bra Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 piedodiet bet noteikti jau simtiem reižu apskatīta tēma, lieta tāda ka man ne īsti labi sanāk izvaidot sesijas t.i skatoties lv.php.net manuāli par sesijām viss pēc tur rādītā itkā sanāk, bet nesanāk uzsākt sesiju tipa loged in labi reizēm sanāk, bet problēma rodas ar izlogošanos un arī ar to ja pieņemsim nosūtu sesiju to piereģistrēju un tad veidoju saiti piem ?act=edit&id=55 sesija tipa tiek uzreiz pārtraukta ts parāda man atkal login formu. vai jūs lūdzu varat palīdzēt, bet apskaidrojot tā +- iesācējam saprotamā līmenī... paldies jau iepriekš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 pirms kāda izvada <?php session_start(); ?> <html><body>etc <?php print 'id: '.session_id(); print '<pre>'.print_r($_SESSION,1).'</pre>'; ?> </body></html> skaties, ja mainās id un kas sessijā saglabājās nemaisi session_register ar $_SESSION izmantošanu (lieto pēdējo) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bra Posted March 24, 2005 Author Report Share Posted March 24, 2005 nnu pag pag no šitā man neradās nemazākas sajēgas kā sesija tiek reģistrēta un kā viņa tiek iznīdēta? un kapēc man tas joks ar to ?act=edit... būšanu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 ?act=edit nav nekāda sakara ar sesijām. ja gribi izmantot sesijas savā skriptā tad sākam ar session_start() pirms jebkuras izvades. sesijas mainīgos ievietojam ar $_SESSION['varname'] = 'var value'; ja gribam iznīcināt sesiju (logout) un destruktēt visus sesijas mainīgos lietojam: session_destroy(); vairāk arī nekā nav. kas tur tāds sarežģīts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 nu ja tev ir WIN tad paskaties php.ini failaa vai ir nodefineeta sesiju atrashaaas vieta: session.save_path = C:/windows/temp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts