jurchiks Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 @Kristaps - neviens te to freimworku negrib aiztikt, tur jau tā lieta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasspars Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 Juri, tu tiešām uzskati, ka tavs fw ir labāks par f3? Tavā fw ir tikai router un vienkāršs templeiting. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 Ko tik jaunu neuzzini. Nav daudz laika pētīt visus ietvarus, bet tādu F3 dzirdu pirmo reizi. Tas ir kaut kas Slim, Lumen? Un no kurienes uzradās, bija kādas skolas mācību programmā vai kādam gatavam backendam jau tiek izmantots, tādēļ sanācis piesaistīties pie F3? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 @Kasspars - koda ziņā noteikti labāks. Un ja tu pacenstos izlasīt readme, tad saprastu, ka es to freimworku taisu kā pliku bāzi, un kādus libraries izmantot visam pārējam ir developera paša ziņā, es nevienam savu kodu neuzspiežu. To pašu templating arī var neizmantot un likt kaut ko savu. Freedom of choice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 Kur to framework var apskatīt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasspars Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 http://lmgtfy.com/?q=jurchiks+guithub Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurgenzz Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 Tas tiešām būt dīvaini, ja tēma neaizietu ārtematā :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 @Kasspars - koda ziņā noteikti labāks. Un ja tu pacenstos izlasīt readme, tad saprastu, ka es to freimworku taisu kā pliku bāzi, un kādus libraries izmantot visam pārējam ir developera paša ziņā, es nevienam savu kodu neuzspiežu. To pašu templating arī var neizmantot un likt kaut ko savu. Freedom of choice. Sāc ar to, ka freimworka kodu ieliec atsevišķā repā no aplikācijas standarta distas. Savādāk apgreidot kā? Ctrl+C/Ctrl+V? Pēc tam visu kodu saliec vendora neimspeisā. Nav jāpiesārņo globālais namespace ar savām klasēm. Loggerim ir PSR interfeiss. De-facto standarts. http://stackphp.com Dafuq with the tabs all over the place? O.O Kāpēc nelieto composer autoloader? Visur programmē pret konkrētām implementācijām. Izmanto Interfeisus ffsck. Vai vismaz izliecies. DependencyInjection? Tālāk apnika lasīt... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasspars Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 Ja ir laiks bezjēdzīgus komentārus rakstīt, varbūt kādam ir laiks arī palīdzēt konkrētajam projektam? Ja Fat free framework vietā būtu šis https://yolophp.computer/tad es pat pat velti kodētu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 Sāc ar to, ka freimworka kodu ieliec atsevišķā repā no aplikācijas standarta distas. Savādāk apgreidot kā? Ctrl+C/Ctrl+V? Pēc tam visu kodu saliec vendora neimspeisā. Nav jāpiesārņo globālais namespace ar savām klasēm. Loggerim ir PSR interfeiss. De-facto standarts. http://stackphp.com Dafuq with the tabs all over the place? O.O Kāpēc nelieto composer autoloader? Visur programmē pret konkrētām implementācijām. Izmanto Interfeisus ffsck. Vai vismaz izliecies. DependencyInjection? Tālāk apnika lasīt... 1. Ir doma darīt, bet vēl šis tas jāpieslīpē. 2. Varbūt kaut kad. 3. Meh. 4. Meh. 5. Rly? 6. Tāpēc, ka nevajag? 7. Zajebaļi visi ar saviem interfeisiem. 8. Daļēji ir, actioniem. Kaut kādu baigi supersmago "load everything you could possibly want, everywhere" es noteikti tur nebāzīšu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 1. Ir doma darīt, bet vēl šis tas jāpieslīpē. 2. Varbūt kaut kad. 3. Meh. 4. Meh. 5. Rly? 6. Tāpēc, ka nevajag? 7. Zajebaļi visi ar saviem interfeisiem. 8. Daļēji ir, actioniem. Kaut kādu baigi supersmago "load everything you could possibly want, everywhere" es noteikti tur nebāzīšu. ... ??? ??? ??? Jā, rly. Tavi tabi atgādina wordpress skinu sources. php-cs-fixer smthn? Defaultais idea formatējums arī ir ok. Nafig maini? Ko nevajag? Tu uzrakstīji savu autoloaderi nafig, ja tev jau ir autoloaderis no composer, kuru tu jau izmanto dependencijām? Nafig divus? https://getcomposer.org/doc/04-schema.md#autoload Tu saproti, ka interfeisus lieto nevis tāpēc, ka smuki, bet tāpēc, lai es varētu aizstāt tavu sūdu ar savu sūdu...? Ja? Nu un plus vēl tāda nianse, ka tev ir nulle ekosistēmas. Un ja es nevaru rejūzot libas no kaut kurienes tāpēc, ka tu neseko vismaz kaut kādam standartam, tad nafig tevi un tavu freimworku. Pats arī lietosi līdz pensijai. Ko tu tur runā? Kāds load everything? Kurš konteineris tad to dara mmm? Neredzu tev tur nekādu DI, viena statika (fuj mlje, static access is source vomit) un klases ražojas kur pagadās. https://en.wikipedia.org/wiki/SOLID_(object-oriented_design).Un nevajag arī Guice level of wiring, paņem Pimple, SY konteineri. Uzreiz dzīve labāka. Last but not least, KUR IR TESTI UN/VAI SPEC/BDD?!... ko tu te centies iesmērēt, zemas kvalitātes sourcīti bez testiņiem, lops tāds mhhh??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 Core atdalīju, +namespace un composer autoloaderi uzliku (jo citādāk vienkārši būtu lieks čakars). Nepiepisies pie koda stila. Nu tad nafig neizmanto, big deal. Testus nerakstu. Gribi, vari savam kodam rakstīt. End of story. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuu Posted April 8, 2016 Report Share Posted April 8, 2016 Testus nerakstu. Gribi, vari savam kodam rakstīt. End of story. Tieši tā, palaižam produktion un no rīta skatāmies logfailos, vai kaut kas nav sapīsies. Un iekšējos API arī nelaužam ,jo galvā viss konceptuāli turas :D Bet vispār - kārtējā labā tēma, pa "tēmu". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted April 8, 2016 Report Share Posted April 8, 2016 Protams, lokāli jau neviens netestē, uzreiz kopē uz production. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted April 8, 2016 Report Share Posted April 8, 2016 (edited) Protams, lokāli jau neviens netestē, uzreiz kopē uz production. :DDD lai dies' nogrābstās... Redz kur man viens Jurchiks arī, notestēja lokāli... un produkcijā. Skaisti, ne? :D Edited April 8, 2016 by F3llony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts