Jump to content
php.lv forumi

Vakance PHP programmētājam


DarbaGuru.lv

Recommended Posts

Alga nav liela, bet nav arī maza.

 

Katrā ziņā, šeit tā ir norādīta un tas jau ir ļoti pozitīvi, jo ietaupās gan to cilvēku laiks, kas tēmē uz kaut ko vairāk, gan to, kas tēmē tieši uz šo algu.

 

Ja tas kādam palīdz – man alga ir lielāka, bet ne īpaši.

 

P.S. Zinu, ka pamatskolas klasesbiedri Norvēģijā un UK nopelna stipri vairāk, neskatoties uz to, ka dzīvojās pa policijas iecirkņiem un minimālās sekmes pievilka skolotāju žēlums, lai nebūtu jāizmet no skolas.

Edited by Mr.Key
Link to comment
Share on other sites

1000 EUR nedēļā, tas ir 4000 EUR mēn. Ņemot vērā EUR kritumu, pirms gada tas būtu 2800 EUR jeb 2000 LVL, kas skaitījās gana laba, bet tik un tā vidēja, ne lielā gala alga.

Es pats personīgi pašlaik nestrādāju algotu darbu, jo darbojos savā startupā, bet paziņa, kurš strādā remotā kompānijai, kura nav eirozonā, pēdējā gada laikā saņēma 30% algas pieaugumu atbilstoši eur kursa kritumam. Tā kā diezgan daudzas LV IT kompānijas arī eksportē nozīmīgu daudzumu savu produktu ārpus eirozonas, tad arī LV kompānijām viennozīmīgi būs jāceļ algas, jo savādāk zaudēs programmētājus tām kompānijām, kuras cels, vai ir jau pacēlušas.

Protams, tava pļāpāšana ir skaista, bet kopumā jāpiekrīt par to, ka tie, kas pelna USD, šobrīd ir ļoti lieli ieguvēji. Jāsaka, ka es tagad ļoti gribētu strādāt remotā uz USA. :) Ciparu izmaiņas ir milzīgas. Cits jautājums, kā tas ir ilgtermiņā. Kursa sakarā it kā tas, kas notiek tagad, ir tas pats, kas ASV pirms pāris gadiem. Respektīvi, ekonomikai gūstot vajadzīgo grūdienu, kursam vajadzētu atnākt atpakaļ.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...