jurchiks Posted May 19, 2016 Report Share Posted May 19, 2016 Kā jau nesen minēju, nekur neviens vēl production'ā neizmanto PHP7... Tā jau izmantotu, jo tas, kas tur ir, ir stabils. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuu Posted May 20, 2016 Report Share Posted May 20, 2016 Jā, mans. Neesmu gan sen pie viņa strādājis, jo darbs atņem gribēšanu darīt jebko... Kur testi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joyride Posted May 20, 2016 Report Share Posted May 20, 2016 By the way kāds sakars ror ar sql? Vistiešākais - cilvēks tā pieradis pie ietvara (šajā gadījumā ORM), ka bez tā neko nevar izdarīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joyride Posted May 20, 2016 Report Share Posted May 20, 2016 Nez, cik no "bet viņš pat vienkāršu SQL nemāk uzrakstīt" nemāk uzrakstīt pat pāris rindiņas ASM, negūglējot, ko vispār nozīmē "ASM"? Kā ex Delphi programmētājs ļoti labi zinu, kas ir ASM, jo optimizācijas nolūkos nācās to savulaik izmantot. Kas tie par muļķīgiem pieņēmumiem, ka visi ir WEB devi un bez PHP neko citu nav redzējuši? Bet es pieļauju, ka Laravel devi gan to nezin :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joyride Posted May 20, 2016 Report Share Posted May 20, 2016 Tāpēc, ka ir redzēt padaudz "savi freimworki", kuri izskatās pēc kūpošas sūdu čupas, viss krustām šķersām, nekas nav nodalīts jēdzīgi. Mēģināšu runāt valodā, kādā šeit saprot :D CommentFacade::replyTo('briedis', 'Ak tad populārāko FW sākotnējās versijas nemaz nekūpēja?'); Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joyride Posted May 20, 2016 Report Share Posted May 20, 2016 Veltot laiku SQL un ASM mācēšanai bez manuāļa, tiek atņemts laiks daudz kam citam, piemēram, tam, kā izveidot produktu no nulles... Es kad pievērosos programmēšanai, tad FW kā tādu vispār nebija un visu nācās apgūt no pašiem pamatiem. Līdz ar to ir ļoti dīvaini, ja "devs" nezin elementāras lietas. Vienīgais attaisnojums - indigo, kas dzimis 21. gadsimtā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted May 20, 2016 Report Share Posted May 20, 2016 Es kad pievērosos programmēšanai, tad FW kā tādu vispār nebija un visu nācās apgūt no pašiem pamatiem. Līdz ar to ir ļoti dīvaini, ja "devs" nezin elementāras lietas. Vienīgais attaisnojums - indigo, kas dzimis 21. gadsimtā. Jā es arī. Bet varbūt reizēm der pacelt galvu un pagrozīt kaklu, lai paskatītos, kas notiek apkārt? Starp citu, arī tu esi indigo priekš tiem, kas paši lodēja savus datorus un studēja procesoru komandas. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted May 20, 2016 Report Share Posted May 20, 2016 Es kad pievērosos programmēšanai, tad FW kā tādu vispār nebija un visu nācās apgūt no pašiem pamatiem. Līdz ar to ir ļoti dīvaini, ja "devs" nezin elementāras lietas. Vienīgais attaisnojums - indigo, kas dzimis 21. gadsimtā. invoke ExitProcess,0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaxc Posted May 20, 2016 Report Share Posted May 20, 2016 Nu gan jums offtopics panesās. CIk ilgi, līdz kāds sāks lielīties, ka ar perfokartēm jau programmējis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurgenzz Posted May 20, 2016 Report Share Posted May 20, 2016 Nu gan jums offtopics panesās. CIk ilgi, līdz kāds sāks lielīties, ka ar perfokartēm jau programmējis? Kurš nav? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted May 20, 2016 Report Share Posted May 20, 2016 Kur testi ? Not my thing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasspars Posted May 20, 2016 Report Share Posted May 20, 2016 Jurchik, izskaidro šito Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plutons Posted May 20, 2016 Report Share Posted May 20, 2016 Nedaudz offtopic, bet Rubymine arī lamājas par pāris ruby funkcijām, ka viņas ir deprecated , bet reāli ja liec kā rubymine labo, nekas nestrādā. Tā kā tādi bugi ir. Tik cik iespējams šobrīd tādi errori nebūtu vairāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasspars Posted May 20, 2016 Report Share Posted May 20, 2016 Es jau par to, ka funkcijas parametros nodefinē, ka $handler ir string un pēc tam $handler izsauc statisko metodi. Cik zinu string tipam nav statisko metožu Link to comment Share on other sites More sharing options...
nice1 Posted May 20, 2016 Report Share Posted May 20, 2016 Es jau par to, ka funkcijas parametros nodefinē, ka $handler ir string un pēc tam $handler izsauc statisko metodi. Cik zinu string tipam nav statisko metožu Ja labi grib tad ir :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts