Jump to content
php.lv forumi

Mac un PHP dev


F3llony

Recommended Posts

Tas izklausījās tā it kā elementary vai arch ir pieklājīgāki nekā citi linukši. Un ir arī kaut kāda "nepieklājīgo" linukšu kategorija? :D

 

Man sanācis personīgi palietot arch, manjaro, ubuntu, lubuntu un crunchbangu.. Secinājums bija tāds ka daudz svarīgāk par distributīvu ir izmantot pareizo window menedžeri vai full desktop environmentu. Kas attiecas uz pašu linuxu apakšā - visi ļoti līdzīgi.. Nē?

 

Es šeit atļāvos lietot window manager un linuksis savstarpēji aizvietojami, no jūzera perspektīvas. Man tā estētika tomēr, tīk nu ļoti. Tāpēc sēžu nu jau otro gadu uz Elementary. 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 37
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Es teiktu ka klaviere ir nedaudz neatsaucīgāka par vecajiem labajiem ThinkPad (jaunie ThinkPad/IdeaPad atkarībā no modeļa arī mēdz būt ne tās labākās), bet Apple klavas kopā ar ThinkPad klavām ir vienīgās kas ir pilnīgi citā līgā no visām pārējām laptop klavām. Pats lietoju Apple bluetooth bezvadu klavu (taustiņi tādi paši kā laptopos) - daļēji jo smuki izskatās uz galda, daļēji jo tā ir programmēšanai pietiekoši lietojama klava.

 

Tāpat Apple touchpads ir atsevišķā līgā salīdzinot ar citiem laptopu touchpadiem, daļēji gan tas ir arī OSX nopelns (scrollings atsaucīgs kā telefonā, lietojams multitouch). Bet touchpadu tā īsti nevar aprakstīt - var tikai palietot, pierast un pēctam vairs nespēt pastrādāt ar parastiem touchpadiem. :)

Link to comment
Share on other sites

Man interesi izraisa klaviatūra. Es, protams, nesaku, ka jāspēj drukāt 180 simbolus minūtē, bet kaut kā šķiet, ka Mac klaviatūras ir mazāk ergonomiskas par, piemēram, ThinkPad klaviatūrām. Vai tā ir?

Depends. Man, piemēram, dikti ērtas liekas Dell Latitude / Precission klavieres, pat vairāk, kā ThinkPad. 

Link to comment
Share on other sites

Tā ir, Apple ir vienīgais, kurš māk uztaisīt labu laptopu. Ar to es domāju, build quality, svars, izmērs, klaviere, ekrāns, veiktspēja, baterija. Protams, dzelžu ziņā labāku un lētāku var atrast win laptopu. Bet tiem parasti ir ļurīgi korpusi, ļurīgas klavieres, 2h baterija, 4kg svars un ar to ir kauns iziet cilvēkos

Link to comment
Share on other sites

Developeriem vispār baigi aktuāli laptopi? Vienīgais gadījums, kad ņemu līdzi laptopu ir, kad gribās kādu filmu laukos noskatīties :) Savādāk pie galda visu laiku dūc...

Atkarīgs no dzīvesveida. Man visu laiku likās, ka es ar laptopu braukāšu apkārt un strādāšu, kur pagadās. Bet tā nenotika. Tiesa, tūliņ mēģināšu laboties. :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...