Jump to content
php.lv forumi

Recommended Posts

SIA EnergyIT

www.energy.lv

www.cloudhosting.lv

 

Kompānija radīta 2009 gadā, par šo laiku mēs esam paguvuši reģistrēt preču zīmi, kļūt par dalībniekiem RIPE NCC, partneriem Microsoft kā arī citām atpazīstamām kompānijām, noslēgt līgumus ar vairākiem lieliem vairumtirdzniecības uzņēmumiem, izveidot datu centru, savākuši profesionālu komandu, kur katrs ir sava darba fanāts un vēl daudz, daudz ko citu.

 

Mēs piedāvājam:

 

VPS - Virtuālais serveris SSD

Klients izīrē vietu uz diska vai diskiem, kas atrodas uz CloudHosting serveriem, ar iepriekš saskaņotu platformu, operētājsistēmu un konfigurāciju.

 

Cenas sākot no 5 Euro

 

Linux hostings Eiropā (Latvija)

Piedāvājam izdalītu virtuālo hostingu Eiropā (Latvija). Pie mums Jūs varat izvietot savus projektus ar lielisku datu aizsardzību un konfidencionalitāti. Lietotāju ērtībai Linux Hosting darbojas divos vadības paneļiem režīmos, Cpanel un ISP Manager.

 

Cenas sākot no 2.40 Euro

 

SSL-Sertifikāti Ar apakšdomēnu atbalstu

Sertifikāti ar apakšdomēnu atbalstu izveidoti lielai līdzekļu ekonomijai, tā kā ar šī sertifikāta palīdzību Jūs varat aizsargāt neierobežoti daudz apakšdomēnu zem viena domēna, uz neierobežota daudzuma serveriem, lietojot tikai 1 IP adresi. Jums nevajadzēs iestatīd desmitiem dažādu sertifikātu, visu izdarīs viens Wildcard.

 

Cenas sākot no 66 Euro

SSL-Sertifikāti ar uzņēmuma pārbaudi

Biznesa klases SSL-sertifikātam nepieciešams apstiprināt domēna piederība, kā arī uzrādīt Jūsu uzņēmuma dokumentus. Izdošanas process aizņem aptuveni 2-3 darba dienas. Šis sertifikāts der korporatīvajām mājaslapām

 

Cenas sākot no 25 Euro

Serveru noma – izdalītais serveris

Moderns un jaudīgs izdalītais serveris (dedicated server), optimizēts jūsu biznesa vajadzībām! Jau šodien mēs esam gatavi sniegt mūsu klientiem unikālu iespēju, izvietot jebkuru interneta dizaina vai datu bāzes vadības projektu uz augstas veiktspējas un viegli pārvaldāma izdalīta servera mūsu datu centrā. Jūs nevēlaties tērēt laiku un naudu, lai nopirktu savu serveri, apmācītu tehnisko personālu ka apkalpot serveri, bet tajā pašā laikā vēlaties, individuālu serveri un lai būtu pilnīga kontrole pār to «Root» līmenī?

 

Cenas sākot no 70 Euro

Serveru izvietošana datu centrā

Jūs meklējat alternatīvu savam datu centram? Tad Jums ideāli ir piemēroti mūsu pakalpojumi serveru izvietošana (colocation) datu centrā Eiropā(Latvija). Jūsu serveris tiks ievietots mūsdienīgi aprīkotā telpā, pilnībā nokomplektētā ar jaunākajām tehnoloģijām. Ja nepieciešams, mēs varam veikt Jūsu iekārtu piegādi līdz mūsu datu centram Latvijā, no Krievijas (un ne tikai).

 

Cena par 1U 50 Euro

Pakalpojums serveru administrēšana

Serveru administrēšanas pakalpojumos iekļauts:

o    bāzes programmatūras uzstādīšana un konfigurēšana;

o    drosības politikas definēšana un ieviešana;

o    datu rezerves kopēšana;

o    Bāzes programmatūras un servera pielikumu darbības logfailu analīze;

o    Servera noslodzes monitorings lai nodrošīnātu maksimālu ātrdarbību;

o    Bāzes programatūras atjauninājumu monitorings un uzstādīšana, ražotāju rekomendācijas, lai nodrošinātu sistēmas drošību(hotfixes);

o    24/7 klientu atbalsts;

o    Nepieciešamo izmaiņu ieviešana bāzes programmatūrā, kas nepieciešamas optimālai sistēmas darbībai.

 

Cena sākot no 70 Euro

Domēnu reģistrācija un pārbaude

Domēnu reģistrācija - CloudHosting reģistrē domēnu vārdus pēc klienta pieprasījuma, un pie nepieciešamības izvieto šos domēnu vārdus uz saviem NS serveriem.

 

Cena 12 Euro

Bezmaksas pakalpojumi pārnesot datus:

Speciāli klientiem, kuri nevar pārvietot savus datus, no cita hostinga pakalpojumu sniedzēja pie mums, un dod priekšroku to uzticēt profesionāļiem, CloudHosting piedāvā pakalpojumu "Bezmaksas mājaslapas pārnešana".

 

Datu rezerves kopēšana un datu atjaunošana

Datu drošība un pareiza uzglabāšana - obligāts noteikums ikvienam projektam. Ir neskaitāmi veidi kā neatgriezniski var pazaudēt datus: iziet no ierindas cietais disks, ļaunprātīga citas personas rīcība vai netīša cilvēcīga kļūda. Tas noved pie papildus problēmām, no kurām var izvairīties. Jums vienmēr jābūt gatavam tādiem nepatīkamiem pārsteigumiem, neatkarīgi no tā, kādu tehnisko un programmatūras bāzi Jūs izmantojat. Regulāra datu rezerves kopēšana ir vienīgais veids kā pasargāt sevi no neatgriezeniska datu zuduma. Neattiecoties pietiekoši nopietni pret BACKUP funkciju, vai veicot datu rezerves kopēšanu neregulāri, resursu īpašnieks riskē zaudēt smaga darba rezultātus. Mēs varam palīdzēt izvēlēties un izveidot vienkāršu un stabilu datu rezerves kopēšanas shēmu.

 

Cena sākot no 4.24 Euro

 

Ļaujiet mums parūpēties par Jūsu biznesa datu drošību.

Pasūtiet datu rezerves kopēšanas sistēmas izveidi, ka atsevišķu pakalpojumu, vai iekļaujot abonenta apkalpošanas pakalpojumu klāstā, slēdzot līgumu par Jūsu IT infrastruktūras vai korporatīvā tīkla apkalpošanu. Ar mums Jūs nepazaudēsiet nevienu failu, un praktiski momentāli varēsiet atjaunot datus, ja kāda no iekārtām būs radījusi traucējumus sistēmā.

 

Konfigurējam, paskaidrojam, uzstādam, labojam!

Ja mūsu speciālisti apkalpos Jūsu datortehniku, tas ļaus Jums samazināt uzturēšanas izmaksas un nodrošinās netraucētu un stabilu Jūsu biroja darbību.

Visu ofisa IT infrastruktūras un personālo kompjūteru atbalsts iekļauj:

• Programmatūras un komunikāciju tīkla uzstādīšana, atjaunināšana un konfigurācija,
• Serveru, tīkla, pasta un sadarbības rīkus administrācija,
• Visu veidu IT problēmu likvidēšana,(pēc izvēles - iekārtu remontu),

• Lietotāju konsultācija,
• Palīgmateriālu uzpilde, restaurācija, nomaiņa,
• Plānotie profilaktiskie darbi
• Darba staciju uzlabošana un pārnešana: PK, telefoni, cita biroja tehnika,
• Darba staciju pieslēgšana pie drukāšanas iekārtām, АТС.

Kā daļu no tehnisko un komerciālo priekšlikumu spektra Mūsu speciālisti noformēs detalizētu pakalpojumu sarakstu klienta datoru un biroja iekārtu aprūpei Jūsu uzņēmumam.

 

 

Pilns Jūsu IT infrastruktūras audits!

 

IT sistēmu tehniskais audits

- tas ir neatkarīgs Jūsu IT infrastruktūras vērtējums un rekomendāciju izstrāde, lai paaugstinātu IT struktūras darbības kvalitāti un samazinātu ekspluatācijas izdevumus.

IT infrastruktūras inventarizācija!

 - darbu kompleks sastādot iekārtu sarakstu, optimizēt iekārtu pieslēgumu shēmu un izmantojamo programnodrošinājumu versijas atjaunināšana un uzlabošana.

 

Programmu izstrāde Jūsu biznesam!

Bieži, lai palielinātu darba efektivitāti, komandas darbu, kontroles procesa uzlabošanu, uzņēmuma vadītāji saskarās ar nepieciešamību automatizēt darba procesus. Mūsdienās tirgū ir pieejami dažādi, ja gatavi, risinājumi, ar visdažādāko funkciju un sistēmu apkopojumu. Bet piemēklēt gatavu programmu, tieši Jūsu biznesam ar visām nepieciešamajām Jums funkcijām un velmēm, ir ļoti sarežģīti. Vēl jo vairāk, integrēt jau gatavu programmu Jūsu sistēmā var izrādīties dārgāk, kā izstrādāt programmu tieši Jums. Vislabākais risinājums ir izstrādāt nepieciešamo programmu tieši Jums, nemot vērā visas vēlmes un jau esošās sistēmas īpatnības.

