Blitz Posted January 14, 2015 Report Share Posted January 14, 2015 Nav tā kā ļoti neērts deployment process? IDE uz windows/linux/mac (ctrl+s) -> dev vide/serveris uz linux -> testēšana pēc tam kad gatavs git push no dev servera uz repo, un pec tam jau deploy kur vien vajag. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spainis Posted January 14, 2015 Report Share Posted January 14, 2015 unit test'us ar laidīsi uz dev server'a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz Posted January 14, 2015 Report Share Posted January 14, 2015 jā Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted January 14, 2015 Report Share Posted January 14, 2015 @foxsk8 - bet ja pēc tam manuāli jāapdeito komponenti, tad priekš kam vispār tādu paku instalēt? Slinkum, laid mani vaļā. @ieleja - developot uz servera pēc būtības ir nepareizi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz Posted January 14, 2015 Report Share Posted January 14, 2015 developot uz servera pēc būtības ir nepareizi. developo dev vidē, dev vide var atrasties gan lokāli gan remote kautkur citur (aka dev serveris). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted January 14, 2015 Report Share Posted January 14, 2015 Dev videi ir jābūt katram developerim uz savas kastes. Savajadzēsies tev palaist kaut kādu laikietilpīgāku sql query vai skriptu, kas rij daudz atmiņas, un visi pārējie developeri lamāsies. Nevienam tas nav vajadzīgs. Manā darbā arī tā ir, ka dev vides ir uz servera, bet es strādāju no mājām, un rediģēt failus uz servera ir nenormāli bremzīgs pasākums, es tam pat neķeros klāt. Bet par spīti tam, ka mans kontakts ar serveri ir tik, cik šad tad uzkopēt kaut kādas izmaiņas uz servera testa vides (jo man testēšana notiek vēl pirms kaut kas tiek uzkommitots!), es vienalga entās reizes esmu pieredzējis connection slowdownus, jo kāds uz servera kaut ko dara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted January 14, 2015 Report Share Posted January 14, 2015 @foxsk8 - bet ja pēc tam manuāli jāapdeito komponenti, tad priekš kam vispār tādu paku instalēt? Slinkum, laid mani vaļā.Cik bieži tu kaut ko apdeito? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted January 14, 2015 Report Share Posted January 14, 2015 @Kavacky - foxsk8 paka ir vairāk nekā gadu veca, uzreiz jāapdeito būtu... Pēc tam vienalga, bet es par konkrēto piemēru runāju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz Posted January 14, 2015 Report Share Posted January 14, 2015 Dev vide tak var but vm ar ierobezotiem resursiem katram developerim, lokāli uz pc, lokalaja tīklā vai caur internetu. Maksimali pelagota produkcijas videi, ar individuālu katra projekta konfigu. Neredzu problēmas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spainis Posted January 14, 2015 Report Share Posted January 14, 2015 Dev vide tak var but vm ar ierobezotiem resursiem katram developerim, lokāli uz pc, lokalaja tīklā vai caur internetu. Maksimali pelagota produkcijas videi, ar individuālu katra projekta konfigu. Neredzu problēmas. Whatever is the question, answer is docker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mangarsocepumi Posted January 17, 2015 Author Report Share Posted January 17, 2015 xampp man aiziet, bet verot vaļā localhost viņš uzreiz automātiski aiziet uz http://localhost/xampp/kapēc tā? un arī direktorija, kur jāliek php faili man nav zināma, wampā tāda www, šeit nezinu, kur, palīdzību lūdzu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdgarsN Posted January 17, 2015 Report Share Posted January 17, 2015 (edited) xampp man aiziet, bet verot vaļā localhost viņš uzreiz automātiski aiziet uz http://localhost/xampp/kapēc tā? un arī direktorija, kur jāliek php faili man nav zināma, wampā tāda www, šeit nezinu, kur, palīdzību lūdzu. 1) /xampp/htdocs/ ir mape, kura ir piesaistīta lokālajam hostam, jeb tā ir tā pati tevis minētā "www" mape. 2) iekš šīs mapes būs index.php fails, kurā notiek redirect uz localhost/xampp/ Edited January 17, 2015 by EdgarsN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mangarsocepumi Posted January 17, 2015 Author Report Share Posted January 17, 2015 Paldies, tagad viss ir skaidrs, bet ja gribu savienot html/css failus ar php tad html/css failiem arī jābūt htdocs mapē? Un, kas labāks xampp vai wamp vai tas katra paša ziņā, kurā vieglāk darboties? un vai ir tādi plusi vai mīnusi, kas ir vienam, bet nav otram? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plutons Posted January 17, 2015 Report Share Posted January 17, 2015 Visām daļām ( css, js, php, html utt) jābūt tajā mapē Pēc personīgās pieredzes abi divi ir ok, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziedinjsh Posted January 22, 2015 Report Share Posted January 22, 2015 Personīgi man liekas, ka xampp ir labāks, jo wamp mēdz niķoties Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts