Jump to content
php.lv forumi

--


Efumo

Recommended Posts

Šiem tak valdes priekšsēdētājs pirms pāris gadiem piedalijās arī festivāla Pestivāls organizēšanā, kurš nekad nenotika un cilvēkiem izkrāpto naudu par biļetēm tā arī nekad neviens neatdeva.
Manuprāt, bija vēl citas shēmas senāk - "Pasaules Siena"? Neesmu drošs. :D
Vēl par projektiem, kuros viņi izmanto ārpakalpojumu ir info, ka normāli kapeikpisēji.
Jābūt ļoti izmisušam,lai ietu pie šiem strādāt. :D

Link to comment
Share on other sites

Jomajo. Dibinātājs un valdes priekšsēdētājs tiešām leģendārais Līpenītis. Uzreiz top skaidrāka mistērija par regulāri izsudinātajām visu veidu vakancēm :)

 

Edit: Pie slavenā Pestivāla uzmetiena un citām saistītajām šmucēm gan nebūs vainojams,jo tur kaut kāds tuvs radagabals vārdā Aivars nodarbojas. Bet šis ir Ansis,kurš Preiļos būvēja 47 hektārus lielu parku ar 272 granīta sienām un 65 miljonu pasaules iedzīvotāju datiem.

Edited by 404
Link to comment
Share on other sites

Kāpēc man šķiet, ka visi tie piedāvājumi ir, teju vienādi? Nenormālākā uzņēmumu slavināšana, par to, cik ūber kruta firma, klienti - it kā kādu programmētāju tas baigi uztrauktu, galvenais, ka maksā un laicīgi par padarīto darbu. 

Kad sākas "Mēs piedāvājam" sadaļa, viss izklausās pēc tīrākās dir***, kur mūžīgi ir "Darbu pie interesantiem web IT projektiem", šī daļa, un kad tiec pie tā projekta, Tev arī uz galda noliek paciņu ar striķi, ziepēm un karti ar iezīmētiem punktiem, kur vislabāk to darīt. Par to atalgojumu, var rakstīt, var nerakstīt, idejiski jau taisnība ir, ka labam programmētājam savs cipars jāzina, bet nu vismaz piedāvāto ~ diapazonu, pretējā gadījumā, lieki tērēts laiks.

Vai tiešām šie HR cilvēki, kas raksta tos garos penterus, nevar izdomāt kaut ko "uzrunājošāku"?

 

P.S. Topiks iepriekš, pat skaidrāk pateica visu, kur ir "ko Tev vajag zināt", un "cik mēs Tev varam piedāvāt".

Edited by Kemito
Link to comment
Share on other sites

Tas nav konkrēti par šo. Bet... Pieņemsim, tu esi pa nakti izdomājis labu veidu, kā glīti atrisināt problēmu. Tu no rīta atnāc mazliet vēlāk, jo normāli programmētāji uz darbu nāk mazliet vēlāk, un tad tu gribi uzrakstīt dažas rindiņas ar savu labi pārdomāto, efektīvo risinājumu. Un tad tu ieraugi, ka centīgie, kas uz darbu nāk ātrāk, jo ir centīgie, ka viņi jau ir atrisinājuši problēmu. Centīgajiem cilvēkiem nepatīk doma, ka labāk ir ilgāk posties uz pasākumu, nevis būt laicīgi un nesmukam, un tāpat viņi attiecas arī pret kodu. Nav jau tā, ka baigi slikti, bet tu arī saproti, ka no ārpuses izskatās, ka problēma ir atrisināta, bet par elegantu šo risinājumu nosaukt nevar. Nu un tā katru dienu, un re – pēc kāda laika mazie sū.. jau ir kļuvuši par vienu lielu skarabeja bumbu, bet tev, toties, twitterī ir daudzi sekotāji, kuriem patīk ciniskas piezīmes.

Link to comment
Share on other sites

Jāāā, pazīstama situācija.

Es vienmēr savu kodu pulēju ilgāku laiku, reizēm pat pilnībā vairākas reizes pārtaisu, kamēr esmu apmierināts ar rezultātu. Prasa vairāk laika, toties future-proof/viegli extendojams, un pašam prieks. Diemžēl citiem gan nē, jo, redz, jāskrien, visu vajadzēja jau vakar, pofig par kvalitāti... Un citi tā arī programmē, ignorējot acīmredzamas kļūdas, kuras mana IDE uzreiz hailaito, atverot failu, vai arī kuras ielogojas error logos, tiklīdz refrešo lapu. Mūsdienās populāri izslēgt error reporting.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...