nemakuphp Posted March 14, 2017 Report Share Posted March 14, 2017 1 hour ago, NMY said: Es esmu viens no tiem retajiem, kurš latviešu garumzīmes raksta ar "Alt Gr" taustiņu. Rakstot garo ā man iekrāsojas viss Replay teksts un nākošais Character nafig nodzēš visu. ;( please fix! Šodien viņi izlaida 4.1.19 versiju, kur tam vajadzētu būt safixotam. Atliek vien sagaidīt, kad te tiks uzlikta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurgenzz Posted March 15, 2017 Report Share Posted March 15, 2017 hm, man garumzīmes ar `alt gr` strādā normāli, bet `ctrl+a` nešancē vispār Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted March 16, 2017 Report Share Posted March 16, 2017 Izskatās, ka tagad ir salabojuši, man tagad arī strādā normāli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Val Posted July 28, 2017 Report Share Posted July 28, 2017 Tad kāds ir risinājums tikt vaļā no defaultā "Sort by votes"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roze Posted July 29, 2017 Report Share Posted July 29, 2017 21 hours ago, Val said: Tad kāds ir risinājums tikt vaļā no defaultā "Sort by votes"? Ir jā, bet .. IPB eksistē vairāki foruma veidi Discussions un Questions pirmais ir tipa parastais / otrais ir kur it kā tēmas uzsācējs uzdod jautājumu, tad kāds atbild un pārējie vēl papildus var vertēt tās atbildes un tad viņas kārtojas pēc tā. Bet nu cik šķiet to var nomainīt tikai foruma settingos un nekādi lietotāja settingi to neoverraido (vismaz neesmu redzējis nekur), kā arī, cik izskatās, nesaglabājas tas, ja manuāli norādā Sort by .. Man personīgi patīk standarta variants bez kaut kādas balsošanas, attiecīgi vislaik jāspaida uz 'Date', kā citiem - nezinu ... Varbūt jauztaisa foruma aptauja, tad paskatīties par ko nobalso vairākums un tad var pārslēgt vai atstāt kā ir. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted July 31, 2017 Report Share Posted July 31, 2017 Besī ka visu laiku jāsāk ar "Sort by date". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roze Posted July 31, 2017 Report Share Posted July 31, 2017 38 minutes ago, daGrevis said: Besī ka visu laiku jāsāk ar "Sort by date". Šķiet, ka visur samainīju .. ja kaut kur vēl rādās vai taisni otrādi - vajag tomēr to "balsošanu" - sakiet .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted July 31, 2017 Report Share Posted July 31, 2017 Paldies! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted August 4, 2017 Report Share Posted August 4, 2017 Kaut kas sakarīgāks. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted August 4, 2017 Report Share Posted August 4, 2017 Man patīk jaunais izskats. Vienīgais vajadzēja vēlreiz ielogoties. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasspars Posted August 4, 2017 Report Share Posted August 4, 2017 Roze, paldies, šitā ir labāk! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMY Posted August 7, 2020 Report Share Posted August 7, 2020 Kādas atsauksmes par Invision forumu? Atverot viņu mājaslapu ir kkāds clusterfuck ar opcijām. Cik maksā un kur dabūt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laacz Posted August 7, 2020 Author Report Share Posted August 7, 2020 2 minutes ago, NMY said: Kādas atsauksmes par Invision forumu? Atverot viņu mājaslapu ir kkāds clusterfuck ar opcijām. Cik maksā un kur dabūt? https://invisioncommunity.com/buy/self-hosted/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMY Posted August 12, 2020 Report Share Posted August 12, 2020 On 8/7/2020 at 1:49 PM, laacz said: https://invisioncommunity.com/buy/self-hosted/ Paldies par atbildi. Suite Core $100 Calendar FREE Forums $100 Pages $100 Gallery $75 Downloads $75 Blog $75 Commerce $100 Total $625 Cik daudz no tā visa ir nepieciešams forumam? Cenšos apsvērt variantus projektam, kuram vajag savu forumu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laacz Posted August 12, 2020 Author Report Share Posted August 12, 2020 PHP.lv ir IPS Community Suite tikai ar forumiem. Pēc iegādes tie ir 25$ katrus sešus mēnešus (50$ gadā). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts