Jump to content
php.lv forumi

CMS ieteikumi


Bremze

Recommended Posts

Secinājumi par tēmu:

 

DG: Var izmantot jebko, un jebkur, ir velme mācīties, attīstīties, yee. 

VBZ: Zina visu no visa kā, var izmantot jebko un jebkur.

Kaspars un es: Apzinam variantus kas ir visizdevīgāk no biznesa viedokļa, nu ok, ja WP nevar, ejam un čupojamies ar DG un VBZ.

 

Sapnis un Jurčiks: Wanaby like DG, VBZ, FOX, Kaspars in one. :D 

 

Kurš tam nepiekrīt? :D

 

Un pārējiem wanaby varu teikt: Paskatieties piem vakances, ko tur web dev, agency meklē un nekad neatrod. Šauru pieru speciālistus, kas ieciklējas uz vienas platformas izveidi, atbalstu, kuri noliek visu ko, tikai viņa platforma ir zbis. Es nekad neesmu apgalvojis ka DG, vai VZB nebūtu taisnība, katrs risinājums, prasa savas zināšanas un pielietojumu, bet ja ilgoši kāds lobē tikai vienu sistēmu, vienu lietu, un pa internetu iet un nīd cik viss ir slikti, uzsēdina uz adatas savus darba devējus, bet gan jāšķirās, tad tavs dara devējs paliek ar pārdesmit projektiem, kuriem vajag narkomānu tēlaini izsakoties. 

 

Protams, viens nevar zināt visu, bet tas nenozīmē, ka tavs viedoklis ir 100% pareizs balstoties uz cita viedokli, kurš šo viedokli ir izlasījis vai appētījis 10 min un devis slēdzienu. Tādi eksperti, mums ir pilna Latvija, kuri māca saviem studentiem tuflu. Nezinu ko šobrīd topošiem wanaby māca skolā, bet kamēr viņi sapratīs kas ir kas, pajies gadi un to vietā nāks atkal citi wanaby. 

 

P.S Kādreiz šeit bija ok, bet tagad visi šī foruma top dev cilvēki ir pārcelušies uz stackoverflow un dažādas lietas, jautājumus risina tur, diemžēl es tai skaitā. 

 

Varbūt es pat nezinu, šeit integrēt kaut kādu wanaby skolu, montly paypal subscribe, lekcijas, utt.. katrs top foruma biedrs varētu likt lekcijas pret kaut kādu simbolisku atalgojumu, jo es šobrīd neredzu šeit absolūti nekādas jēgas tērēt savu laiku lai šos wanaby apskaidrotu :D 

 

Ja jau reiz esi stulbs, tad maksā. 

Edited by foxsk8
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kā tu vari zināt kur man jājiet, ja es pats nezinu to, ar ko tu to biju domājis? Pēc alus, pie meičām, pie tevis, vai kur, vai nafig? Man neviens paytons, kods nepalīdzēs izzīst tavu domu, ideju, graudu no pirksta, vai arī varbūt tev ir atkal kāds gudrs risinājums kā to pānākt, bet ne ar matemātiku ne ar diskrēto matemātiku tev nepietiek mainīgo lai noteiktu to :D 

Link to comment
Share on other sites

Tu zini, kur tev jāiet, foxsk8.

nevajag strīdēties, Latvija ir maziņa, varbūt pienācis laiks, ka savas zināšanas dod citiem - par baltu velti, galu galā tā ir open source filozofija. Es nesaku, ka pilnīgi tam piekrītu, jo naudu pelnu ar ms .net c#. Es vienkārši domāju, ka dalies savā praksē, protams katram savs ceļš attīstības. Bet sekot līdzi vienmēr vajag, kaut vai pie rīta tējas. Ja Tu pārvaldi vienu programmēšanas valodu, piedod tas ir studentu variants, lai konkurētu, Tev daudzām valodām jāpārzina sintakse, semantika - cik gudras smadzenes, skarbi, bet tā ir. Jauni gurķi iet mācīties, jo pogas spaidījuši spēlītē, pirmajā kursā nevar nolikt matemātiku ...nu tad spaidi savas spēlītes un domā, ka es esmu. Tas ir relatīvi!

Link to comment
Share on other sites

Man neviens paytons, kods nepalīdzēs izzīst tavu domu, ideju

Atvaino, nu dumja domāšana

 

Arī pitons Tev jāpārvalda, savādāk paliksi par pogu spaidītāju

Edited by vbz
Link to comment
Share on other sites

Varbūt es pat nezinu, šeit integrēt kaut kādu wanaby skolu, montly paypal subscribe, lekcijas, utt.. katrs top foruma biedrs varētu likt lekcijas pret kaut kādu simbolisku atalgojumu, jo es šobrīd neredzu šeit absolūti nekādas jēgas tērēt savu laiku lai šos wanaby apskaidrotu :D 

 

pēc definīcijas nav apakšā mērķis, līdz ar to, gribot negribot jāsaka baldjosh. Drusku vajag pārdomāt, ko dara, nevar uztaisīt mirror no php.net - būs idiotismi - man neiet javascript, kas Tev neiet, nezinu, nu uzraksti, es nemāku, man neiet un viss un tā te augām dienām vārās, atvainojiet "diršās".

Edited by vbz
Link to comment
Share on other sites

Tu domā Magento?

Grūti pateikt, neesmu strādājis ar WP.

Bet es jau nerunāju par sistēmas sarežģītību kā tādu. Kas gan var būt programmējams vizītkartes lapā ar ko wannabe nevarētu tikt galā, bet priekš prodeviem, kā te daži WPisti sevi dēvē, tas ir sīkums? :)

Link to comment
Share on other sites

xPtv45z: Ko pasūta, to arī programmē, un es netaisu tikai vizītkaršu tipa lapas. :) 

 

Un jā, vairums back-end cilvēku to pašu html, css normālā līmenī nejēdz, tāpēc arī katrs dara savas lietas, kurās viņam ir padziļinātas zināšanas. 

 

Un html, css, JS un vēl kaudze advanced front-end lietu es domāju, ka nevar uzskatīt par iesācēja līmeni. Var šīs lietas darīt vienkārši, var viņas darīt arī daudz augstākā līmenī, kur domāju, ka jebkurā programmēšanas valodā, struktūrā, vispār kopā ņemot jebkurā nozarē ir vairāki līmeņi, un jebkur un jebkad tu būsi iesācējs, neviens meistars no gaisa nekrīt vai varbūt krīt? :)

Link to comment
Share on other sites

Tad konkrētu neko nespēj nosaukt?

 

Kas tad tāds pro ir iekš html? Salīdiznājumā ar citiem zina par 10 tagiem vairāk? :D Māk nosaukt un pielietot html5 tagus bez liekas aizdomāšanās? :D

CSSā? Vertikāli centrēt? Tam vajag 2 augstākās un 10 gadu pieredzi!!!111

 

 

Visi tavi piemēri bija vizitkaršu lapas, bez tam jogurtu lapā menu iet zem contenta(http://prntscr.com/4ur1ju).(wannabe CSSisti! :D)

Edited by xPtv45z
Link to comment
Share on other sites

Jogurts bija pirms pāris gadiem un ko tur tālāk kāds regulē, liek, izvada pēc X gadiem, par to es neatbildu :)

 

Es neteiktu ka šīs lapas, ko ieliku būtu vizītkaršu tipa, lol. 

 

http://valuebetit.com/

http://valmieraszinas.lv/

https://intensa.pro/ - kopā ar iekšējo sistēmas appu ir ap 120 skatiem. 

 

Gadiem griežu lielākām aģentūrām, privātiem klientiem, utt.. un šaubos vai tu spētu par mani sagriest labāk. :D

 

Un kas tad tur tāds Pro ar html ir? Nu tu gan dod. Davai gudriniek, sagriest kaut vai šo: http://themes.laborator.co/xenon/ ar visiem UI, elementiem, visu kas tur ir, ar visiem JQ, utt.. paskatīsimies kā tu ar 10 html tagiem un kādu html5 tagu to izdarīsi. 

 

Un atkarībā no visiem gudriniekiem es vienīgais šeit esmu ielicis arī savus darbus, parādījis, nevis tikai gudri te spriedis. 

Edited by foxsk8
Link to comment
Share on other sites

jurchiks: Mēs jau te sākumā sākām runāt par CMS. Es neesmu tikai front-end devs, bet jā tā ir mana pamatnodarbošanās, bet ne tikai. 

 

Un par back-end lietām piesaucām WP, un tad arī šis murgs aizsākas. 

 

Sen neko šeit nebiju rakstījis, skatījies, un laikam arī nemaz nevajadzēja līst šajā Jūsu iekšējā sulā, tā pat droši vien visiem savi savi uzskati. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...