Jump to content
php.lv forumi

Kā uzlikt lai nelogojas Notices?


Sasa

Recommended Posts

  • Replies 31
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

codez, neapšaubāmi esi gudrs cilvēks, bet nu jau sāc runāt sūdu.

Ja strādājot ar PHP cilvēks Latvijā var dzīvot, nevis izdzīvot, tad salīdzināt to ar maksimas darbu nu galīgi nevajadzētu :/

Edited by Kemito
Link to comment
Share on other sites

Muļķības, es varu atļauties visu, ko man vajag, un daudz ko no tā, ko man gribās. Tu pats neprogrammē PHP, tā kā nesāc te stāstīt citiem, kā tas ir, jo tu pats nezini.

Un Maslova piramīda te vispār ņe pri čom, visi programmētāji pēc definīcijas ir augstāk par pirmo pakāpienu, jo nav programmētāja, kuram nav jumta virs galvas vai kurš mirst badā/slāpēs.

Edited by jurchiks
Link to comment
Share on other sites

Stringi tipētās valodas kā Scala ir domātas paklausīgajie, ja valoda saka, ka te jāliek integers, tad tā arī jādara. Iekš php kodē brīvi cilvēki, ja viņš grib tur likt stringu tad tā arī var izdarīt. Protams, php vajag saprast ko dari, tāpēc kurš katrs nav spējīgs kodēt php

 

PHP ir kā sporta mašīna - skaļa, ātra, spēcīga, vien kļūda un esi beigts

Scala ir kā toyota prius - drošs, lēns, kluss, videi draudzīgs transporta līdzeklis, gribēdams nenositīsies

 

:D

Link to comment
Share on other sites

Es gan to salīdzinu tā:

PHP ir kā smiltis/dubļi ar kuriem būvē smilšu pili, vari ātri uzbūvēt kaut ko, salipināt kaut ko un tas būs kaut kam līdzīgs, šur tur var kaut kas neturēties un nobirt vai atlūzt. Stipri ierobežoti izmēri un, jo lielāku smilšu pili cel, jo vairāk problēmu ar tās saturēšanu kopā.

Scala ir vairāk kā lego kluči. Nevari kabināt, ko un kā iedomājies. Ir precīzi jāsavieno tās vietas, kuras paredzēts. Bet rezultātā iegūst daudz noslīpētāku, izturīgāku lego pili, kuru izmēros var uzbūvēt daudz lielāku, nekā no smiltīm.

Link to comment
Share on other sites

Nu jau gan āboli ar siļķēm vienā bļodā...

viena lieta ir programmēšanas valodas un vides priekšrocības, pavisam cita - cik ar to var nopelnīt!

Ja vajag dabūt freelance darbus, tad PHP varētu būt vienkāršāk, jo Scala tik daudz netiek prasīta. Savādāk ir, ja saņem pasūtījumu taisīt projektu no 0, jo tad var izvērsties un izvēlēties vidi, kurā uztaisīsi ātrāk un kura būs stabilāka uzturēšanas termiņā. Tāpat no svara, vai saņemsi nākamo pasūtījumu, ņemot vērā acīm redzamo rezultātu.

Link to comment
Share on other sites

Man liekas, ka nevis "varētu būt vienkāršāk", bet "pakaļ met". Ieliec sludinājumu ss.lv, un tev pirmās stundas laikā jau zvana ar vairākiem piedāvājumiem.

Scala ir daudz mazāks usage procents, attiecīgi arī pieprasījums tāds pats. Ja Scala būtu tikpat pieprasīta, kā PHP, es kaut vai tūlīt pārietu.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...