Jump to content
php.lv forumi

LMT vakance-Offtopic


codez

Recommended Posts

nezinu par programmētājiem, bet nodaļu vadītājiem bija ideāli apstākļi, uzņēmuma telefoni ar apmaksātām ārzemēm, premium medicīnas apdrošināšana, garum garas brīvdienas, ļooti labas algas u.t.t.

 

p.s.

gan jau lietotājs Nr. 1 var piekomentēt

Edited by ieleja
Link to comment
Share on other sites

Veči, zem 1000 eiro mēnesī strādāt par programmētāju ir apkaunojums. Es nedomāju haltūras, dažādus darbus, samaksa par vienu projektu. Man te daudzi kaimiņi strādā vienā uzņēmumā, metālapstrādes uzņēmums, ja sanāk stundas, nedaudz virs min slodzes, 140 - 160 stundas, pelna no 500 - 700 eiro, ar pamatskolas izglītību, pat varbūt bez tās, tas ir aptuveni viņi saņem 4-5 eiro stundā. 

 

Programmētājam jāsaņem vismaz 7 - 15 eiro stundā. Lielās firmas ņem no 25 - 40 eiro stundā, tātad varam parēķināt, ja sastrādā 200 stundas, gala summa ko viņi uz tevi nopelnīs būs piem 200X30 = 6000 viņiem, 2000 tev, ja strādā par 10 eiro stundā uz rokām. Un tā ir peļņa tikai no viena cilvēka darba, piemēram programmētāja, neskaitot vēl projekta vadītāju, dizaineri, utt... 

 

Tātad piedāvājumi, visu mēnesi kapāt par pārbaudes laikā 400 un pamatlaikā kaut vai 1000 eiro, ir zem katras kritikas manuprāt, tā teikt, tad sanāktu ka darba devējs uz tevi vēl vairāk uzvāra, ja vidējā variantā ir x3, tad šeit jau būs X5, ja ne pat vairāk. 

 

Kur šeit rodas konkurētspējīgs atalgojums, man tiešām nav skaidrs. 

Link to comment
Share on other sites

Tāpēc jau TLM arī meklē, ka neviens pie viņiem par tādu atalgojumu neiet. Un jquery, mysql, analītiska domāšana un atbildības sajūta? Tas ir tik 2008! Sludinājums ar 20 rindiņām nekā. To sludinājumu pat lasīt nav vērts, kur nu vēl atsaukties. Mikrouzņēmumiem jau nu vajadzētu pacensties ar sludinājumiem.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...