foxsk8 Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 Arī šād un tad gan sieva, gan radi saka, kas tev nekait, vari no mājām strādāt, alga arī laba, kaut man tā būtu. Es viņiem saku, ka šāds darbs agrāk vai vēlāk arī piebesī un es saku, es būtu gatavs kaut vai 2 ned vai mēnesi apmainīties vietām ar darbiem, ka dažreiz gribās arī ko citu padarīt. Vēl arī atskan šāda frāze, nu tev tur tik forši viss iet, ka es jau varētu gulēt mājās un audzēt taukus :D, tas ir, lai es tā kā muļķīs pa kodiem buros 24H dienā. Radiem saku, nu ja tev ir 10 gadi lieka laika, un esi sākumā gatavs kādu gadu, divus pārtikt no akmeņiem, tad jau var arī mācīties. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasspars Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 Taviem radiem ir pilnīga taisnība! Programmētājs darbs ir pats labākais :) Ja gribi izkustēties aizej uz sporta zāli 3x nedēļā, nevajadzēs mainīties ar darbiem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 (edited) @ieleja - nē, tu teici, ka tu nesaproti, nevis, ka liekas neērts veids. Ir būtiska atšķirība. @xPtv45z - es savus programmēšanas pamatus daļēji apguvu no tiem Java tutoriāļiem, uz kuriem linku nesen iepostoju vienā topikā: http://php.lv/f/topic/22139-rīgas-valsts-tehnikums-programmēšana/?p=176662 Tiesa, daļu no tā es jau biju iemācījies pašmācības ceļā un daļēji vienkārši apstiprināju savas aizdomas, bet tomēr. Tāpat arī es iemācījos pamatus AngularJS ar šo kursu: https://www.codeschool.com/courses/shaping-up-with-angular-js Šāda formāta kursi, imho, ir perfekts veids, kā mācīties pamatus/intermediate lietas kaut kādā jomā. Man ir tieši pretēji ielejai - es nestādos priekšā mācīties programmēšanu no grāmatas. Tas man būtu DRAUSMĪGI GARLAICĪGI! @foxsk8 - +1 par darba apmaiņu. Radi gan var iet iesālīties :D Lai pamēģina pašmācības ceļā kaut ko iemācīties, un tad uzreiz citu dziesmu dziedās. Edited March 30, 2015 by jurchiks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 Tak programmēt var iemācīties vienas nakts laikā! (Kopā ar pingvīniem Antarktīdā) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-remit Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 Var iedot izlasīt veco labo Pēci Beisikāni. Ja būs vēl interese pēc grāmatas izlasīšanas, ir vērts kaut ko mācīt tālāk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 Domāju, ka metode varētu būt šāda: neliels praktiskais kurss ar pamatiem, sākot no koda, kurš summē 2 skaitļus, beidzot ar tādu, kurš jau kaut kādu ciklu veido un izmanto funkciju. Tad jau jāskatās, ja būs interese, jautājumi nāks un varēs ieteikt kādu grāmatu. Varēsi nopirkt sievai MacBook un iPhone un viņa varēs uzrakstīt aplikāciju, kuru nopirks miljons mammas visā pasaulē. :D Manuprāt, pirmais ir praktiski, elementāri uzdevumi, kas ļauj sajust, ka kaut kas notiek... Ja tas neaizķer, ja ir vēlme pēc statusa, un mācīšanās ir piespiedu kārtā, nekas labs tur nesanāks. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ieleja Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 @jurchiks - nav atšķirības, jo esmu pamēģinājis, man tas liekas neērti un es nesaprotu kā kaut ko var iemācīties, ja kāds gīks nazālā balsī boksterē, kaut ko bakstās savā mazliet nefokusētajā ekrānā Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 >ja kāds gīks nazālā balsī boksterē, kaut ko bakstās savā mazliet nefokusētajā ekrānā slikts piemērs gadījās... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 Sliktas kvalitatātes ir lielākā daļa video youtubā par šo tēmu. Turpretī lynda un tml. avoti (maksas vai torrenti) ir ļoti kvalitatīvi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts