Jump to content
php.lv forumi

Vakances Draugiem uzņēmumu grupā


Kaklz

Recommended Posts

Paldies par atbildēm. 

 

2. Iesūtīju informāciju par to, ka vajadzētu sistēmai domubiedros izveidot spam filtrāciju pēc visiem šiem te pelni internētā atsēgas vārdiem, lai nevar šādas krāpnieciskās shēmas izveidot, kur tiek viltoti konta nr, un stāstītas visādas muļķības, veidotas piramīdas, utt... esmu par šo lietu rakstījis, bet tā arī neviens nav atbildējis

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Varbūt pilnīgi beztēma (un pilnīgi nesaistīta ar draugiem grupu), bet..

 

Parasti programmētājam ir kaut kāds workstations, kurā viņš ikdienā strādā (operētājsistēma un teksta editors). Vajadzības gadījumā varētu strādāt arī pie kā cita, bet 99% laika parasti pavada vienā vidē.. Es piemēram ikdienā strādāju ar Ubuntu un Atom, bet, ja vajag, varu piesēsties pie Windows 7 ar Sublime textu.

 

Bet mainot darba vietu (ofisu) parasti tiek mainīts arī dators, pie kā cilvēks strādā. Nu man tā bijis kādas reizes 3, nekāda mega pieredze nav, bet tomēr. Un tad situācija ir kā nu kur. Piemēram, ja esmu Linux pro un ikdienā gribu strādāt ar Ubuntu un Atom editoru, bet darba vietā ir kaut kādi tīklā saslēgti datori, kas refreshoti no viena iso faila, un tur ir piemēram windows 7 ar sublime text vai phpstorm, tad esmu neapmierināts.

 

Vai arī manam kursa biedram, kurš bija redzējis tikai Windowsu, pirmajā prakses dienā bija jāsēžas pie crunchbanga.

 

Ar kādiem variantiem šīs lietas risināšanā jūs esat sastapušies? Vienreiz man piedāvāja stiept savu portatīvo no mājas līdzi katru dienu, bet tas tomēr ir tāds meh..

Link to comment
Share on other sites

Ar kādiem variantiem šīs lietas risināšanā jūs esat sastapušies? Vienreiz man piedāvāja stiept savu portatīvo no mājas līdzi katru dienu, bet tas tomēr ir tāds meh..

Viss atkarīgs no uzņēmuma IT politikas t.i. atkarībās no tā cik tā ir ierobežojoša vai brīva:

 

1. Vari izvēlēties pats savu darbavietas aprīkojumu/programmatūru/ekosistēmu.

2. Ir iespējas ņemt līdzi savu portatīvo (ir, piemēram, uzņēmumi, kas aizliedz savā (iekšējā) tīklā patvaļīgi pieslēgt jaunas iekārtas).

3. Ir iespējas lietot savu personīgo "mājas" aparatūru ar attālinātu pieslēgumu (Windows Terminal Services, Remote Shell (Xwin) utt)

4. Ir iespējas strādāt attālināti pieslēdzoties uzņēmuma tīklam/resursiem (VPN).

5. Jāiztiek ar to, kas iedots ..

Link to comment
Share on other sites

Bet jautājums jau ir tieši par draugiem.lv...

 

Es sēžu pie win7, ir kas sēž pie ubuntu, ir arī citi, kas sēž pie mac'iem. Ir cilvēki, kam viens liels monitors, ir kam divi monitori. Beņķi ērti, galdi pietiekami lieli (es kaut kā tā sēžu: http://dra.lv/gPWcmW )

Softu lietojam kāds nepieciešams. Visi (nezinu, kas lietotu ko citu) lietojam phpstormu. Dažiem ir fotošops, bet tas jau principā koderiem nav vajadzīgs. Pārējais opensource. Ja kādu maksas progu tiešām vajag, noteikti var ko sarunāt.

Link to comment
Share on other sites

Codez pasaule ir ideāla, viņš pats spēj ar sevi perfekti tikt galā, pats samenedžēt savu laiku, nodokļus, utt :)

 

Es, kā arī gan jau daudzi citi, to nespēj, vai ir par slinku. Strādājot mājās totāli sačakarējas režīms - strādājam naktīs, guļam dienās, nespējam sevi gana motivēt, kā arī pēc darba beigām, tu tāpat atrodies "darbā".

 

Vienkārši katram savādāk. Man, piemēram, patīk strādāt ofisā (agrāk to darīju no mājām), patīk, ka aizejot mājās, varu atslēgties no darba, patīk, ka ir stabili ienākumi, nav jādomā par veselības apdrošināšanās, pat pusdienām.

 

Tā kā, katram savs.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...