briedis Posted January 26, 2015 Report Share Posted January 26, 2015 Piespiedu socializācija ir tikai tad, ja tu dari kaut ko, kas tev nepatīk, kas jau pamatā ir nepareizi. Ja tu esi darbā un vidē, kura tev tīk, nekāda piespiedus nav. Jap! Esmu sevi vairākas reizes pieķēries pie domas, ka man nekas nav pret pirmdienām, jo man pat patīk iet uz darbu :) It's no the mondays, it's your job that sucks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasspars Posted January 26, 2015 Report Share Posted January 26, 2015 Jūs esat vergi, mostieties! Sistēma jūs ir aprijusi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-remit Posted January 26, 2015 Report Share Posted January 26, 2015 Es, kā arī gan jau daudzi citi, to nespēj, vai ir par slinku. Strādājot mājās totāli sačakarējas režīms - strādājam naktīs, guļam dienās, nespējam sevi gana motivēt, kā arī pēc darba beigām, tu tāpat atrodies "darbā". Strādāju mājās jau labu laiku, strādāju dienās. Ja strādāju vakaros, tad tas ir papildus darbs. Nodalu strādāšanu no atpūtas bez problēmām - pie darba galda neatpūšos, kad beidzu strādāt, esmu "mājās", nevis "darbā". Agrāk, kad strādāju dažā labā firmā, no kurām viena bija saistīta arī ar dr.lv, vakaros mājās mēdzu strādāt gan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted January 26, 2015 Report Share Posted January 26, 2015 Kas kuram labāks atkarīgs no vērtībām. Jums kādam ir bērni? Cik bieži un daudz viņus redzat ikdienā? Kā nododiet savas zināšanas, vērtības un dzīves pieredzi tālāk? Vai uzticat to visu citiem cilvēkiem un pašiem īpaši tas neinteresē? 8h darba diena birojā, ja vēl gribi nodarboties ar kādu sportu vai vēl ko citu, atstāj pavisam maza laika ģimenei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted January 26, 2015 Report Share Posted January 26, 2015 Nē, Codez, mēs visi dzīvojam ozola mucās, caur spundi barojamies un uz pasauli lūkojam, tu vienīgais mums tāds, izcilnieks visās jomās padevies, skolots, ar dzīves pieredzi un vērtībām. ಠ_ಠ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty Posted January 26, 2015 Report Share Posted January 26, 2015 Codez, es bieži brīnos, kur tu tāds esi padevies. Bet tas nav uzbrauciens, tas ir izbrīns. Cik nācies lasīt diskusijas, tu spēj izcelties programmēšanā, ekonomikā, fizikā, bioloģijā, ķīmijā, matemātikā, pedagoģijā.. Nu nopietni, kā? Cik tev gadu, kādu skolu (un vai vispār) tu esi beidzis? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted January 26, 2015 Report Share Posted January 26, 2015 (edited) Tas tāpēc, ka patiesībā Codez ir Kal-El no planētas Kriptons, plašāk pazīstams arī kā Klarks Kents, aļa Supermens. ಠ_ಠ... P.S. Man arvien biežāk Codez sāk atgādināt Ob1 Edited January 26, 2015 by F3llony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasspars Posted January 26, 2015 Report Share Posted January 26, 2015 Tak atzīstat, ka jums skauž codez mindsets. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxsk8 Posted January 26, 2015 Report Share Posted January 26, 2015 Kas kuram labāks atkarīgs no vērtībām. Jums kādam ir bērni? Cik bieži un daudz viņus redzat ikdienā? Kā nododiet savas zināšanas, vērtības un dzīves pieredzi tālāk? Vai uzticat to visu citiem cilvēkiem un pašiem īpaši tas neinteresē? 8h darba diena birojā, ja vēl gribi nodarboties ar kādu sportu vai vēl ko citu, atstāj pavisam maza laika ģimenei. Jā vai nu sēdi mājas un klausies kā sīkais tev pie auss brēc, stumda, bīda, neļauj strādāt, nu kamēr maziņš, bērnudārzā nejiet, vot tas gan ir reāls mīnuss strādāt no mājām. Bet nu reāli 8 stundas offisā, sīkie no rīta dārziņā, vakarā visi mājās, ja tev ir treniņš, nu tad tā jau ir tava brīva griba, kur darbs teorētiski nav vainīgs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted January 26, 2015 Report Share Posted January 26, 2015 Codez, es bieži brīnos, kur tu tāds esi padevies. Bet tas nav uzbrauciens, tas ir izbrīns. Cik nācies lasīt diskusijas, tu spēj izcelties programmēšanā, ekonomikā, fizikā, bioloģijā, ķīmijā, matemātikā, pedagoģijā.. Nu nopietni, kā? Cik tev gadu, kādu skolu (un vai vispār) tu esi beidzis? http://php.lv/f/topic/22104-k%C4%81-uzlabot-dom%C4%81%C5%A1anas-sp%C4%93jas/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted January 27, 2015 Report Share Posted January 27, 2015 Bet tas nav uzbrauciens, tas ir izbrīns. Cik nācies lasīt diskusijas, tu spēj izcelties programmēšanā, ekonomikā, fizikā, bioloģijā, ķīmijā, matemātikā, pedagoģijā.. Nu nopietni, kā?Lielākā daļa cilvēku Latvijā, kuri pārsvarā ir gudrāki par visiem citiem pārsvarā pilnīgi visās jomās, iet caur Rīgas Valsts 1. ģimnāziju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted January 27, 2015 Report Share Posted January 27, 2015 Es neesmu mācījies R1Ģ, bet tas tiesa - daudzi talantīgie iet uz turieni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted January 27, 2015 Report Share Posted January 27, 2015 (edited) @briedis >patīk, ka ir stabili ienākumi Please. Te neiet runa par freelance. P.S. kāpēc nevingroji kopā ar pārējiem? Edited January 27, 2015 by jurchiks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts