Jump to content
php.lv forumi

Uzdevums 3


F3llony

Recommended Posts

Uzdevumā nav norādīti nekādi noteikumi kādam jābūt izvades rezultātam, kā tikai piemērs. Martins256 funkcija atgriež pareizu piemēru un tālāk nepārkāpj nevienu uzdevuma nosacījumu. Martins256 funkcija viennozīmīgi atbilst pareiza uzdevuma atbildei.

Link to comment
Share on other sites

Es netrollēju, tev jāiemācās pareizi formulēt uzdevumus.

Un uzdevumā nav neviens punkts, kurš nosaka, ka rezultāta sekvences nedrīkst būt vienādas. Vēl vairāk, arī tavs algoritms uz dažām dažādām sekvencēm dos vienādu izvadi.

Martins256 algoritms ir implementēts (a) un viņš nosaka 2. sekvences rezultātu (b) un šis rezultāts nav pretrunā ar nevienu uzdevuma nosacījumu.

Es ceru, ka tu saproti, ka tavam uzdevumam ir bezgalīgi daudz dažādu risinājumu.

Link to comment
Share on other sites

Nav runa par N sekvencēm, kas varētu izvadīt kaut ko, ir dotas divas sekvences, kurām acīmredzot ir dažādas izvades, jo savādāk uzdevums būtu pilnīgi nafig bezjēdzīgs - tieši otrādi - paša uzdevuma klātbūtne nosaka, ka jau zināmā atbilde nevar būt patiesa, jo nezināmā atbilde tiek pieprasīta. Tu šobrīd izdari pieņēmumu, kas varētu būt vai nebūt pareizs, uz savu galvu un tad argumentē, ka pierādījums, kas pamatots ar pieņēmumu un kam, izņemot pašu pieņēmumu, nav pamata (es uzdevumā ne apstiprināju, ne noliedzu, ka izvades ir vienādas) ir patiess, un tagad man būtu jāpierāda, ka tas nav patiess. Unwarranted assumption, shifting burden of proof.

So, once again, pieņēmums, ka abām ievadēm ir vienāda izvade nav patiess un risinājums nav pareizs. Case closed, move on. 

 

Jebkuru uzdevumu var piespiest izpildīt kaut kā un pateikt, jā, bet redz es izspiedu no tava uzdevuma kaut ko un redz kur ir rezultāts. Tas nekas, ka rezultāts ir kuiņa, jo tu taču neteici, ka rezultātam ir jābūt pareizam. Wow. 

 

Tā es piemēram varētu izspiest no tava uzdevuma 2, ka rezultāts ir rozā, jo Jānis ir psihopāts un neprot skaitīt, līdz ar to viņš pateica, ka nezina tos skaitļus tāpēc, ka jams zina šos skaitļus un patiesībā viņš nemaz neprot skaitīt vai runāt, jo Jānis patiesībā ir ķirbis un Pēterim tikai izlikās. Jo tu taču neteici, ka Pēteris ir normāls cilvēks un pašreiz neatrodas psihiatriskajā klīnikā, kur jams tiek ārstēts no šizofrēnijas.  

Link to comment
Share on other sites

Pēc tavas loģikas, tavu uzdevumu var reducēt līdz uzdevumam: "Uzrakstiet funkciju X, kas izvada fellony iedomātu skaitli."

 

Ja uzskati, ka tā nav, tad pasaki, kāpēc tieši tavs risinājums ir pareizs, bet, piemēram, mans vai martins256 nav?

Edited by codez
Link to comment
Share on other sites

Tas, ka tu to sauc par "debiasa filtra funkciju", liecina par to, ka tu visticamāk neizproti algoritma darbību.

 

Es izprotu, ka šī funkcija tiek lietota lai novērstu biasu no Sw/Hw random source ievades filtrējot bitus pāros pa divi, ar mērķi novērst korelāciju starp biasētu ievadi un random source izvadi, un pārvērst biasetu bitstrīmu nebiasētā, pieņemot, ka atmests relatīvi liels daudzums bitu. 

 

Kādu laiku atpakaļ es pielietoju šo funkciju lai filtrētu bitu straumi veidojot sPRNG, kas kā avotu izmanto skaņas kartes statiku. Konkrētajā gadījumā paņēmu 44100Hz statiku no aux pa tiešo no draivera, amplificēju, pārvērtu saprotamā bināras straumes reprezentācijā un pielietoju konkrēto filtru lai, atkal, novērstu biasu, kas varētu rasties statikas vietā aux ievadē rakstot biasētu audio ar mērķi biasēt RNG izvadi. Un darbojas tas tāpēc, ka arī statika ir pseido-vienmērīga, t.i. signāli un klusums nav vienmērīgi izdalīts visā ievadē. Šajā gadījumā konkrētais filtrs uz katru signāla pāreju (rising edge, falling edge) izvadīs vienu nejaušu bitu. 

 

Vēl kaut ko gribi zināt?

 

Also, lmafo => lmfao

Edited by F3llony
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...