l27 Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 (edited) Specializējos WEB bāzētu uzņēmumu informāciju sistēmu izveidē. Ir pieredze darbā ar dažādu profila uzņēmumiem: transports konteineru pārvadājumi kuģu operātori grāmatvedības norēķinu kartes juridisko tekstu apstrāde Ir izveidots framework uz Yii ātrai un kvalitatīvai sistēmu izveidei. Piemēru var apskatīt: atv.weberp.lv janis janis Sistēmas tiek veidotas no esošiem moduļiem, kurus nepiciešamības gadījumā papildinu, vai taisu jaunus. Varu arī palīdzēt uzsākt jaunas sistēmas izveidi un visu atdot klienta speciālistiem, lai tālāk paši veido un uztur sistēmu. Kontakti: www.weberp.lv/location/ Edited January 7, 2015 by l27 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 Specializējos Vēl viens... Nepietiek jau ar visādiem Pjotru kantoriem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 Tā to vārdu latviešu valodā lieto. Kas tev nepatīk? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
l27 Posted January 7, 2015 Author Report Share Posted January 7, 2015 (edited) Vēl viens... Nepietiek jau ar visādiem Pjotru kantoriem... Man nav nekāda sakara ar visādiem Pjotra kantoriem. Edited January 7, 2015 by l27 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 Tā to vārdu latviešu valodā lieto. Kas tev nepatīk? Es pilnīgi noteikti kļūdos, bet specializēties -ējos, -ējies, -ējas, pag. -ējos; refl.1. Iegūt speciālas zināšanas, iemaņas, prasmes kādā darbības nozarē, kļūt par speciālistu; sākt darboties kādā darbības nozarē. 2. Refl. → specializēt (2); tikt specializētam. konkrētajā kontekstā ar nozīmi de-facto. Kavacky, atverot to jama risinājumu, Tu man gribi teikt, ka jams ir specializēts konkrētajā darbības virzienā? Es domāju, ka tālu no tā. Tāpēc arī Pjotra kantoris. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 (edited) Nu gan atradi problēmu! Ģēnijis. Vunderkinds. Es tiešām atradu problēmu. Ļauj paskaidrošu - es ar corporate IS izstrādi nodarbojos, ko, no kaut kāda 2008. gada? Es vēl neesmu speciālists. Pat tuvu ne. Patiesību sakot, katra IS kādā konkrētā nozarē man ir jauns tāzera šāviens kājā un katru reizi pieķeroties kaut kāda konkrēta kantora sistēmas izstrādei es jūtos kā pirmajā skolas dienā, jo katrs keiss kas nav regulēts ar likumu (pat ja ir, arī neglābj) ir unikāls. Un te nu mēs nonākam līdz lielākajai problēmai konkrētajā nozarē - pēkšņi kaut kur no velns zina kurienes parādies tāds Tu, kas momentā kaut kur "specializējas", lai gan realitātē mani māc šaubas vai tu maz īsti saproti kas katrā no tajām nozarēm vispār vārās, sāc bāzties visādos sludinājumu dēļos, dempingo cenas, taisi savus "solutions" un kaut kādas figņas, un tad tiem, kas reāli ar to nodarbojas, un kaut ko tiešām no tā arī jēdz velk galus, jo ir saražoti šādi Pjotru kantori uz katra stūra. Es ne vārda neteiktu, ja tu būtu puslīdz godīgs un pateiktu kaut ko no līnijas, "strādāju ar to un to, esmu uztaisījis to un to, ir tāda un tāda pieredze un plānoju darboties tādā un tādā štellē. Pieredzes vēl pamaz bet esmu uzņēmīgs un im gettin' shit done". Lai būtu, awesome, pat varbūt kaut ko piefīrētu no projektiem, kā tas nereti gadās. Bet tu esi speciālists... Humility is a virtue. P.S. Postus vari nedzēst. Es redzēju. Tas visu arī izteica. Edited January 7, 2015 by F3llony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