 

Mājas lapas izstrāde pēc Jūsu prasībām!

Mēs pieņemam pasūtījumus gan uz maziem saits-vizītkarte, gan uz sarežģītam un daudzfunkcionālam mājas lapām, piemēram plaši, starptautiski interneta veikali. Mājas lapa tiek izstradāta pēc WC3 standartiem, pēc klienta vēlmēm, izmantojot HTML5, CCS3 un jQuery programmēšanas valodas. 
Mēs piedāvājam:

  • Šablona izstrāde,
  • Šablona sadalīšana komponentos,
  • Mājas lapas programmēšana,
  • Šablona uzstādīšanu uz bezmaksas CMS,
  • Visa veida idividuālus projektus.

Mājas lapas izstrādes cena ir atkarīga no klienta vēlmēm un prasībām.

 

Kontakti:

Telefons: +371 66 66 29 69
Telefons: +371 28 32 82 28

e-mail: [email protected]

Link to comment
Share on other sites

Briedi: Šaubos vai, bet var labi nopelnīt uz citiem servisiem, kas viens ar otru ir saistīti. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Tiem kas mūs vēl nezin un nepazīst.

 

Sāksim ar to, ka mēs jau ne pirmo gadu esam tirgū un arī turpmāk būsim daudzus gadus.

Mēs oficiāli esam LIR (mēs ceram, ka Jūs zināt, kas tas ir).

( https://www.ripe.net/membership/indices/data/lv.energylv.html )

Mēs ceram Jūs zināt kas ir RIPE?

Informācija par mūsu autonomo sistēmu - https://stat.ripe.net/AS58269

Mēs ceram Jūs zināt kas ir AS?

Ja Jums ir vēl kādi jautājumi – būsim priecīgi atbildēt un palīdzēt!

Link to comment
Share on other sites

Dalība LIR un autonomā sistēma neko nenozīmē. 

 

Vēl joprojām neredzu nevienu labu iemeslu izmantot. Cenas tādas, nekādas (ir labākas un lētākas alternatīvas - dedicated vispār cena ir x3-5 no tirgus cenas), komunikācija russian-style (nē, mēs nezinām, kas ir RIPE, AS, LIR, RIR, ???, dzīvojam mucā).

 

Un visbeidzot, suddenly HTML5, CSS3 un jQuery ir programmēšanas valodas, un tie WC3 standarti, nu cmoon. 

 

Vēl mani tramīgu dara fakts, ka Lursoft darbības veidi krasi atšķiras no minētajiem. Piemēram, uzņēmums reģistrēts 2010. gadā, pieredze no 2009... Pēc darbības veidu maiņas izskatās, ka darbība reāli konkrētajā nozarē ilgst varbūt pusgadu, gadu. 

 

Quo vadis, hombre? 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Dārgie foruma lietotāji,

Jaunais gads ir gandrīz jau klāt, tapēc mēs piedāvājam svētku atlaides!

 

Iegādājieties mākoņserveri līdz 2015. gada 1. janvārim un saņemiet 30% atlaidi uz visu Jūsu mākoņservera lietošanas periodu.

 

Papildus atlaidi saņemsit, ja iegādāsieties mākoņserveri uz ilgāku laika posmu:

3 mēneši - 5%

6 mēneši - 10%

12 mēneši - 15%

24 mēneši - 20%

 

 

Priecīgus svētkus vēlot

https://www.cloudhosting.lv

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Jaunums!

Partneru programma.
  • Pastāvīga samaksa no visiem klienta maksājumiem.
  • Mēs maksājam 20% par Linux Hostings, 10% par Mākoņu serveriem, 5% par citiem pakalpojumiem no katras samaksas, ko veic Jūsu piesaisītais klients, visu laiku, kamēr klients izmanto mūsu pakalpojumus.
Kā notiek samaksa:
  • Jūs piereģistrējaties mūsu partneru programmā un saņemat saiti uz mūsu mājas lapu ar Jūsu kodu.
  • Šo saiti (vai mūsu grafisko baneri) Jūs varat izvietot Jūsu mājas lapā, blogā, forumā, u.c. Ja cilvēks, atnāks uz mūsu mājas lapu (www.cloudhosting.lv) no jūsu saites un pasūtīs pakalpojumu, tad Jūs saņemsit komisiju par katru pasūtījumu.
  • Maksājumi tiek veikti izmantojot Webmoney un Paypal.

Pieņemam partnerus no jebkuras valsts!

 

Vairāk informācijas: www.cloudhosting.lv

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • aaxc locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...