vbz Posted September 28, 2014 Report Share Posted September 28, 2014 (edited) No offence, bet neko nesapratu. Tu tādā jocīgā valodā raksti, ka vismaz pusē tavu postu grūti iebraukt. Sapratu tikai, ka tu te pavisam citā lauciņā iebrauci. es iebraucu tajā paāā lauciņā - (int) id vai izvada to, ko pats sarakstījis in db, jaut;ajums, kur taisi apstrādi - jau db struktūrā vai filtrē kodā un tā jau nav domāšana, Tev jau iepriekš tas bija jāparedz, ka sortēt skaitli un stringu - ir atšķirība Te mēs atkal nonākam uz alalītiķiem, uzraksti katram laukam savu specifijāciju un tad raksti kodu, nu daGreivis dara savādāk, raksta fly, es pieturos pie vecās sistēmas - uzraksti uz lapas/notepad vismaz lauku specifikāciju un te piemērs, tas atmaksājas! Tikai tad raksti kodu, lai tā būtu,dzīve pierāda otrādāk, sataisi savu struktūru un tad sāc ralstīt kodu Edited September 28, 2014 by vbz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbz Posted September 28, 2014 Report Share Posted September 28, 2014 ... šinī gadījumā varchar bija sort un tā arī bija mana kļūda Tu jau pats uzraksrītji = 'TRALALA' un sort order asc, tad nevajag brīnīties, Tu pieprasījumu uzrakstīji nepareizi, es teicu, ka nevajag tīru sql rakstīt kodā, nu vismaz sprinff() - tas arī organizē Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbz Posted September 28, 2014 Report Share Posted September 28, 2014 (edited) labi tas sprintf() pieradina pie mainīgo tipiem, bet praksē, tas ir daudz par vienkāršu, es personīgi sāku php rakstīt uz hard type principa - rakstīju funkcijas sākumā mainīgo tipus, tad sapratu ka var arī lidot un Tu tikai atkārto - mazliet uzliec bremzi, tāpēc mēs rakstām lidojumā un tad brīnās, ka man nestrādā, tā ir stingra sevis kontrolēšana, koda rakstīšanas sevis kontrolēšana, uzraksti tādus batonus un 4 dienas ņemies Edited September 28, 2014 by vbz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted September 29, 2014 Report Share Posted September 29, 2014 > Teorija to neapraksta, bet atslēga var būt arī unikāls strings Tā mierīgi var būt. Mums country tabulai PK ir ir valsts kods kā LV, US utt.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted October 2, 2014 Report Share Posted October 2, 2014 ... kas arī ir pilnīgi loģiski, jo nevajag gudrot savu unikālo identifikatoru kaut kam, kas tāds ir pats par sevi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts