Jump to content
php.lv forumi

sublime min


goma smile

Recommended Posts

Es lietoju arī pluginu, kas ļauj importēt CSS izmaiņas konkrētajiem propertijiem/stiliem, kas tika labotas caur firebug. Teiksim, atveru firebug, pabīdu kko pa pikseļiem, pamainu fonta izmērsu utt, un IDE nospiežu podziņu - import, un vajadzīgie propertiji uzstādās attiecīgajās vietās.

Skan pat ļoti vilinoši - vari padalīties?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

> LESS un SASS vispār zināji ka tevi un citus ierobežo vēl vairāk?

 

Te nu gan nepiekritīšu. Mēs lietojam Sass un tas ir daudz produktīvāk kaut vai tikai dēļ iespējām kā tas ļauj kodu strukturizēt un reuseot.

 

> Ir vēl plugins, kurš māk ievilkt css izmaiņas nepārlādējot lapu. Rediģe css failu un blakus pārlūkā mainās izskats, bez lapas pārlādes

 

Jap, tā ir interesanta fīča un saucas live-reload. Grunt (un Gulp) to arī piedāvā.

Link to comment
Share on other sites

Briedi, tas css rules importers paredzēts tikai FF un Firebugam? Priekš Chrome defoltā nekas nav? 

 

Kaspar: Tu domāji livereload? Man viņš kaut kā uz 3 sublime un win ne pa kam negrib strādāt, pēc pirmā save nomainās un uzkarās, izmeklējos visādi, bet tā arī nedabuju pie dzīvības. 

Link to comment
Share on other sites

>Kāda jēga man pārlūkā skatīt css failus?

Tad ko tu rausties par minified CSS? Tevi tas neskar. Labo un-minified versiju. Neviens idiots neies minificēt oriģinālu, vienmēr ir unminified oriģināls un minified kopija.

 

>Tu nevari veidot katru fīču, propertiju, elementu, divu, kā lego kluci, kurš tavā projektā der jebkad un jebkur un ir customizējams neatkarīgi no pārējiem blokiem.

Ar to man ir bijušas tikai problēmas - ļoti īsi class names vai tādi, kuri sakrīt ar variable names, kurus lielā code base ir ārkārtīgi grūti atrast un līdz ar to nevar saprast, ko tie stili ietekmē, un vai tos drīkst droši mainīt.

Es CSS rakstu tā, ka visa hierarhija ir redzama, un tādējādi man ir 100% garantija, ka tas stils izmantojas TIKAI tajā vienā vietā, kurai viņš tika rakstīts, un ka, to mainot, mainīsies TIKAI tas, ko es gribu mainīt.

Ir pāris stili, kuri ir universāli, piemēram, kaut kādas pogas, bet tādos gadījumos tu 100% zini, ko tu maini.

 

>Tā arī tavus darbus neesmu redzējis

Par daudz dirsies, manus darbus tev neredzēt. Bet principā nav tā īsti arī, ko rādīt, jo client-side man ir ļoti maz un tas pats pārsvarā JS. Es principā 95% nodarbojos ar server-side, un tie projekti ir komerciāli, tātad kodu rādīt es tev nedrīkstu.

Edited by jurchiks
Link to comment
Share on other sites

Jums PhpStorm ir legāls - pirkts?

Es nopirku pat privāti, kaut vai haltūrām. Ja jauna darba vieta pīkst, tad lai paši raksta notepad. Vispār to pirātismu vajadzētu sākt aizmirst, tas raksturīgs Austrumeiropai!

Link to comment
Share on other sites

Ko, ko, vēlreiz? IDĒ nodarboties ar statisku resursu ģenerēšanu/minimizēšanu/whatever? Un tad jūs to kroplību arī versiju kontrolē bāžat, ja? Kam jums tas fakin continuous integration / build serveris domāts? Kam domātas visas build sistēmas un statisko resursu menedžeri? Tantei Annai? 

Devā compass watch vai analogs, visam parējam, normāli cilvēki to visu virāžu iekļauj vienā shell skriptā un palaiž akurāt kad sāk darbu. Produkcijā statiskos resursus jāģenerē ci/buildserverim vai manuāli ar to pašu šellu. 

 

Un tad pavadi pus mēnesi kamēr izfigurē kāds plugins kadam mēslam ar kadu konfigu jāsetupo lai šitādu kretīnu sadarītais spagetī atkarību murgs būtu pielaižams... 

 

Un jurčiks atkal izcēlās. Ir čali atšķirība, strādāt pie sava wp vienam, vai ar 10 frontendistiem un 30 backendistiem pie viena projekta. 

Edited by F3llony
Link to comment
Share on other sites

Un tad jūs to kroplību arī versiju kontrolē bāžat, ja?

galvu saspiedis, kāpēc kkāds ģenerēts kods vispār jāliek versiju kontrolē? Nu šajā gadījumā minimizēts, bet vispār tādu vēl likt var.

 

javascript/css minimizēts tā pat paliek plain/text

 

Tas jau ir jautājums - kā Tu organizē savu darbu, datu struktūras neliek versiju kontrolēs, labojumus - sql scriptus neliek versiju kontrolē ....

Edited by vbz
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...