laacz Posted February 16, 2017 Author Report Share Posted February 16, 2017 Avatāri salaboti. @foxsk8, @Val Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-remit Posted February 17, 2017 Report Share Posted February 17, 2017 Nevar kaut kā uzlikt, lai posti nesortējas pēc plusiem un mīnusiem, bet pēc datuma? Diskusija īsti vairs nav iespējama, tikai īsi atbildēt Stackoverflow stilā. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaxc Posted February 17, 2017 Report Share Posted February 17, 2017 Jaunajos topikos pie pirmās atbildes jābūt šādai opcijai. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted February 17, 2017 Report Share Posted February 17, 2017 Un kurk palicis mans avatars? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted February 17, 2017 Report Share Posted February 17, 2017 (edited) 3 hours ago, aaxc said: Jaunajos topikos pie pirmās atbildes jābūt šādai opcijai. Šitais nesaglabājas un arī nevar nekur profila setingos uzlikt default sort by date, katrā topikā katru reizi ar roku jāliek. Also, kāda velna pēc Alt+A (ā) ieselekto visu šitā lauka contentu? Priekš tam ir Ctrl+A paredzēts. Šo tekstu rakstot, reizes desmit nācās spiest Undo, lai dabūtu atpakaļ sevis uzrakstīto, jo negribot ieselektoju visu un sāku pārrakstīt. Edited February 17, 2017 by jurchiks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemakuphp Posted February 17, 2017 Report Share Posted February 17, 2017 15 minutes ago, jurchiks said: Šitais nesaglabājas un arī nevar nekur profila setingos uzlikt default sort by date, katrā topikā katru reizi ar roku jāliek. Also, kāda velna pēc Alt+A (ā) ieselekto visu šitā lauka contentu? Priekš tam ir Ctrl+A paredzēts. Šo tekstu rakstot, reizes desmit nācās spiest Undo, lai dabūtu atpakaļ sevis uzrakstīto, jo negribot ieselektoju visu un sāku pārrakstīt. Alt + A ir viņu bugs, solījās nākamajā relīzē izlabot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted February 17, 2017 Report Share Posted February 17, 2017 Tas ka netiek sortēts hronoloģiskā secībā ir bullshit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted February 18, 2017 Report Share Posted February 18, 2017 Ar koda bloku ir kaut kāds debīlisms - atverot, nevar neko ne ierakstīt, ne iepeistot ar klaviatūru, ja vien pirmais simbols nav "<", jo defaultā stāv syntax highlighting = HTML, un viņš, acīmredzot, kaut kāda velna pēc enforcē sintaksi. Ja nomaina sintaksi vai iepeisto kaut ko caur right-click, tad aiziet un var drukāt, ko grib, bet tas, ka pašā sākumā neļauj normāli rakstīt kodu, ir reāli pasisti. Defaultā vispār syntax highlighting vajadzētu būt None, nevis HTML. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-remit Posted February 18, 2017 Report Share Posted February 18, 2017 On 2017.02.17. at 7:33 PM, aaxc said: Jaunajos topikos pie pirmās atbildes jābūt šādai opcijai. Un, ja es gribu ieiet topikā caur "Unread content", ņemot vērā, ka tā poga jāspiež katru reizi? Protams, var jau url pielabot manuāli, bet, ja gadījumā ir kāds globāls foruma iestatījums, lai noklusētā kārtošana būtu pēc datuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurgenzz Posted February 18, 2017 Report Share Posted February 18, 2017 jā, es arī eju caur "unread content" un tad katrā tēmā jāmaina uzstādījumi :/ not cool, it sevišķi, ja tēmu pirms tam neesmu lasījis un tikai pie 3-4 komentāra saprotu, ka kaut kas ar secību nav ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ieleja Posted February 20, 2017 Report Share Posted February 20, 2017 tad tam noklusētajam šķirojumam pēc balsojuma nav globāla risinājuma? varbūt labāk tad vispār atslēgt šo kluso kašķēšanās/draudzēšanās sistēmu, var jau pateikt ko domā tiešā tekstā, nevis spaidot mīnusiņus vai plusiņus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roze Posted February 20, 2017 Report Share Posted February 20, 2017 2 hours ago, ieleja said: varbūt labāk tad vispār atslēgt šo kluso kašķēšanās/draudzēšanās sistēmu, var jau pateikt ko domā tiešā tekstā, nevis spaidot mīnusiņus vai plusiņus +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted February 22, 2017 Report Share Posted February 22, 2017 On 2/20/2017 at 4:05 PM, ieleja said: tad tam noklusētajam šķirojumam pēc balsojuma nav globāla risinājuma? varbūt labāk tad vispār atslēgt šo kluso kašķēšanās/draudzēšanās sistēmu, var jau pateikt ko domā tiešā tekstā, nevis spaidot mīnusiņus vai plusiņus On 2/20/2017 at 6:50 PM, Roze said: +1 :(((( Es jau samīnusoju tik daudz... Viss darbs vējā... :(((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted February 22, 2017 Report Share Posted February 22, 2017 Even better. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMY Posted March 14, 2017 Report Share Posted March 14, 2017 On 2/22/2017 at 9:10 PM, jurchiks said: Even better. Es esmu viens no tiem retajiem, kurš latviešu garumzīmes raksta ar "Alt Gr" taustiņu. Rakstot garo ā man iekrāsojas viss Replay teksts un nākošais Character nafig nodzēš visu. ;( please fix! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts