Jump to content
php.lv forumi

Meklēju darbiniekus


EdgarsK

Recommended Posts

Sveiki php.lv

 

Piedāvāju attālinātu darbu sadarbībā ar uzņēmumu anglijā. Uzņēmums veido internacionālu komandu kura strādā attālinātā režīmā no vairākām valstīm.

 

Principā - sēdi mājās, kafejnīcā vai parkā un ej cauri task listei kura delīģēta Tev. Iekļaujies laikā un neklusē ja ir problēmas izpildīt darbu.

Lai arī Latvijas darbiniekiem tiešā kontaktpersonā būšu es tomēr angļu valodas zināšanas - sarun līmenī ar kolēģiem ir nepieciešamas.

 

Mums ir in house projekts kurš rakstīts no nulles sekojot symfony 2 arhitektūrai, nav nekas traks strādāt var.

 

Interesentus rakstīt man [email protected] (Subject: DARBS) par summām vienosimies atsevišķi, atbilstoši Tavai kvalitātei, dodam priekšroku pašmotivētiem un pieredzējušies cilvēkiem kuri spēj strādāt komandā.

 

Nepieciešamās zināšanas:

GIT ; PHP ; MySQL ; Linux ; nGinx ; S3

 

Paldies.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Pēc pieredzes

sēdi mājās, kafejnīcā vai parkā

šitā nekas neies uz priekšu. Arī strādājam ar ārzemju uzņēmumu, bet īrejam biroju, kur atrodamies darba dienās. Jo savādāk, darbi praktiski neiet uz priekšu saprotamo iemeslu dēļ. Var protams teikt, ka es neko nesajēdzu, un tev nu toč izdosies atrast tādus, kas citīgi strādās no mājas/kafeinīcas/tml, bet es tam neticu, jo tā nekad nebūs.

Link to comment
Share on other sites

Var protams teikt, ka es neko nesajēdzu, un tev nu toč izdosies atrast tādus, kas citīgi strādās no mājas/kafeinīcas/tml, bet es tam neticu, jo tā nekad nebūs.

Par kafejnīcu šaubos, bet laikā, kad strādāju no mājām, nebija problēmas. Man gan bija noteikts stūris, kurā strādāja (biju "dabā"), kad pabeidzu, gāju uz citu istabu un atpūtos.

Link to comment
Share on other sites

Man ir diezgan liela pieredze strādājot ar cilvēkiem kuri strādā no mājām, ir cilvēki kuri nespēj sevi kontrolēt un kam nepieciešama ofisa atmosfēra lai uzturētu entuziasmu un ir freelanceri kuri ir piekopuši prioritātes un spēj darbu padarīt neaktarīgi no atrašanās vietas.

 

Lai arī kā, esmu saņēmis pāris e-pastus ar interesantiem kandidātiem, mums ir vairākas vakances tā kā lūdzu interesantus rakstīt.

Link to comment
Share on other sites

Nosūtīju, vairāk gan par Front lietām. Varbūt kaut kas ar laiku atrodas. 

Link to comment
Share on other sites

Ofiss, tas ir labi. Mājās arī var. Kafejnīcā - grūti, ja daudz kaut kas jāraksta. Ir cilvēki, kas var strādāt ļoti daudz stundas dienā, bet brīvākā režīmā. Tiem mājās patiktu, daudzi tulkotāji un līdzīgie strādā mājās. Daudz stundu, cik vajag darba pabeigšanai.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...