hmnc Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 Tā kā pēdējā laikā ļoti daudz runāts par sesijām, izdomāju, ka derētu publicēt pāris linkus, lai cilvēkiem, kuri maz saprot no sesijām varētu pamācīties. Kas vispār ir sesija un kā tas darbojas: A Session In The Cookie Jar Par lietotājiem: Managing Users with PHP Sessions and MySQL Un protams PHP manuālis par sesijām: PHP Manual Par sesiju drošību: Notes on PHP Session Security Ceru, ka kādam palīdzēs. + varbūt lai moderi ieliek šo kā paziņojumu, citādāk daudzi nemāk lietot search :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemec Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 ja būtu dzimtajā valodā, būtu daudz labāk.. angļu valodā manuali man nesimpatizē, tur kā programmēšanas valodā visu skaidro, nevis cilvēku skaidrā runā Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulinjsh Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 Tehniskā valoda eng ir daudz saprotamāka, jo nav kkādi jauni termini, kuri ne vienmēr atspoguļo orģinālo domu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted October 6, 2005 Author Report Share Posted October 6, 2005 ja būtu dzimtajā valodā, būtu daudz labāk..angļu valodā manuali man nesimpatizē, tur kā programmēšanas valodā visu skaidro, nevis cilvēku skaidrā runā 23452[/snapback] tu sākumā izlasi tos linkus. vēl vieglākā valodā manuprāt uzrakstīt nebija iespējams. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemec Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 es jau izlasiiju...;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntw Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 A Session In The Cookie Jar Broken Link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts