kurbads Posted December 26, 2014 Report Share Posted December 26, 2014 Sveiki! Mani interesē tāda lieta. Ir php fails, kurā atrodas vienkārša html forma ar method="POST" un action="tas_pats_php_fails". Formā ir jānorāda vārds un uzvārds, kas ir aizpildāmi lauki, un pilsēta, kas ir jāizvēlas no dropdown saraksta. Vai ir kaut kā iespējams nosūtīt šo formu tā, lai pie pilsētas mainīgā tiktu nosūtīta kāda cita, manis izvēlēta, bet sarakstā neiekļauta pilsēta? Paldies. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Val Posted December 26, 2014 Report Share Posted December 26, 2014 Ar javascriptu parādi/paslēp papildus input lauku, atkarībā no izvēlētās pilsētas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurbads Posted December 26, 2014 Author Report Share Posted December 26, 2014 Es laikam neprecīzi uzrakstīju. PHP fails nav mans, es tur nekādas izmaiņas nevaru veikt. Bet es gribu nosūtīt datus tā, lai tur ir mana pilsēta, kura nav pieejama sarakstā. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted December 26, 2014 Report Share Posted December 26, 2014 A kā tu zini, ka tas ir PHP fails, varbūt tur aizmugurē ir Scalas programma? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurbads Posted December 26, 2014 Author Report Share Posted December 26, 2014 Adreses logā ir index.php Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasspars Posted December 26, 2014 Report Share Posted December 26, 2014 (edited) curl. Ar curl tu vari sūtīt kādus post datus vien vēlies Te ir tieši tava problēma aprunāta http://stackoverflow.com/questions/2138527/php-curl-http-post-sample-code Vēl viens variants, pat vieglāks. Saglabā to formu kā html failu. Atver teksta editorā un ieliec sev vēlamo input lauku. Atver pārlūkā un nosubmitē formu. Done Edited December 26, 2014 by Kasspars Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-remit Posted December 27, 2014 Report Share Posted December 27, 2014 Ar Developer tools pielabo to HTML formu, papildinot sarakstu, un izvēlies, kāda vērtība tev vajadzīga. Problēmas būs, ja vizuāli redzami pilsētu nosaukumi, bet ar POST tiek nosūtīts pilsētas ID. Servera pusē tavas pilsētas ID nebūs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
webi Posted December 29, 2014 Report Share Posted December 29, 2014 Interesanti, kas tās ir par lapu, ka tiek naivi cerēts, ka servera pusē netiek pārbaudīti iesūtītie dati? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziedinjsh Posted January 22, 2015 Report Share Posted January 22, 2015 Dati jau tiek pārbaudīti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts