Kasspars Posted April 2, 2016 Report Share Posted April 2, 2016 ^ pilnīga taisnība. Pa tiešo likt event listeneri uz elementu ir nesmuki un vēl pietam čakarīgi. Ja rodas vajadzība dinamiski (ar JS) pievienot jaunu elementu, tad arī tam ir jāuzliek event listener. Un te jau rodas divas vietas, kur tiek uzlikts events: backend pusē un client pusē Savukārt katram elementam likt savu event listeneri ir neoptimāli un atmiņu rijoši. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 Eh jquery problēmas. Reactā visa eventu deleģēšna, bublēšana, updeitošana uz izmaiņām un citas optimizācijas, pie tam konsistenta darbība visos browseros ir automātiski. Vienkārši uzraksti <MyComponent onClick={this.doSomeCrazyThings} /> un nedomā, vai izdevīgāk likt katram eventu, vai deleģēt parentam, vai pie izmaiņām esi atcerējies visiem salikt eventus, vai pielikt pareizās klases, lai parentam deleģētais reaģētu, utt. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 (edited) Viegli nedomāt, vai ne? Tev padodās. Edited April 3, 2016 by jurchiks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 Jep, man pārāk nepatīk domāt par rutīnas lietām un izvēloties pareizās tehnoloģijas tas arī padodās, labāk domāju radošas lietas un domāju par projekta kopbildi, nevis par tehniskām niansēm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 (edited) > Ja rodas vajadzība dinamiski (ar JS) pievienot jaunu elementu, tad arī tam ir jāuzliek event listener. Un te jau rodas divas vietas, kur tiek uzlikts events: backend pusē un client pusē Abi eventi ir klienta pusē. > Viegli nedomāt, vai ne? Tev padodās. Es labāk izvēlos domāt par lietām kas ir patiešām svarīgas — biznesa loģika manā aplikācijā. Es neredzu iemeslu atvēlēt savu laiku lai cīnītos ar garlaicīgām, sen atrisinātām problēmām kā eventu strādāšana starp brovseriem vai atcerēšanos visur uztaisīt cleanup; lai par to parūpējas abstrakcijas... Edited April 3, 2016 by daGrevis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 >lai cīnītos ar garlaicīgām, sen atrisinātām problēmām Bet nav jācīnās, un problēma tā arī nav. Ja, protams, saprot, ko un kā jādara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasspars Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 Es labāk domāju par to, kur tērēt naudu. Domāt par biznesa loģikām un projekta kopbildēm ir kaut kāds verga līmenis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 Ja vien tavs nākošais projekts nav mākslīgais intelekts, kurš pārņems pasauli un kalpos tikai tev. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 Ak tad redz, pie kā tu strādā... 100% Scala, vai ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasspars Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 nu jā, tev taisnība, naudas pelnīšana un vispār nauda jau ir vakardienas līmenis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 > Es labāk domāju par to, kur tērēt naudu. Domāt par biznesa loģikām un projekta kopbildēm ir kaut kāds verga līmenis Pilnīgi otrādi. Un code monkeys arī neko nemaksā. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuu Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 Kaut kāda bezsakarība, topikā par NIC.LV mājaslapu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yuppio Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 Jā, Wuu, man arī liekas baigi dīvaini, jo šajā forumā parasti nekad nav offtopica un bezjēdzīgas diskusijas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 Burn visam forumam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasspars Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 Tas tiešām būt dīvaini, ja tēma neaizietu ārtematā :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts