renathy Posted November 16, 2015 Report Share Posted November 16, 2015 Nepieciešams, lai Wordpress lapā varētu logoties lietotāji, bet viņi aizietu nevis uz to tipisko WP Dashboardu, bet viņiem būti customais risinājums, kurā viņi var postēt ierakstus (t.i., būtu savs panelis ar iespēju a) user profile b) posts in different categories c) custom posts in different categories). Līdz šim pamatā darbojos ar to, ka postu pievieno tikai admins vai citi speciālie useri, nevis visi lietotāji, kas var piereģistrēties lapā. Tātad reāli sanāk: a) nepieciešama custom login lapa, kas adminu aizsūta uz admin lapu, bet citus lietotājus uz citu lapu b) reģistrācijas lapa (it kā WP jau ir reģistrācijas lapa), bet vajaga tā, la lietotāji nevarētu logoties iekš parastā WP Dashboarda, bet varētu postēt tajā "custom lapā" c) nepieciešama custom lapa ar minētām lietām priekš lietotāja d) visas lapas var redzēt visi lietotāji, bet dažas fīčas parādās tikai tiem, kas ielogojušies Vai ir kādi Plugini, kas to palīz nodrošināt?Kāda šeit ir peieja - izmantojam WP login / register utt., un tad kaut kādas mahinācijas taisa?Varbūt ir kādam pieredze un var padalīties? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasspars Posted November 16, 2015 Report Share Posted November 16, 2015 Wordpressam apakšā ir tiesību mehānisms. https://codex.wordpress.org/Roles_and_Capabilities 1) Easy level Nodefinēt jaunu Role https://codex.wordpress.org/Function_Reference/add_roleun rolei uzliec vajadzīgās tiesības (capabilities) Izmanto to pašu WP login/register lapu Pārķer jaunu lietotāju reigster notikumu un uzliec viņiem nodefinēto Role. Visi lietotāju tiek pie Dashboard, tikai atkarībā no tiesībām tur būs pieejams tikai, tas ko atļaut lietotāja tiesības 2) Intermediate level Vai arī taisi visu custom. Custom login/reigster, custom admin panelis, kurā lietotājs labo savu profilu, pievieno postus 3) Expert level Samaksā man un es tev uztaisīšu kā vien vēlies :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxsk8 Posted November 17, 2015 Report Share Posted November 17, 2015 Uzraksti PM. Pastāstīšu tuvāk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxsk8 Posted November 17, 2015 Report Share Posted November 17, 2015 Viens no pluginiem būs user pro, otrs plugins lai veidotu membership accress, un vēl viens, kas ļaus veidot front-end post submit formas. Kā jau teicu augstāk, raksti man, pastāstīšu un pats varēsi ar to visu darboties. Beidzot kādam vajag arī WP Help, beidzot :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasspars Posted November 17, 2015 Report Share Posted November 17, 2015 Šeit ir formus, raksti te pat :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxsk8 Posted November 17, 2015 Report Share Posted November 17, 2015 Kasspar, te dzīvo pārāk daudz WP nīdēju, lai jau kuro reizi es te kaut ko rakstītu. Piedod, bet tā ir.:) Uzrakstīšu kaut ko, 101 nīdējs būs klāt, labāk, lai tad nāk pa tiešo uzdod kādus jautājumus, utt.. kas beigās var konvertēties kādā projektā, uzdevumā, vērtīgā kontaktā. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted November 17, 2015 Report Share Posted November 17, 2015 Man kaut kā šķiet, ja kāds nīdējs būtu gribējis, pa šo laiku jau sen būtu klāt. Heits parasti notiek, nevis, kad risina reālas problēmas, bet runā par to, ka WP varētu lietot, lai tās vēl tikai radītu. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurgenzz Posted November 18, 2015 Report Share Posted November 18, 2015 Droši raksti šeit, es arī labrāt uzmestu aci, kā to dara, moš noderēs :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted November 18, 2015 Report Share Posted November 18, 2015 (edited) Idejiski jau WP nav slikts, vienkārši kods drausmīgs. Nu un, protams, vēl tas, ka cilvēki mēģina uz WP uztaisīt burtiski visu, kas ienāk prātā, pat nedomājot par to, vai WP tam ir paredzēts un der. Edited November 18, 2015 by jurchiks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts