Jump to content
php.lv forumi

PHP programmētāja vakances Draugiem.lv grupas uzņēmumā Mapon


andrisp

Recommended Posts

  • 1 month later...
  • Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Draugiem grupai ir ļoti liela atpazīstamība. Attiecīgi arī iesūtīto pieteikumu daudzums ir milzīgs.

Tas tikai būtu loģiski, ja viņi no tā lielā pieteikumu skaita censtos izvilkt pašu lētāko un spējīgāko pretendentu

Link to comment
Share on other sites

Jau pasen pieteicos ar 15+ gadu pieredzi, t.sk, 3 GIS sistēmās. Pēc atbildes neesamības spriežot, neiekļuvu otrajā kārtā. No comments.

Tiešām nebija nekāda atbilde?

Tā nevajadzētu būt, proti, kaut kādai atbildei (pozitīvai vai noraidošai) būtu jābūt, ja nesaņēmi nekādu atbildi, tā nav pareiza/korekta procedūra.

 

Ja vēl ir kāda nebūt interese atsūti lūdzu PM (ja gadījumā sūtīji no cita e-pasta, kā forumā reģistrēts) ..

 

Jāņem vērā, ka labāk ir pieteikties caur webformu vai kādu no darbs@ .. e-pastiem, ar privātajiem darbinieku e-pastiem reizēm ir kā ir..

 

 

 

Attiecīgi arī iesūtīto pieteikumu daudzums ir milzīgs.

Programmētāji kā reiz tik daudz nekur nefigurē t.i. reti kad faktiski aktīvi sūta savus CV (slinkums mainīt ieradumus, kaut vai piedāvātais atalgojums u.c. bonusi iespējams ir lielāki) un lielākoties tiek atrasti no jau esošo darbinieku ieteikumiem vai tiešas uzrunāšanas ..

Link to comment
Share on other sites

Man tas pats :D Too much work. Nav nekādu garantiju, ka man patiktu strādāt draugiem.lv, + tas, ka ofiss ir fucking tālu, tā kā es nevaru neko tur motivēt.

Un vispār, tas nosaukums "motivācijas vēstule" ir kaut kāds nepareizs. Vai man jāmotivē darbā ņēmējs, vai? Manuprāt, IT jomā tāda lieta ir lieka, vajag skatīties vispirmām kārtām sausus faktus. Izlasīs pasakainu motivācijas vēstuli, pieņems darbā, izrādīsies, ka tikai muti trīt vien māk.

Link to comment
Share on other sites

Arī es nesagaidīju atbildi, pie kam 2x :)

 

Padalīšos ar savu stāstu. Apmēram divus gadus atpakaļ pieteicos uz vakanci projektā Istabai.lv. Tiku uzaicināts uz interviju, likās, ka gāja labi, beigās standarta frāze "mēs ar Tevi sazināsimies".

 

Pagāja turpat gads un pats sazinājos ar draugiem.lv. Tiku uzaicināts uz otru interviju, tas pats scenārijs.

 

Pagāja 3 mēneši. Radās tīri sportiska interese un atkal atgādināju par sevi. Tika iedots "mājasdarbs", ko arī veiksmīgi izpildīju un beigās atnāk e-pasts, ka "esam izvēlējušies visatbilstošāko kandidātu un diemžēl Tev jāatsaka". Palika riebīga sajūta, ka esmu bezjēdzīgi iztērējis laiku un pat nezinu, kādēļ mani izbrāķēja.

 

Vakances ir visu laiku. Neviens nav pietiekoši labs?

Link to comment
Share on other sites

Būs jāpiekrīt vairākumam. Divas reizes esmu pieteicies, pirmoreizi pirms gadiem 7 laikam un otreiz pirms diviem gadiem. Nevienu no reizēm neesmu saņēmis pat atteikuma ziņu.

Cik žēl..

Link to comment
Share on other sites

Ja neviens neatbild, pamaini toni. Ja visi atbild pozitīvi, tad esi ambiciozāks. Ja kaut kas nav skaidrs, prasi kādam. Ja neuzzināsi atbildi, vismaz uzzināsi kaut ko.

Edited by Mr.Key
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...