ArnisR Posted August 7, 2015 Report Share Posted August 7, 2015 Sveiki! Nododu kritikai nelielu JavaScript spēlīti - 15 Puzzle. :) Spēle: https://game-15-puzzle.herokuapp.com/ Source kods: https://github.com/arnisritins/15-Puzzle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasspars Posted August 7, 2015 Report Share Posted August 7, 2015 (edited) Es teiktu ļoti labi! Nav jQuery dependency, tas ir labi Kods ir labi uzrakstīts Vēl no savas puses ieteiktu uztaisīt js un css minimizēšanas build. Protams, tik maziem failiem nav jēgas, bet kā tavu skilu demo būtu ļoti noderīgi :) Ja tu izmantotu css build, tad varētu pielikt postCSS ar autoprefixer un nevajadzētu ar roku cssā rakstīt vendor prefixus. Edited August 7, 2015 by Kasspars Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted August 7, 2015 Report Share Posted August 7, 2015 Nav jQuery dependency, tas ir labi Haha, tieši gribēju teikt - respect, ka vanilla :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 7, 2015 Report Share Posted August 7, 2015 Riktīgi glīta sanākusi! PS: Kad pienāks tas brīdis, kad respekts būs par vanilla PHP bez Laravela? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArnisR Posted August 8, 2015 Author Report Share Posted August 8, 2015 (edited) Paldies par atsauksmēm! :) Jā, piekrītu - CSS/JS build ir lieta, par kuru ir vērts padomāt pie lielākiem projektiem. Bet runājot par jQuery, patiešām nesaskatu jēgu kļūt atkarīgam no tās bibliotēkas, ja tiek izmantotas tikai dažas metodes. Edited August 8, 2015 by ArnisR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roze Posted August 8, 2015 Report Share Posted August 8, 2015 PS: Kad pienāks tas brīdis, kad respekts būs par vanilla PHP bez Laravela? :D Jau tagad.. .. piemēram, visai nesen nācās uz servera mainīt php ekstensiju (memcache -> memached) tikai tāpēc, ka programmētājs nespēj freimworkam (kā reiz Laravelam) atrast/uzkodēt atbalstu esošajai $^DD%DF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 9, 2015 Report Share Posted August 9, 2015 Briedis? :D Bet nu vispār jau pareiza pieeja - ja labs libs ir, tikai extensionu jāpamaina, tad 100x vieglāk pamainīt extensionu, nevis cept savu libu. Visiem ērti. Izņemot adminu, trololo. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted August 9, 2015 Report Share Posted August 9, 2015 Briedis? :D Bet nu vispār jau pareiza pieeja - ja labs libs ir, tikai extensionu jāpamaina, tad 100x vieglāk pamainīt extensionu, nevis cept savu libu. Visiem ērti. Izņemot adminu, trololo. :D Haha, jā, es un vēl 2 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted August 9, 2015 Report Share Posted August 9, 2015 Galvenais ir pārliecība. Jo lielāka pārliecība, jo lielāka iespēja deviēt no mainstrīma FW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Леший Posted August 10, 2015 Report Share Posted August 10, 2015 3 lietas, pie ka es varētu piekasīties: Ne īpaši patīk 8-space indents. Kā arī, tās tukšas rindas pirms un pēc funkciju ķermeniem. Man, kā funkcionālas programmēšanas fanbojam vairāk patiktu mapošana, nevis for cilki. Tajā vietā, lai katru reizi raustītu DOM ar getElementById, tu varēji saglābāt listi ar referencēm uz ailēm un tad darboties ar to listi. Tas vienkāršotu kodu, jo tev nemainās secība, tikai CSS atribūti. Un arī, atvieglo darbību pārlūkam. Visi šie punkti ir sīkumi. Citā ziņā, ļoti labs, kvalitātīvs un viegli lasāms kods. vanilla.js izmantošana ir ļoti apsveicama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArnisR Posted August 10, 2015 Author Report Share Posted August 10, 2015 3 lietas, pie ka es varētu piekasīties: Ne īpaši patīk 8-space indents. Kā arī, tās tukšas rindas pirms un pēc funkciju ķermeniem. Man, kā funkcionālas programmēšanas fanbojam vairāk patiktu mapošana, nevis for cilki. Tajā vietā, lai katru reizi raustītu DOM ar getElementById, tu varēji saglābāt listi ar referencēm uz ailēm un tad darboties ar to listi. Tas vienkāršotu kodu, jo tev nemainās secība, tikai CSS atribūti. Un arī, atvieglo darbību pārlūkam. Visi šie punkti ir sīkumi. Citā ziņā, ļoti labs, kvalitātīvs un viegli lasāms kods. vanilla.js izmantošana ir ļoti apsveicama. Paldies par ieteikumiem, ņemšu vērā! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasspars Posted August 11, 2015 Report Share Posted August 11, 2015 8-space indent githubā ir ja failu saglabā ar tabiem nevis space Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Леший Posted August 12, 2015 Report Share Posted August 12, 2015 kas ir vēl viens iemesls, kāpēc neizmantot tab character. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted August 13, 2015 Report Share Posted August 13, 2015 Github ļauj mainīt indentation no spaces uz tabs. @Леший - tikai nevajag. Kam nepatīk, tas vienmēr atradīs iemeslus neizmantot, bet es visu savu programmēšanas karjeru esmu indentojis ar tabiem un nekad nav bijušas nekādas problēmas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts