Jump to content
php.lv forumi

Bezmaksas īstermiņa hosti, kas strādā?


qwerty

Recommended Posts

Ja ir nedaudz zināšanas pašam (t.i. nav nepieciešams, ka viss jau ir uzlikts un php/webserveri/db var nokonfigurēt pats), tad par pamēģināt palīst piemēram zem Amazons AWS free tier http://aws.amazon.com/free/..

Pa lielam googlee var ierakstīt 'free vps' un ir diezgan daudz servisi, kas zemākās konfigurācijas instances piedāvā bez maksas.

 

Par gatavām platformām vairāk nemācēšu teikt.. kas nāk prātā ir piem. Googles App Engine https://cloud.google.com/appengine/ kam ir Free quotas.

Link to comment
Share on other sites

var paņemt lēto VPS. Man pašam ir 256 MB VPS par 12$ gadā jau kādus 3 gadus iet. Vairākas lapas + VPN serveris un ir diezgan stabils priekš tadas cenas. Par pedējiem 6 mēnešiem DOWNTIME 1h 32m (36 outages).
Var pameklēt lowendbox'ā, kaut vai šitais: http://lowendbox.com/blog/crissic-los-angeles-launch-openvz-servers-from-10year-for-512mb/
Tikai jāskatās atsauksmes, jo var uzrauties

 

Link to comment
Share on other sites

Microsoft piedāvā jaunajiem uzņēmējiem bezmaksas Azure cloud servisus. Piedāvājums ir uz 3 gadiem, un katru mēnesi viņi dod vismaz 115€, ko var tērēt gan uz VPS (Linux/Windows), gan uz daudz ko citu. Tagad gan, cik skatos, var kvalificēties pat uz nākamo programmas līmeni, kas ir līdz $60k gadā. Starpcitu arī Amazon un citiem cloud pakalpojumu sniedzējiem ir līdzīgi piedāvājumi, tā kā droši var papētīt.

 

Vairāk info: Microsoft BizSpark

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...