kruti ka var ar to pašu reactu taisīt ar mobilās appas. Izklausās ļoti parocīgi. pieredze kādam ar šito ir? Es labprāt notestētu, jo pieprasījums pēc tā verķa tikai augs. Bet man ir M$ telefons :D Uz kaut kādiem emulatoriem testēt, nav vēlmes. P.S. Tas mirklis, kad interneta pārlūks lamājas par to, ka localhost unicode nav pareizs. Izrādās 80 portu aizņem Skype's :> Puss stunda produktīvā laikā vējā! Edited April 19, 2016 by Wuu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasspars Posted April 19, 2016 Report Share Posted April 19, 2016 Lēts un tīri lietojams android tel maksā 65Eur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted April 19, 2016 Report Share Posted April 19, 2016 (edited) P.S. Tas mirklis, kad interneta pārlūks lamājas par to, ka localhost unicode nav pareizs. Izrādās 80 portu aizņem Skype's :> Puss stunda produktīvā laikā vējā! Priekš tam jau uzreiz, kā ieinstalē skaipu, vajag atvērt Tools > Options > Advanced > Connection un noņemt ķeksi no "Use port 80 and 443...". Ja nemaldos, tad jaunākās versijās arī instalācijas laikā to piedāvā noņemt. Edited April 19, 2016 by jurchiks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasspars Posted April 19, 2016 Report Share Posted April 19, 2016 Galvenais ir paspēt ieslēgt webserveri pirms skype ielādējas :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted April 19, 2016 Report Share Posted April 19, 2016 Jāuzpūš padzisušajām oglītēm... https://twitter.com/HeavyHDx/status/722468228556013568 Using Arch Linux Expectation: unlimited freedom and customization Reality: fixing the display server after updates Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuu Posted April 20, 2016 Report Share Posted April 20, 2016 Galvenais ir paspēt ieslēgt webserveri pirms skype ielādējas :) Nedarbjos, ar laiku izspiež ārā. Laikam kamēr serveris restartējas pie izmaiņām :D Sāku lietot 88 portu :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurgenzz Posted April 20, 2016 Report Share Posted April 20, 2016 Bet var tak skypam izslēgt :80, kapēc mainīt serverim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted April 20, 2016 Report Share Posted April 20, 2016 Iepriekš tika spēlēties ar šo - http://ionicframework.com/, patika Ir sanācis nesen vienu ionic app spaidīt no gala lietotāja viedokļa. Vismaz tai aplikācijai bija vāāāāāājprātīgi ilgs startup laiks. Tā, ka uz +/- moderna telefona vismaz 30sec rādās splash screen. Programmētājs apgalvoja, ka tas esot laiks, kamēr ionic ielādējas. Ja tā tiešām ir, tad bēdīgi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurgenzz Posted April 20, 2016 Report Share Posted April 20, 2016 Kam tur ir jāielādejas, ja viss ir lokāli? Splash screen vispār ir plugins, ko tu uzstādi un uzliec timeout. Vēl iespejams, ka ir vienkārši neoptimizēta aplikācija, kur visu sagrūž reizē un tā jau vairs nav ionic vaina, šādi arī flappy bird var nogruzīt kā native app. "populārākās iekš showcase" : http://showcase.ionicframework.com/, izstrādātāji ar taisnām rokām, nekas nebremzēs pārāk :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts