Kasspars Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 Man tā šūmēšanās atgādina vienu jociņu par mob app cenām: Samakasāt 7Eur par skābeņu smūtiju - easy. 50 centus par applikāciju - da jūs ko! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 Vienīgā bēda varētu būt par citiem cilvēkiem, kas ieguldīja kkādu savu darbu taisot PR'us utt, bet, ja Taylors apgalvo, ka rakstīts no 0, un, ka vecā versija saglabājas visiem lietošanai tāpat, tad kur problēma - lai visi kopistiski arī attīsta. Tāpat, kā JetBrains ir Intellij IDEA gan enterprise, gan community edition. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 Vienīgā bēda varētu būt par citiem cilvēkiem, kas ieguldīja kkādu savu darbu taisot PR'us utt, bet, ja Taylors apgalvo, ka rakstīts no 0, un, ka vecā versija saglabājas visiem lietošanai tāpat, tad kur problēma - lai visi kopistiski arī attīsta. Tāpat, kā JetBrains ir Intellij IDEA gan enterprise, gan community edition. Pirmkārt tas, otrkārt vecā versija no githuba ir dzēsta, eksistē tikai kaut kādi forki. Trīdā un twiterī bija vairākas pretenzijas, galvenās - kamdēļ dzēst repo, kamdēļ sasmelties idejas open-source-`iski` lai pēc tam uztaisītu privātu produktu. Nudge jau šeit bija, ka uztaisīja open-source, cilvēki adaptēja un pēc tam Otwells paziņoja ka party ir beidzies un tagad produkts ar to pašu name ir closed. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 Es atvainojos par šādu uzstādījumu, bet vai varētu būt tā, ka tie, kas lieto Laravel, lieto arī... Apple?Nebraucu nevienam augumā un saprotu, ka tas var šķist ļoti muļķīgs jautājums. Neslēpšu, ka man nepatīk ne viens, ne otrs, bet citiem abi patīk ļoti. Vienkārši vēlos saprast kopsakarības. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted March 11, 2016 Report Share Posted March 11, 2016 Es atvainojos par šādu uzstādījumu, bet vai varētu būt tā, ka tie, kas lieto Laravel, lieto arī... Apple? Nebraucu nevienam augumā un saprotu, ka tas var šķist ļoti muļķīgs jautājums. Neslēpšu, ka man nepatīk ne viens, ne otrs, bet citiem abi patīk ļoti. Vienkārši vēlos saprast kopsakarības. Nope, galīgi nav novērota tāda sakarība. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
php newbie Posted March 11, 2016 Report Share Posted March 11, 2016 Tas ka man ir iphone, macbook, ipod un ipad nakādīgi nav saistīts ar laravel.p.s. esmu vegans Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted March 11, 2016 Report Share Posted March 11, 2016 Correlation does not imply causation. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted March 11, 2016 Report Share Posted March 11, 2016 Es atvainojos par šādu uzstādījumu, bet vai varētu būt tā, ka tie, kas lieto Laravel, lieto arī... Apple? Es lietoju apple un ja godīgi tavs jautājums mani aizskar līdz sirds dziļumiem.. kā vispār var salīdzināt Stīva (Dieva) radīto ar kaut kādu plebejisku PHP mēslu. Zini cik daudz vienlaidus alumīnija izmantots Laravel? Necik! Es skatījos! Redzēji tagad iOS force touch? Neko tik ģeniālu tu Laravel neatradīsi. Es domāju, ka esam draugi. Bet pēc šī, es vispār tevi vairs nepazīstu. Kā cilvēks tu man esi miris. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
capsx Posted March 11, 2016 Report Share Posted March 11, 2016 Es lietoju apple un ja godīgi tavs jautājums mani aizskar līdz sirds dziļumiem.. kā vispār var salīdzināt Stīva (Dieva) radīto ar kaut kādu plebejisku PHP mēslu. Zini cik daudz vienlaidus alumīnija izmantots Laravel? Necik! Es skatījos! Redzēji tagad iOS force touch? Neko tik ģeniālu tu Laravel neatradīsi. Es domāju, ka esam draugi. Bet pēc šī, es vispār tevi vairs nepazīstu. Kā cilvēks tu man esi miris. #UMMD!!! xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted May 1, 2016 Report Share Posted May 1, 2016 (edited) Hmm, es kaut ko nemāku atrast, jeb neviens vēl nav iztulkojis Laravel validācijas tekstus uz LV? Arī EE nav. https://github.com/caouecs/Laravel-lang/tree/master/src Edited May 1, 2016 by Mr.Key Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted May 1, 2016 Report Share Posted May 1, 2016 Hmm, es kaut ko nemāku atrast, jeb neviens vēl nav iztulkojis Laravel validācijas tekstus uz LV? Arī EE nav. https://github.com/caouecs/Laravel-lang/tree/master/src Nemaz nezināju, ka tāda paka eksistē... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted May 1, 2016 Report Share Posted May 1, 2016 Baisi daudz visa kā gatava... Ar valodām sapratu, ka laikam starp pieejamām pakām ir valodu menedžeris, bet sīkāk vēl nepētīju. Varbūt izdosies ar vienu composer rindiņu pielikt klāt iespēju adminā pārvaldīt tulkojumus caur admin interfeisu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted May 2, 2016 Report Share Posted May 2, 2016 Kam vajadzīgi teksti izmirstošā valodā? Uz latīņu arī varbūt patulkot? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted May 2, 2016 Report Share Posted May 2, 2016 Ne nu izmirstoša, ne kā. Jāsaka, ka bieži ir tāda situācija, ka leišiem tulkojumi ir, bet LV un EE nav, tā bija arī pirms 15 gadiem dažādos opensource lokalizācijas projektos. Iespējams, kāda universitāte aktivizējusies uz šo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted May 2, 2016 Report Share Posted May 2, 2016 > bieži ir tāda situācija, ka leišiem tulkojumi ir, bet LV un EE nav Ļoti labi ka nav! Nevajag tādus stulbvārdus kā saīsne vai datne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts