karstakritene Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 Docker ir tāds kā buzzwords, kas pēdējā laikā daudz kur uzpeld. Nedaudz apskatījos. Sapratu, ka tas ir kā virtuālās mašīnas aizstājējs, kas ļauj neielādēt visu kerneli priekš katras instances, tādā veidā dramatiski taupot resursus. Izklausās noderīgi hostinga provaideriem. However, vai man kā ierindas developerim, kas nenodarbojas ar serveru administrāciju, būtu jāiemācās kaut ko darīt ar Docker? Kādus ieguvumus tas man dotu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 Nē, tev kā ierindas developerim Docker neko vairāk, kā apjukumu nedos. Docker labi der procesu un sistēmu virtualizācijai - darbināt CI darbus, šipot aplikācijas ar dažādām runtime versijām uz viena hosta etc. sisadmina dienas kārtības jautājumiem. /flame Cilvēkiem vajadzētu izvilkt pirkstus no dupša un lietot LXC. Jo nav jau tā, ka es neuzticos DockerHuba neparakstītajiem dokera imidžiem vai man būtu kaut kas pret permission elevation iekš hosta... Vai 1000000 konteineriem, jo katram procesam jau vajag savu... /flame Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spainis Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 ./project_dependencies start ... ./project_dependencies stop Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts