Kasspars Posted July 27, 2015 Report Share Posted July 27, 2015 Scroll to top poga visu laiku redzama, lai arī viss content ietilpst ekrānā Visu laiku redzams scroll bar, lai arī viss content ietilpst ekrānā Pogām kaut kāds pre-flat-design-era dizains JavaScript un Css faili nav konkatenēti. Laikam par Grunt/Gulp neko neesi dzirdzējis Paša rakstītie JS vispār nav minimzēti un visas funkcijas globājajā scope. Palasi par closure, self executing anonymous function, global scope pollution utt Priekš 2000. gada būtu ahūni, bet tajā laikā vēl nebija jquery un bootstrap. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted July 27, 2015 Report Share Posted July 27, 2015 Scroll to top poga visu laiku redzama, lai arī viss content ietilpst ekrānā Visu laiku redzams scroll bar, lai arī viss content ietilpst ekrānā Pogām kaut kāds pre-flat-design-era dizains JavaScript un Css faili nav konkatenēti. Laikam par Grunt/Gulp neko neesi dzirdzējis Paša rakstītie JS vispār nav minimzēti un visas funkcijas globājajā scope. Palasi par closure, self executing anonymous function, global scope pollution utt Priekš 2000. gada būtu ahūni, bet tajā laikā vēl nebija jquery un bootstrap. Are you fucking loosing it? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted July 28, 2015 Author Report Share Posted July 28, 2015 Oh, well... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zefirs Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 Turpinot ideju..Man patīk eko drivings un bieži man noderētu sava veida ecorace aplikācija. Es katru rītu braucu uz darbu, dažādi maršruti (sākuma un beigu punkts vienāds), +- vienādos laikos.Man patiktu ja varētu piefiksēt vidējo patēriņu, maršrutu un laiku.No tā es varētu izvilkt kur labāk braukt kādos laikos + pašam patīk izspiest maksimāli mazāko degvielas patēriņu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted July 31, 2015 Author Report Share Posted July 31, 2015 Vakar nejauši sanāca pāris stundās uzbliezt appu priekš Androīda (viena lietotāja ieteikums pamudināja :D): Fuelephant Play Storē. Apps, protams, uzpists (lirika <c> Reinis Mežulis) PhoneGap - iemests vnk wrapperis lapai ar custom login screen. Pirmās atsauksmes jau, ka vismaz labāk par iešanu mobilajā browserī ir. Nu vismaz. :D Būs nu tagad arī pamats attīstīties šajā virzienā. Vēl mazie sīkumi - tagad var sekot arī Draugos un LinkedIn. Tas tā, sekojiet, kačājiet man status! :D Man patīk eko drivings un bieži man noderētu sava veida ecorace aplikācija. Man patiktu ja varētu piefiksēt vidējo patēriņu, maršrutu un laiku. Priekš tāda ecorace prasītos kaut kas specifiski šim mērķim radīts. Bet tu vari mēģināt tagot maršrutus/laikus manas sistēmas komentārā pie uzpildes, kad būs eventu filtrācija pēc šādiem parametriem, varēs arī kko savilkt kopā. Bet nu tas nebūs gluži tas. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Леший Posted August 3, 2015 Report Share Posted August 3, 2015 Very gay ir tas uber-īss sesijas lifetime. Katru dienu taisīt login mobilajā aplikācijā - nu kamoon! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martins256 Posted August 3, 2015 Report Share Posted August 3, 2015 Piekrītu Aleksejam par sesijas laiku. Man parole ģenerēta, un bez aiziešanas mājās es to mobilo lietotni neatvēršu. Vēl būtu labi, ka spiežot "back" viņš izietu ārā no lietotnes nevis atkārtoti lādētu pirmo lapu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasspars Posted August 3, 2015 Report Share Posted August 3, 2015 Jūs neko nesaprotat no user friendlynes! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted August 3, 2015 Report Share Posted August 3, 2015 Foršs un perspektīvs projekts! Tas ir viss, ko varu pateikt (neesmu skatījies). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted September 23, 2015 Author Report Share Posted September 23, 2015 (edited) Very gay ir tas uber-īss sesijas lifetime. Katru dienu taisīt login mobilajā aplikācijā - nu kamoon!Tev gan būtu jāpriecājas, ja tas ir very gay. Bet jā, ir tāda problēma. Kas tiks novērsta pie pirmās iespējas dziļāk krāmēties ar mobilo appu. Ja vēl PhoneGaps mācētu vismaz "remember password"... Mazliet uzskaistināti useru profili. Edited September 23, 2015 by Kavacky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted March 8, 2016 Author Report Share Posted March 8, 2016 Very gay ir tas uber-īss sesijas lifetime. Katru dienu taisīt login mobilajā aplikācijā - nu kamoon!Tagad vairs nevajag. Yeeey, ne 5 gadi nepagāja. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 Hey, Kavacky? #WAT? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-remit Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 Sākuma lapā vārds "Terms" speciāli uztaisīts ļoti neass, lai neviens uz to nespiestu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 Hey, Kavacky? #WAT? :D lol, mans meils :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted March 12, 2016 Author Report Share Posted March 12, 2016 Hey, Kavacky? #WAT? :DO, darbojas nevainojami. :D Varbūt kādreiz jāsamazina jutība, bet tikai varbūt. :D Sākuma lapā vārds "Terms" speciāli uztaisīts ļoti neass, lai neviens uz to nespiestu?Fak, pieķēri. Iluminātu ārkārtas kongresā nolēmām atgriezt linkam balto krāsu, bet NWO iedibināšanai ķerties pie plāna B. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts