JazMan Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 darba_sludinajums_PHP_25_03_2015.pdf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 Cik Stenderā piķo? Komandējumi uz Ķīnu un Emirātiem arī ir? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemito Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 Samaksu par darbu nepiedāvājat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeCode Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 Intervijas laika jāizvēlas samaksu saņemt Y bumbās vai X ziepēs =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasspars Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 Manuprāt interesanta vieta, kur strādāt, jo apkārt būs pavisam citas jomas speciālisti nevis tikai vieni programmētāji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 Un visi tevi sauks par "programmētāju"... :) Kolēģi soctīklos rakstīs "Redz kur es, Laine, Artūrs" un komentāros "Ā, tas ir mūsu programmētājs." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 Un visi tevi sauks par "programmētāju"... :) Kolēģi soctīklos rakstīs "Redz kur es, Laine, Artūrs" un komentāros "Ā, tas ir mūsu programmētājs." :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasspars Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 Un visi tevi sauks par "programmētāju"... :) Kolēģi soctīklos rakstīs "Redz kur es, Laine, Artūrs" un komentāros "Ā, tas ir mūsu programmētājs." tev kauns par to, ka esi programmētājs? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ieleja Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 "parastiem" cilvēkiem tas ir sinonīms "mūsu meža dīvainītis" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasspars Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 Es tik paprasīju vai viņam kauns, ka programmētājs. Neņem tik ļoti pie sirds! Ar humoru man viss ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted March 29, 2015 Report Share Posted March 29, 2015 (edited) Godīgi prasīji – godīgi atbildēšu. Mazliet ir. Neskatoties uz to, ka esmu apmierināts, pašam patīk, ir daudz ļoti interesantu cilvēku, iespēju, projektu (arī daudz neinteresantu), reizēm jūtu tādu kā nievājošu attieksmi vai neizpratni un ietekmējos no stereotipiem. Atkarīgs no sabiedrības – dažreiz ir tādi, kuri respektē vai izturas vienaldzīgi, tomēr pārsvarā sastaptie cilvēki, uzzinot, ka esmu programmētājs, sāk stāstīt tādas kā dīvainas lietas par sastaptajiem programmētājiem darbā vai starp draugiem. Katrā ziņā, necenšos atspēlēties ar uzspēlētu pretreakciju. Līdzīgi ir arī, piemēram, tw lietotājiem. Ir, kas uzzinot, ka esi twitterī, skatās kā uz dīvainu. Vai, ja filmē ielas vidū, vai taisi selfijus, utml. Man tas šķiet tik dīvaini... Tāda kā pretošanās kaut kam, kas neietilpst banālos rāmjos. Bet tas sākotnējais bija domāts tikai kā novērojums. :) Līdzīgi jau ir arī, piem., ar grāmatvežiem. Vai ir kādi ieteikumi? Edited March 29, 2015 by Mr.Key Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 tev kauns par to, ka esi programmētājs? Jā, man dažreiz parādās tāda kā kauna sajūta par to, ka esmu gudrāks un labāks pār visiem pārējiem, bet tad es saprotu, ka tā ir tikai viņu pašu vaina, ka viņi nav tik lieliski, un tas pāriet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 @Kavacky - buuuuurn :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts