jurchiks Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 Es nevaru ar to lēnumu sadzīvot, paņēmu WebStorm, dievs pasarg pēc Sublime pierast pie kā tāda. Uz i7, gļučī uz nebēdu. Varbūt viņam atmiņas pietrūkst. Atver to folderi, kurā ir .exe, un pamaini atbilstošajā .vmoptions failā -Xmx un varbūt -Xms vērtības. Ja esi uz x64 OS, vari pamēģināt WebStorm64.exe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 (edited) Ja tas ir skalārs lielums, tad tev baigi krata - tas ir 0 vai null? 99.9% gadījumu - nē. Es pieturos pie tāda standarta, ka return value ir tikai 1 datu tips. Metodes, kurām var nebūt return value (piemēram, nav kaut kas atrasts), var atgriezt NULL (jo NULL = no value), bet tas ir special case, ko vienmēr jāņem vērā. Diemžēl šādiem gadījumiem, kamēr PHP nesuportē nullable types, kodā return type nevar likt, tikai Docblockā. Es gandrīz vienmēr pārbaudu return value ar identity (===), nevis equality (==). Edited June 22, 2016 by jurchiks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 Behold, the JavaScript! :) Atbilde visām jūsu problēmām, cienītie. Adaptēt vakar! for (let i=0; i<10000; i++) { console.log(typeof null === 'undefined') } > 4917 false > 5083 true Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 LOL. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurgenzz Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 (edited) Iespējams var izmantot kā fīčū. un fixi arī labs define undefined var undefined = "undefined" for (let i=0; i<10000; i++) { console.log(typeof null === undefined) } don't use let for (var i = 0; i < 10000; i++){ console.log(typeof null === 'undefined'); } define let let i; for (i = 0; i < 10000; i++){ console.log(typeof null === 'undefined'); } Edited June 23, 2016 by jurgenz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 Seriously? :D Fīču? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurgenzz Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 Tu pirmo reizi javascript komūnu redzi? :D Pagaidi pāris dienas un kaut kādā medium rotāsies virsraksts: "How i turned `typeof null === "undefined"` bug into an feature" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuu Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 (edited) typeof null vienmēr bijis objekts, kopš pirmsākumiem. Un jā, undefined var aizstāt ar savu vērtību. Kur prikols? Pamēģināju, to loopu. Chromes bugs, IE un Node.js 4.4.4 viss kārtībā. Pietiek jau ar: NaN === NaN false typeof NaN number Un tās ir tikai sākums, bet reāli, visiem šiem JavaScripta WTF momentiem, neviens nevar atrast reālu pielietojumu. Edited June 23, 2016 by Wuu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 27, 2016 Report Share Posted June 27, 2016 Vai nu raksti visam (visiem metodes paramiem doķi), vai neraksti nekam. Sliktāk par komentāra neesamību ir tikai komentārs, kas neatbilst patiesībai. Kas tas par fašismu? Rakstīt tikai tur, kur vajag, nav tas pats, kas rakstīt neatbilstoši patiesībai. Es pieturos pie tāda standarta, ka return value ir tikai 1 datu tips. Metodes, kurām var nebūt return value (piemēram, nav kaut kas atrasts), var atgriezt NULL (jo NULL = no value), bet tas ir special case, ko vienmēr jāņem vērā. Parasti jau tā sanāk (es tagad pamēģināju savā kodā uz sitiena atrast, nesanāca). Ja tu meklē kaut kādu rezultātu kopu, tad atpakaļ dabū tukšu masīvu, ja tu meklē konkrētu objektu, tad ir vai nu derīgs objekts vai lido exception, vai vismaz uz ielādi pārbaudāms objekts, ja vajag kaut kā skaitu, tad 0 arī ir skaitlis utt. Es gandrīz vienmēr pārbaudu return value ar identity (===), nevis equality (==). But why? Pagaidi pāris dienas un kaut kādā medium rotāsies virsraksts: "How i turned `typeof null === "undefined"` bug into an feature" Ahahahaha! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted June 27, 2016 Report Share Posted June 27, 2016 >But why? Because strict standards. Mani neinteresē, ka `false == 0`, jo false nozīmē pavisam ko citu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuu Posted June 28, 2016 Report Share Posted June 28, 2016 var a = '1' var b = 1 var c = '1.0' console.log(a == b) true console.log(b == c) true console.log(a == c) false Vēl jau ir šis joks :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 28, 2016 Report Share Posted June 28, 2016 Because strict standards. Mani neinteresē, ka `false == 0`, jo false nozīmē pavisam ko citu. Nestrikti tipētās valodās paplašina definīciju un nozīmē. That's the whole fucking point. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-remit Posted June 28, 2016 Report Share Posted June 28, 2016 var a = '1' var b = 1 var c = '1.0' console.log(a == b) true console.log(b == c) true console.log(a == c) false Vēl jau ir šis joks :) Kāds tur joks? Viss ir pareizi! Pirmajos divos gadījumos tipi atšķiras, tāpēc notiek tipu kastošana un kā skaitļi tie ir vienādi, bet trešajā gadījumā ir divi stringi, kas ir atšķirīgi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuu Posted June 28, 2016 Report Share Posted June 28, 2016 @ e-remit: Nevar būt, tiešām? :troll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted June 28, 2016 Report Share Posted June 28, 2016 Nestrikti tipētās valodās paplašina definīciju un nozīmē. That's the whole fucking point. Return value FALSE nenozīmē to pašu, ko return value 0. Piemērs: strpos(). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts