php newbie Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 (edited) Nosēdēju pusstundu ar šitādu rindiņu JS: if (false); { alert('wat?'); } Edited June 22, 2015 by php newbie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 Ja kodētu kā normāls cilvēks IDĒ, tā kļūda aizņemtu pāris sekundes https://ziedlejas.lv/screenshots/img.2015.06.22.3iH0hN.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
php newbie Posted June 23, 2015 Author Report Share Posted June 23, 2015 Nezinu no kurienes tu izzīdi: Visi kuri nekodē IDE nav normāli Es kodēju notepad Lab es izmantoju PhpStorm un NetBeans. Tad visādos blade.php filos kur ir kopā php, js, angular, blade... tie IDE saūk prātā. Varbūt es esmu sajucis ka lieku visu kopā. Bet tiešām tas "gudrais" paste un identation besī. p.s. fucking javascript Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 Stormam pat ir built in Blade supports. Nekas tur nejūk prātā - kodēju draugiem.lv sourci, kur ir pāri ļimonam koda rindu, nekādu problēmu. Ir laboti JS faili ar 4k koda rindām - nekādu problēmu. Gudrais paste, identation? Uzliek IDEi pie koda stila konkrētu standartu PSR0/1, un lieto auto formateri, kas strādā ļoti labi. Daudz labāk, kā koderis ar roku var saformatēt. Ja nu ļoti gribas izgudrot savu kodēšanas stilu, tad var izslēgt auto-identation priekš paste'a - Settings | Editor | Smart Keys -> Reformat on paste NetBeans ir figņa. Nezinu kā tev, bet man ikdienā kodējot vajag gan palaist php serveri + citus servisus (gulp, piemēram), gan lietot git + diff, gan termināli, gan pieslēgties un browsēt db (lokālai + remote), gan syncot failus uz remote servera. To visu var izdarīt vienā programmā, nav jāvirina N logi, plus viss savstarpēji integrējas (inline kodā redzi git diffu, storms atpazīst kvērijus un izceļs kļūdas, neeksistējošas tabulas (no pieslēgtās db), saka priekšā kolonnas, utt). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 browsēt db (lokālai + remote) BTW https://www.jetbrains.com/dbe/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 BTW https://www.jetbrains.com/dbe/ Nice! Iebūvētais db supports jau arī nav slikts, tik šis izskatās, ka ar daudz vairāk iespējām. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 Man viss dalīts virtual desktopos. 1. Pārlūks 2. Vim 3. Terminator terminālis 4. mysql-workbench PSR-X man ir arī Vim. Git integrācija arī ir. php serveris, gulp, npm un citas figņas stāv Terminator Pārslēkšanās starp desktopiem, starp Vim tabiem un starp Chroma tabiem notiek ar Vim-style keybindingiem. Pašā Chromā ir vimium plugins. Līdz ar to pele jau apklājusies ar biezu putekļu kārtu. Datubāze gan nav Vimā, bet workbenčā. Līdz ar to nesaka, ja neeksistē tabulas. Bet cmon, tā nav lielākā problēma uz pasaules. :D Un nenormāls es arī nejūtos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 Storma visbiežāk lietotā fīča tāpat ir auto-complete, "lēkāšana" pa definīcijām. Neviens vim plugins nepārsitīs iebūvēto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 Nice! Iebūvētais db supports jau arī nav slikts, tik šis izskatās, ka ar daudz vairāk iespējām. nezinu kā iebūvētajam, bet ar šo, piemēram, tu vari atzīmēt connection kā read-only. Un sēdi, browsē produ nebaidoties no nejauša dropa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 nezinu kā iebūvētajam, bet ar šo, piemēram, tu vari atzīmēt connection kā read-only. Un sēdi, browsē produ nebaidoties no nejauša dropa. Tas pats ir iebūvētajam - nenormāli laba fīča. Pievienoju parasti lokālo un read only produkcijas db. Brīnos, ka workbencham nav tāda fīča (workdbench vispār kaka, bremzē nejēgā, viss sarežģīti uztaisīts). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yancis Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 Fanboys. jūs visi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 Ir arī go-to-definition plugins.. Bet IDE iegriež Vimam ar built-in datubāzes brovzēšanu, priekš tā neko labu neesmu atradis. anyone? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted June 25, 2015 Report Share Posted June 25, 2015 Šādas situācijas palīdz saprast, kā un kāpēc veidojas coding conventions. Piemēram, kāpēc kaut ko ir pieņemts rakstīt vienā rindā. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpr Posted June 25, 2015 Report Share Posted June 25, 2015 Tas jau kā reiz ir Allman vai K&R stils. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted June 25, 2015 Report Share Posted June 25, 2015 K&R style ftw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts