Jump to content
php.lv forumi

Meklējam Backend programmētāju (PHP / Mysql / F3 frameworks)


Kristaps1989
 Share

Recommended Posts

  • Replies 42
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meklējam steidzami Backend programmētāju.

 

Nepieciešamās prasmes:

  • PHP
  • Mysql
  • F3 (Fat-free) frameworks)

Ja ir interese par projektu, lūdzu rakstīt uz kristaps.safranovs@gmail.com vai zvanīt 29103266

Ja ir laiks bezjēdzīgus komentārus rakstīt, varbūt kādam ir laiks arī palīdzēt konkrētajam projektam?

Link to comment
Share on other sites

Ko tik jaunu neuzzini. Nav daudz laika pētīt visus ietvarus, bet tādu F3 dzirdu pirmo reizi. Tas ir kaut kas Slim, Lumen? Un no kurienes uzradās, bija kādas skolas mācību programmā vai kādam gatavam backendam jau tiek izmantots, tādēļ sanācis piesaistīties pie F3?

Link to comment
Share on other sites

@Kasspars - koda ziņā noteikti labāks.

Un ja tu pacenstos izlasīt readme, tad saprastu, ka es to freimworku taisu kā pliku bāzi, un kādus libraries izmantot visam pārējam ir developera paša ziņā, es nevienam savu kodu neuzspiežu. To pašu templating arī var neizmantot un likt kaut ko savu. Freedom of choice.

Link to comment
Share on other sites

@Kasspars - koda ziņā noteikti labāks.

Un ja tu pacenstos izlasīt readme, tad saprastu, ka es to freimworku taisu kā pliku bāzi, un kādus libraries izmantot visam pārējam ir developera paša ziņā, es nevienam savu kodu neuzspiežu. To pašu templating arī var neizmantot un likt kaut ko savu. Freedom of choice.

  1. Sāc ar to, ka freimworka kodu ieliec atsevišķā repā no aplikācijas standarta distas. Savādāk apgreidot kā? Ctrl+C/Ctrl+V?
  2. Pēc tam visu kodu saliec vendora neimspeisā. Nav jāpiesārņo globālais namespace ar savām klasēm.
  3. Loggerim ir PSR interfeiss. De-facto standarts.
  4. http://stackphp.com
  5. Dafuq with the tabs all over the place? O.O
  6. Kāpēc nelieto composer autoloader?
  7. Visur programmē pret konkrētām implementācijām. Izmanto Interfeisus ffsck. Vai vismaz izliecies.
  8. DependencyInjection?

Tālāk apnika lasīt...

Link to comment
Share on other sites

 

  1. Sāc ar to, ka freimworka kodu ieliec atsevišķā repā no aplikācijas standarta distas. Savādāk apgreidot kā? Ctrl+C/Ctrl+V?
  2. Pēc tam visu kodu saliec vendora neimspeisā. Nav jāpiesārņo globālais namespace ar savām klasēm.
  3. Loggerim ir PSR interfeiss. De-facto standarts.
  4. http://stackphp.com
  5. Dafuq with the tabs all over the place? O.O
  6. Kāpēc nelieto composer autoloader?
  7. Visur programmē pret konkrētām implementācijām. Izmanto Interfeisus ffsck. Vai vismaz izliecies.
  8. DependencyInjection?

Tālāk apnika lasīt...

 

1. Ir doma darīt, bet vēl šis tas jāpieslīpē.

2. Varbūt kaut kad.

3. Meh.

4. Meh.

5. Rly?

6. Tāpēc, ka nevajag?

7. Zajebaļi visi ar saviem interfeisiem.

8. Daļēji ir, actioniem. Kaut kādu baigi supersmago "load everything you could possibly want, everywhere" es noteikti tur nebāzīšu.

Link to comment
Share on other sites

1. Ir doma darīt, bet vēl šis tas jāpieslīpē.

2. Varbūt kaut kad.

3. Meh.

4. Meh.

5. Rly?

6. Tāpēc, ka nevajag?

7. Zajebaļi visi ar saviem interfeisiem.

8. Daļēji ir, actioniem. Kaut kādu baigi supersmago "load everything you could possibly want, everywhere" es noteikti tur nebāzīšu.

  1. ...
  2. ???
  3. ???
  4. ???
  5. Jā, rly. Tavi tabi atgādina wordpress skinu sources. php-cs-fixer smthn? Defaultais idea formatējums arī ir ok. Nafig maini?
  6. Ko nevajag? Tu uzrakstīji savu autoloaderi nafig, ja tev jau ir autoloaderis no composer, kuru tu jau izmanto dependencijām? Nafig divus? https://getcomposer.org/doc/04-schema.md#autoload
  7. Tu saproti, ka interfeisus lieto nevis tāpēc, ka smuki, bet tāpēc, lai es varētu aizstāt tavu sūdu ar savu sūdu...? Ja? Nu un plus vēl tāda nianse, ka tev ir nulle ekosistēmas. Un ja es nevaru rejūzot libas no kaut kurienes tāpēc, ka tu neseko vismaz kaut kādam standartam, tad nafig tevi un tavu freimworku. Pats arī lietosi līdz pensijai.
  8. Ko tu tur runā? Kāds load everything? Kurš konteineris tad to dara mmm? Neredzu tev tur nekādu DI, viena statika (fuj mlje, static access is source vomit) un klases ražojas kur pagadās. https://en.wikipedia.org/wiki/SOLID_(object-oriented_design).Un nevajag arī Guice level of wiring, paņem Pimple, SY konteineri. Uzreiz dzīve labāka. 

Last but not least, KUR IR TESTI UN/VAI SPEC/BDD?!... ko tu te centies iesmērēt, zemas kvalitātes sourcīti bez testiņiem, lops tāds mhhh???

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share


×
×
  • Create New...