l27 Posted January 7, 2015 Author Report Share Posted January 7, 2015 Es tiešām atradu problēmu. Ļauj paskaidrošu - es ar corporate IS izstrādi nodarbojos, ko, no kaut kāda 2008. gada? Es vēl neesmu speciālists. Pat tuvu ne. Patiesību sakot, katra IS kādā konkrētā nozarē man ir jauns tāzera šāviens kājā un katru reizi pieķeroties kaut kāda konkrēta kantora sistēmas izstrādei es jūtos kā pirmajā skolas dienā, jo katrs keiss kas nav regulēts ar likumu (pat ja ir, arī neglābj) ir unikāls. Un te nu mēs nonākam līdz lielākajai problēmai konkrētajā nozarē - pēkšņi kaut kur no velns zina kurienes parādies tāds Tu, kas momentā kaut kur "specializējas", lai gan realitātē mani māc šaubas vai tu maz īsti saproti kas katrā no tajām nozarēm vispār vārās, sāc bāzties visādos sludinājumu dēļos, dempingo cenas, taisi savus "solutions" un kaut kādas figņas, un tad tiem, kas reāli ar to nodarbojas, un kaut ko tiešām no tā arī jēdz velk galus, jo ir saražoti šādi Pjotru kantori uz katra stūra. Es ne vārda neteiktu, ja tu būtu puslīdz godīgs un pateiktu kaut ko no līnijas, "strādāju ar to un to, esmu uztaisījis to un to, ir tāda un tāda pieredze un plānoju darboties tādā un tādā štellē. Pieredzes vēl pamaz bet esmu uzņēmīgs un im gettin' shit done". Lai būtu, awesome, pat varbūt kaut ko piefīrētu no projektiem, kā tas nereti gadās. Bet tu esi speciālists... Humility is a virtue. P.S. Postus vari nedzēst. Es redzēju. Tas visu arī izteica. Paldies, ka ierunajies par tēmu. Ar dažādām informacijas sistēmām strādāju no 1995 gada. Apgalvojumam, ka katrs gadījums ir unikāls, negribu piekrist. Ja Jūs māc šaubas, satiksimies, izrunāsim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 Negribi piekrist, nepiekrīti. Faktu, ka tas tā pa lielam tomēr ir tas nemaina. Satikties droši varam, tikai runāt par ko gan īsti neredzu. Visu, ko man vajadzēja redzēt es redzēju iepriekšējā topikā un tur esošajā risinājumā. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasspars Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 Kāds ir šī foruma apmeklējums? Baigā aizdoma, ka tie, kam ir nauda un vajag kaut kādu IS te nemaz nerādās Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 Felony, kad tu būsi speciālists? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasspars Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 (edited) Viņš ir toļošanas specjālists :P Edited January 7, 2015 by Kasspars Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 Šitāds hajs viena vārda dēļ... Facepalm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 Viņš ir toļošanas specjālists :P Tu nepareizi raksti. Pareizi ir vinjsj irj troljosjanjasj specjaljistsj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ieleja Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 man jau liekas, ka visai glīti, bet vienīgi tas UI tāds mazliet neveikls, datu ievadei tomēr pārāk daudz to klikšķu ar peli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
l27 Posted January 7, 2015 Author Report Share Posted January 7, 2015 man jau liekas, ka visai glīti, bet vienīgi tas UI tāds mazliet neveikls, datu ievadei tomēr pārāk daudz to klikšķu ar peli Datu ievadei ir divas fāzēs: jauns ieraksts - izmanto fromu ar normāliem ievadlaukiem ierakstu koriģēšana - izmanto editable, kas ir ērtak, neka vērt vaļā ierakstu, kā formu, meklēt labojamo lauku un submitot lielu formu. Atzīstu, ka, piemēram kontaktiformāciju personām, jaunu ierakstu varētu vadīt ievadlaukos. To plānoju tuvākā laika realizēt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts